Bildirim
BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mur88
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanoflaz
Yalnız bende "GstRender.Thread.MaxProcessorCount x" diye birşey yok? Bugün update falan geldimi?
Bunu zaten siz ekleyeceksiniz hocam bendede yoktuOradaki X temsili olarak yazılı .En sonki update yani mantle desteği sunan 1 küsür gblık updateden sonra bu olay ortaya çıktı.
Anladım peki nereye yazdığım önemlimi? Yani en alt satıra yazsam farkedermi?
-
-
Baya da fark olmuş Süper o zaman hemen deneyelim. 4 yazdın x yerine?
-
Hiç farketmez siz alt satıra yazın ve kaydedin. Eğer notepad++ ile açıp yazarsanız daha düzenli görünüyor ve yazdıktan sonra alfabetik sıraya göre düzenleniyor.Klasik notepadde karışık görünüyor biraz
.
-
benim i7 imzamda yaziyor, ben 12 mi 8 mi yazacagim -
8 yazacaksınız. -
Yaptım şimdi birazdan oyuna girip bakıcam. Bu arada alnından öpülecek adamsın. Helal sana. -
Hocam i5'ler için her iki değeri de 4 mü girecez? -
-
quote:
8 yazacaksınız.
İsiniz yoksa resimli veya videolu anlatim ile konuyu desteklerseniz: 'nereye yazacagiz?, nasil yazacagiz?' vs. gibi sorular daha az gelir ve bir cok kisi rahatlikla yapabilir diye dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenus
BF 3'de de işe yarıyor.
Evet onu unuttum(eskidi nede olsa) bf3 dede aynı etkiyi gösteriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: a7v8x
quote:
8 yazacaksınız.
İsiniz yoksa resimli veya videolu anlatim ile konuyu desteklerseniz: 'nereye yazacagiz?, nasil yazacagiz?' vs. gibi sorular daha az gelir ve bir cok kisi rahatlikla yapabilir diye dusunuyorum.
Video değilde resimli bir şeyler olabilir.Birazdan ssleri alıp ilk mesaja eklerim.
EDİT:Ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Şubat 2014; 1:33:03 >
-
Evet her iki değeride 4 girmelisiniz. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenus
BF 3'de de işe yarıyor.
Evet onu unuttum(eskidi nede olsa) bf3 dede aynı etkiyi gösteriyor.
Öyle deme. Bf3 candır can..
-
-
Bunları yaptıkdan sonra Punkbuster ile bir sorun yaşamıyalım ? -
i7 920'de etkisini göremedim maalesef...
EDIT: Yanlış yere girmişim verdiklerinizi. 770 4GB ile FPS ortalama 70'ten 110 oldu. Felaket bi' artış.
Resulation Scale %200 yaptım ancak ne görüntü değişti, ne FPS...
EDIT 2: Bu ayarları girdikten sonra farkettim ki görüntü çok çirkinleşmiş, anti-aliasing 0 gibi. Herşey bulanık. Bu problemi yaşayan var mı?
EDIT 3: GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8 ve diğerini sildikten sonra eski haline döndü görüntü....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Heart Rebellion -- 3 Şubat 2014; 2:00:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZiveR
Bunları yaptıkdan sonra Punkbuster ile bir sorun yaşamıyalım ?
Hiç bir sorun olmuyor hocam.3 saattir oynayıp etkisini gördükten sonra konusunu paylaştım.Punkbuster güncel olduktan sonra bunlar sorun yaratmaz. -
hadi ya... i5 lerdede oluyor mu? 4 giriyorsunuz ve fps fırlıyor? yapayım yahu o zaman bende.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X