Şimdi Ara

BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
9
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ellerinize sağlık, konuyu daha önce görmüş olsaydım daha evvel uygulardım bu yöntemi, i5 işlemci ile bile fark etti. Intel işlemcilerin başka bir yararını görmüş olduk.

Edit: Sonradan görsel kalitede düşme olduğunu farkettim, Mantle ile zaten yüksek FPS alıyorum, o yüzden eskiye döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Ağustos 2014; 9:13:00 >
  • Bende FPS'ler yükseldi ama bol bol tearing (yırtılma) olmaya başladı VSYNC de aktif üstelik...
  • Hocam, bende performans kaybına yol açmadı. Aksine performans epey iyileşti. Fark edilir derecede performans arttı kısacası.

Fakat tearing (yırtılma) oluşmaya başladı bu sefer de, üstelik VSYNC de aktif.

Bir de bu modlar görüntü ayarlarını etkiliyor mu? Ben tearing dışında bir fark göremedim açıkçası. Sonra içim rahat etmedi, kaldırdım komutları

@scutaro;

Hocam emin misn kodların kaliteyi düşürdüğüne? Ona göre kullanacağım ben de. Pek emin olamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi
    @scutaro;

Hocam emin misn kodların kaliteyi düşürdüğüne? Ona göre kullanacağım ben de. Pek emin olamadım ben.

Ben Resolution Scale % 140'da oynuyorum hocam, bu şekilde doku kalitesi daha yüksek oluyor. Komut ayarını yapınca, görüntü kalitesinde düşme olduğunu etrafa bakınca hemen farkettim. Belki RS % 100 iken kalite düşmesi olmuyordur, o şekilde test etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ağustos 2014; 10:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi
    @scutaro;

Ben Resolution Scale % 140'da oynuyorum hocam, bu şekilde doku kalitesi daha yüksek oluyor. Komut ayarını yapınca, görüntü kalitesinde düşme olduğunu etrafa bakınca hemen farkettim. Belki RS % 100 iken kalite düşmesi olmuyordur, o şekilde test etmedim.

Anladım, bilemedim açıkçası.

Eve gidince kodların olduğu ve olmadığı aynı mekandan SS almak lazım. Bende RS % 100'de, hiç değiştirme ihtiyacı duymadım. Performansta çok fark ettirmiyor ise yükseltmek lazım. Bir ara yanlışlıkla % 200'e almıştım, 10 FPS verdi

HD7870 OC Edition + FX 8150 var bende.

Bir de kodlar tamamen CPU kullanımı ile ilgili gördüğüm kadarı ile. GPU ile alakası olmayan kodlar kalite kaybına nasıl sebep oluyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 5 Ağustos 2014; 11:45:00 >

• Arkadaşlar map yükleme ekranında gpu kullanımı %0 ile %10 civarına düşüyor ve fps'de 0 veya 1 civarlarında seyrediyor. Oyun kare kare hareket etmeye başlıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoMNST

Arkadaşlar map yükleme ekranında gpu kullanımı %0 ile %10 civarına düşüyor ve fps'de 0 veya 1 civarlarında seyrediyor. Oyun kare kare hareket etmeye başlıyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Merhaba hocam..Origin > Application settings > Origin in Game = Enable origin in game tikini kaldırmanız yeterli.
  • Onu daha önce denedim hocam, sorun hâlâ devam ediyor. Titanfall Mp ücretsiz olarak origin'de açıldığında o oyunda da aynı sorunu yaşamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.