Şimdi Ara

BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
9
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

i5 4670K Yöntemin çalıştığını göstermek istedim.

Ultra-4xMSAA
     BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi

İşlemden sonra
     BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi

Çok yorgunum,paintte düzenleyemedim bile resmi idare edin

İntelin Mantle'ida bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanoflaz

Yalnız bende "GstRender.Thread.MaxProcessorCount x" diye birşey yok? Bugün update falan geldimi?

Bunu zaten siz ekleyeceksiniz hocam bendede yoktuOradaki X temsili olarak yazılı .En sonki update yani mantle desteği sunan 1 küsür gblık updateden sonra bu olay ortaya çıktı.

Anladım peki nereye yazdığım önemlimi? Yani en alt satıra yazsam farkedermi?

• a7v8x kullanıcısına yanıt
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Baya da fark olmuş Süper o zaman hemen deneyelim. 4 yazdın x yerine?
  • gokhanoflaz kullanıcısına yanıt
    Hiç farketmez siz alt satıra yazın ve kaydedin.Eğer notepad++ ile açıp yazarsanız daha düzenli görünüyor ve yazdıktan sonra alfabetik sıraya göre düzenleniyor.Klasik notepadde karışık görünüyor biraz.
  • benim i7 imzamda yaziyor, ben 12 mi 8 mi yazacagim
  • 8 yazacaksınız.
  • Yaptım şimdi birazdan oyuna girip bakıcam. Bu arada alnından öpülecek adamsın. Helal sana.
  • Hocam i5'ler için her iki değeri de 4 mü girecez?
  • BF 3'de de işe yarıyor.

Edit; zaten sağlam fps'lerle oynuyordum fakat 64 kişilik Metro'da 200 fps ile oynamak da ayrı bi güzel oldu.

BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baholi -- 3 Şubat 2014; 1:20:35 >
  • quote:

8 yazacaksınız.

İsiniz yoksa resimli veya videolu anlatim ile konuyu desteklerseniz: 'nereye yazacagiz?, nasil yazacagiz?' vs. gibi sorular daha az gelir ve bir cok kisi rahatlikla yapabilir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenus

BF 3'de de işe yarıyor.

Evet onu unuttum(eskidi nede olsa) bf3 dede aynı etkiyi gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

8 yazacaksınız.

İsiniz yoksa resimli veya videolu anlatim ile konuyu desteklerseniz: 'nereye yazacagiz?, nasil yazacagiz?' vs. gibi sorular daha az gelir ve bir cok kisi rahatlikla yapabilir diye dusunuyorum.

Video değilde resimli bir şeyler olabilir.Birazdan ssleri alıp ilk mesaja eklerim.

EDİT:Ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Şubat 2014; 1:33:03 >

• emre544 E kullanıcısına yanıt
    Evet her iki değeride 4 girmelisiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenus

BF 3'de de işe yarıyor.

Evet onu unuttum(eskidi nede olsa) bf3 dede aynı etkiyi gösteriyor.

Öyle deme. Bf3 candır can..

• Teşekkür ederim Çok iyi oldu test range'de 120 fps alıyorum bu ayarlarda. Bir de servera girip online deneyecem.
     BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi
  • Bunları yaptıkdan sonra Punkbuster ile bir sorun yaşamıyalım ?
  • i7 920'de etkisini göremedim maalesef...

EDIT: Yanlış yere girmişim verdiklerinizi. 770 4GB ile FPS ortalama 70'ten 110 oldu. Felaket bi' artış.

Resulation Scale %200 yaptım ancak ne görüntü değişti, ne FPS...

EDIT 2: Bu ayarları girdikten sonra farkettim ki görüntü çok çirkinleşmiş, anti-aliasing 0 gibi. Herşey bulanık. Bu problemi yaşayan var mı?

EDIT 3: GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8 ve diğerini sildikten sonra eski haline döndü görüntü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Heart Rebellion -- 3 Şubat 2014; 2:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Bunları yaptıkdan sonra Punkbuster ile bir sorun yaşamıyalım ?

Hiç bir sorun olmuyor hocam.3 saattir oynayıp etkisini gördükten sonra konusunu paylaştım.Punkbuster güncel olduktan sonra bunlar sorun yaratmaz.
  • hadi ya... i5 lerdede oluyor mu? 4 giriyorsunuz ve fps fırlıyor? yapayım yahu o zaman bende.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.