Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (2019. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.466
Cevap
149
Favori
1.193.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20172018201920202021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreGame

    Arkadaşlar her girdiğim serverda kickliyorlar.Anlayamadım neden.Bileniniz var mı ?

    Yüksek ping yüzünden kicklerler genellikle

  • Keyfi de kickliyorlar bazen. Çok iyi oynadığım bir oyunda tam oyun bitmek üzereyken kicklediler.  


    Sırf bu oyun için senelik Ea Play aldım ama bir hafta sonra hevesim kaçtı. Ea Play içerisindeki oyunların da tamamına yakınını oynadığım için şu an boşta yatıyor. Parasını çıkardı esasında ama arada burnumun direği sızlıyor. 

  • şu sıralar serverlarda izdiham var.

  • pcde oynamak isteyen varsa originden ekleyeyim mesaj gönderin lütfen.

  • Origin'de premium versiyon 55TL olmuş çok iyi değilmi fiyat almak isteyen varsa kaçırmasın, BF3 Pre versiyon daha pahalı şuan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

    Origin'de premium versiyon 55TL olmuş çok iyi değilmi fiyat almak isteyen varsa kaçırmasın, BF3 Pre versiyon daha pahalı şuan.

    21 hazirana kadar prime ile bedava bf4,ustune premium alir isteyen.(bilmeyen vardir diye yazdim)
    Bedava olmasa fiyat iyi,normalde steamde satiliyodu 70e premium edition.
    Sadece premium 52 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 19 Haziran 2021; 11:0:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Battlefield 4 Araç Kısayol paketi Steam'de Ücretsiz!


    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1315443//






  • Trol_Corsan ekleyin takım oyunu oynamak isteyenler varsa

  • Merhabalar,

    Videoyu beğenip, yorum yaparak, abone olarak destek olanlara teşekkürler, iyi seyirler herkese... :)


    Sevgili dostlar canlı yayınlara;  https://twitch.tv/LIVEOyun ve https://facebook.com/LIVEOyunTV adreslerinden takip ederek katılabilirsiniz. Görüşmek üzere.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 6 Temmuz 2021; 17:0:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi bayramlar herkese


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun içi istemci kapatılmış sanırsam oyuna giriş yapmaya çalışınca battlelog a yönlendiriyor

  • Yeni video yayında, iyi seyirler  


    LIVEOyun TVyoutube
    🔴 Canlı yayınlar https://twitch.tv/LIVEOyun ve https://fb.gg/LIVEOyunTV adresinde! Videoyu beğenen elleriniz dert görmesin:) Abone olmayı unutmayın Battlefield 4 Yayınlanmayan Bölümleri oynatma listesinde! https://youtube.com/playlist?list=PLW6PFo_xh7cSJaWQKCaGd04gX6lRnlwzM 🔔 KANALA ABONE OL (ÜCRETSİZ) ► https://bit.ly/2sU5K3c Abone olup çana tıklayarak böyle videolardan haberdar kalabilirsiniz! Videoyu Beğendiyseniz; Kanalı takip etmeyi, videoyu beğenmeyi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmayı lütfen ihmal etmeyiniz. ❤️ İyi seyirler dilerim :) Kaliteli videolar yüklemeye çalışıyorum, videoyu beğenirseniz sevinirim. Tüm Sosyal Medya Hesaplarım ► https://linktr.ee/LIVEOyun 👾 Twitch ► https://www.twitch.tv/LIVEOyun 👾 Twitch Smurf ► https://www.twitch.tv/testyapiyoz ☑️ Facebook Yayınları ► https://facebook.com/LIVEOyunTV 📢 Discord ► https://discord.gg/exkXtaN ✅ Instagram ► https://instagram.com/LIVEOyunTV 🐦 Twitter ► https://twitter.com/LIVEOyunTV Böyle yayınlarda oynadığım oyunların youtube kanalımıza da gelmesini istiyorsanız mutlaka videoyu beğenip yorum yaparak bunu belirtin ki ben de yeni videolar için çaba göstereyim. Gelen her yorumu okuyorum, seviliyorsunuz :) 👍 Daha fazla bu tarz video için beğenip abone olmayı unutmayın, ayrıca kanalda bir sürü içerikte oyun videosu bulabilirsiniz! Unutmayın ki videoları beğenmeniz beni daha fazla ve hızlı şekilde video paylaşmam için teşvik ediyor. İstisnasız gelen her yorumu okuyorum, seviliyorsunuz :) 💜 Videoyu arkadaşlarınızla paylaşarak da destek olabilirsiniz teşekkürler.. ⚠️ Çekilişi Kaçırmayın! ► https://bit.ly/2K4ZwXf _________ #bf4 #battlefield #battlefield4 Battlefield 4, Battlefield4, BF4, Battlefield 4 Türkçe, BF4 Türkçe, Battlefield, Battlefield 4 Rehber, Türkçe Battlefield Oynanış, Battlefield Videoları, Battlefield Multiplayer, Battlefield 4 Multiplayer, Türkçe Battlefield Multiplayer, Scout Heli Rehberi, Scout Helicopter Rehberi, TurboViperEyes, Scout Helicopter Oynanış, Scout Helicopter Gameplay, BF4 Scout Helicopter, BF4 Helikopter, Battlefield 4 Helikopter, Battlefield, Battlefield1, Battlefield 1, BF1, Battlefield V, BFV, BattlefieldV, Battlefield6, Battlefield 6, BF6, BF6 Gameplay, Battlefield 6 Gameplay, BF6 Leaked Gameplay, Bad Company 3, BC3, BFBC3, Battlefield Bad Company 3, Bad Company 3 Gameplay, Battlefield Hardline, Hardline, BFH, BFH Türkçe, TaRan7uLa, TaRan7uLaTV, Twitch, LIVEOyun, Mirliva, MuratAbiGF, Şom Ağızlı Squad, can sungur, cs, muratabigf, pintipanda, eastergamerstv, mithrain, multiplayer, oguzsasi, elraenn, ****, inanılmaz, eğlenceli, eğlenceli, en iyi, en komik, en efsane, en inanılmaz anlar, Abone olun iyi Seyirler... Merhaba Ben Mustafa, Youtube Türkiye oyun videoları, bur da dev gibi bir aile için her gün yeni video yüklüyorum. Kanalımda #oyun​ #gaming​ #eğlence​ #challenge​ #komedi​ #şaka​ #şarkı​ #vlog​ montaj #reaksiyon​ #tepki​ ve benzeri bir sürü video paylaşıyorum. Destek için beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın!
    https://www.youtube.com/watch?v=nujwi3bGGWg&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 28 Temmuz 2021; 0:45:59 >
  • Adam burayi kendi reklam bahcesine cevirmis iyimi    

