Şimdi Ara

BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
9
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda HapLoo'nun dediği gibi dosyaları salt okunur yaparak deneyebilir misiniz arkadaşlar? Şu an oyuna giremiyorum ama gece girdiğim zaman ben de deneyecem. Muhtemelen bunu salt okunur yapınca grafiklerde düşme olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Bu kadar basit olsa DICE kendi yapardı bunu?

Tabi denensin, ama çok beklentiye girmeyelim bence. GPU kullanımı %99 olmasına rağmen fps'yi arttırmasından belli, bir terslik olduğu.

Zaten kendi yaptı dostum Son yama notlarında bunları yayınlamışlardı.

CPU/GPU performance and monitoring

-Tweaked and improved CPU multi-core utilization to try and avoid stuttering and low framerate due to stalls that happened on some CPU and OS configurations.
    -Users can now configure and control themselves how many CPU cores should be used in the game with the new “Thread.MaxProcessorCount” settings in User.cfg.
    -“Render.DrawScreenInfo 1” now also shows information about which CPU and GPU is in the system, how many GPUs & CPU cores are used and which renderer (DirectX 11 or Mantle) is active
    -Added new “PerfOverlay.FrameFileLogEnable” command that records frame times on CPU & GPU and logs out to a .csv file
    -AMD Catalyst driver 13.12 (or later) is now recommended instead of 13.9
    -Enabled tile-based compute shader lighting optimization on Nvidia for improved GPU performance (already active on AMD GPUs)
    -Improved performance with rendering and spotlights for all GPUs, primarily in in-door environments

Tamam da, oyun kullanabildiği kadarını zaten kullanıyor.
    Basit cfg ayarıyla performans kazanılsa, bunu dice yapmış olurdu..

• o komoutta yokmuş daha oyunda.. console dan yazmaya çalış unknown command diyor..

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065224210351678/4/

DICE çalışan ıyazmış..

quote:

Sorry this setting that we added for the BF update last week, doesn't work at all. It will be part of a future update instead for performance testing, but it is not recommended to be generally used as the default values should be good. Locking thread

ÇALIŞMIYOR

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2979150493817431277/11/

ŞİMDİLİK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 3 Şubat 2014; 19:55:24 >

• 2-3 gün önce battlelog forumlarında takip ediyordum denildiği gibi grafik ayarları bozuluyor ve fps boost oluyor, sadece user.cfgye yazınca zaten işlemiyor çünkü komutun karşılığı yok şu an için motorda.

bu konuya ilk girdiğimde dedim aha kesin thread komutuyla ilgilidir ve öyle çıktı ama şaşırdım donanımhabere geç yansıdı bu olay, battlelogda baya bir tantana dönmüştü
  • designr kullanıcısına yanıt
    gelecek patch ta oalcakmış bu özellik.. öyle diyor. bekleyip görecez.
  • benim işlemcim 3770 k sız yazılanları yaptım oyun hata verdi :S
  • denedim ama sanırım yapamadım şimdi beta driverı kurdum bakalım fps ler düzelmiş mi ?
    bu arada max. 12T olan işlemci en fazla 8 kullanıyor hiç 12 oldugunu gözlemliyemedim neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

gelecek patch ta oalcakmış bu özellik.. öyle diyor. bekleyip görecez.

eğer gerçekten işe yarar ve bizim işlemcileride görürlerse mantle + bu motor ayarıyla

oyun sen de kaç thread kullanıyor baktın mı hiç ? mantle dan önce 2 thread, mantle dan sonra 3 thread kullanıyor bende. 4 ü hiç görmedi. battlelogda bunun hakkında da baya konuşuluyor tüm threadler işe koşulmuyor diyerekten.
  • neyse deniyorum 6100 kullanan arkadaslar icin yazacagım.
  • designr kullanıcısına yanıt
    bakmadım.. nerdne bakılıyor?
  • quote:

bakmadım.. nerdne bakılıyor?

Render.DrawScreenInfo 1
  • komutu girdim önce 6 yazdım birşey fark etmedi.4 yazdım ayalar ultradan highe düştü..sonra komutu sildim girdim oyuna görüntüde biraz bozulmadı vardı sanırım oyundayken değişmemdi ekran ayarlarını az sonra yine girip bakacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

komutu girdim önce 6 yazdım birşey fark etmedi.4 yazdım ayalar ultradan highe düştü..sonra komutu sildim girdim oyuna görüntüde biraz bozulmadı vardı sanırım oyundayken değişmemdi ekran ayarlarını az sonra yine girip bakacagım.

FPS artisi oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a7v8x kullanıcısına yanıt
    artış oldu haliyle lakin çatışmanın yogun oldugu yerlerdeki düşüşler devam etti. sanırım ben yapamadım ayarı fx6100le.
  • Bu zımbırtı 6300 da varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Bu zımbırtı 6300 da varmı ?

Varmi yokmu bilmiyorum fakat sizde varda deneyip, bizede soyleyebilirsiniz.

• a7v8x kullanıcısına yanıt
    Ben zaten güncelleme ilk geldiğinden beri kullanıyorum bu yöntemi AA kapalı Rs100 de Full ultrada 50-60 fps alırken artık 2xAA Rs115 te (yine herşey ultra) 50-60 fps alır oldum .Rs yi 100 e çekersem AA yı full'leye bilirim (HD7870 Stok hızda , 1080p) Şuan ss alamam belki yarın olabilir

Sadece işlemcimde Hyper Threadıng olup olmadığını merak ettim
  • Yararlı konu.Teşekkürler.

Önlerden yer alayım .

• dostum ana mesaja yaz yukarıda dediklerimi .. millet komut çalışıyor sanıyor..
  • quote:

dostum ana mesaja yaz yukarıda dediklerimi .. millet komut çalışıyor sanıyor..

Yazdım dostum.Şimdilik mevcut ayarlarıyla devam edilse daha iyi gibi DICE ve battlelog forumlarındada benzer yazılar gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.