  • Oynayan var mı ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Real-Gamer

    Oynayan var mı ?

    ps4'ten hala oynuyorum. Bu oyununun serverlerinin kapanma ihtimali yakınlarda var mıdır?

  • Dağılın kullanıcısına yanıt

    Böyle bir şeyin ihtimali en az 7-8 sene yok.

  • Yeni battlefield'dan süpheleri olan begenmiyen tek benmiyim ya acaba ? Cok özentisiz basit bir oyuna benziyor nedense o battlefield agirligini göremedim yikilabilirligi bile göstermiyorlar zaten izledigimiz videolardanda görüdügümüz kadariyla yok gibi birsey yikilabilirlik.Nerde o battlefield bad company 2 ve battlefield 3teli yikilma efektleri nerde battlefield 2042.Yani yillar sonra oyunlar ileri gider bu yeni oyun geri gitmis sanki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fearless_tr

    Yeni battlefield'dan süpheleri olan begenmiyen tek benmiyim ya acaba ? Cok özentisiz basit bir oyuna benziyor nedense o battlefield agirligini göremedim yikilabilirligi bile göstermiyorlar zaten izledigimiz videolardanda görüdügümüz kadariyla yok gibi birsey yikilabilirlik.Nerde o battlefield bad company 2 ve battlefield 3teli yikilma efektleri nerde battlefield 2042.Yani yillar sonra oyunlar ileri gider bu yeni oyun geri gitmis sanki.

    Aslında duyurulduğunda haberler geldiğinde baya bi beklentim vardı lakin oyun içi görüntüler pek hoşuma gitmedi özellikle bıçak atarkenki cod vb oyunlardaki gibi açı değişmesi filan hiç bf ruhuna uygun değil, Umarım güzel olur diyeceğim ama bi BF4 gibide olmayacak gibi sanki.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

    Aslında duyurulduğunda haberler geldiğinde baya bi beklentim vardı lakin oyun içi görüntüler pek hoşuma gitmedi özellikle bıçak atarkenki cod vb oyunlardaki gibi açı değişmesi filan hiç bf ruhuna uygun değil, Umarım güzel olur diyeceğim ama bi BF4 gibide olmayacak gibi sanki.



    Alıntıları Göster

    Nasil bir oyun bu biliyormusun bildigin freetoplay basit bit shooter oyunu yaptiklari aciklamalarada bakarsan bi specialist olayida zaten tamami ile oyun ici satislara yönelik yapilmis bir adim 128 oyuncu olayida yemin ediyorum tamami ile paraya yönelik ne kadar oyuncu o kadar icerik satariz kafasinda adamlar.





  • 
Sayfa: önceki 20172018201920202021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.