Şimdi Ara

Battlefield 3 te flashlight neden kullanılıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu kişide flashlight var. İlk başta insanın gözünü alıyor diye takıyorlar dedim ama yine ışığa doğru ateş edince öldürüyorsun. Sniperlarda takıyor ama onlarında yeri belli oluyor. Zevk için mi yoksa bir yararı var mı?

• noshahr canals gibi maplarda bende tactical light kullanıyorum, düşmanın gözünü alıyor ve daha rahat adam vurabiliyorsun..tabi her mapta takmam.. reconlar ise bence havalı gözükmek için takıyorlar diye düşünüyorum.. reconda ne faydası olabilirki tactical light in

Orijinalden alıntı: VEGETTO

noshahr canals gibi maplarda bende tactical light kullanıyorum, düşmanın gözünü alıyor ve daha rahat adam vurabiliyorsun..tabi her mapta takmam.. reconlar ise bence havalı gözükmek için takıyorlar diye düşünüyorum.. reconda ne faydası olabilirki tactical light in

Reconlar nisan alirken durbun parliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NİİNOVA

quote:

noshahr canals gibi maplarda bende tactical light kullanıyorum, düşmanın gözünü alıyor ve daha rahat adam vurabiliyorsun..tabi her mapta takmam.. reconlar ise bence havalı gözükmek için takıyorlar diye düşünüyorum.. reconda ne faydası olabilirki tactical light in

Reconlar nisan alirken durbun parliyor

evet doğru buda mantıklı.. bu aklıma gelmemişti güneş ışınları snipin dürbününe vurunca karşıdaki adamda görüyor recon u

• quote:

Aslında bu dediğin bir bakıma doğru fener gözü alıyor ama yine öldürmeme engel olmuyor

Reconların yeri fenerle çok belli oluyor. Recon fener takınca hemen siper alıp indiriyorum ama fenersiz bir recona karşı savunmasızım.

@NİİNOVA

• quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

Aslında bu dediğin bir bakıma doğru fener gözü alıyor ama yine öldürmeme engel olmuyor

Reconların yeri fenerle çok belli oluyor. Recon fener takınca hemen siper alıp indiriyorum ama fenersiz bir recona karşı savunmasızım.

@NİİNOVA

bak yukardaki arkadaş şey demiş.. fener takmasa bile reconların dürbünü nişan alırken paylıyor demiş olay farklı yani ordaki

• quote:

quote:

quote:

@NİİNOVA

bak yukardaki arkadaş şey demiş.. fener takmasa bile reconların dürbünü nişan alırken paylıyor demiş olay farklı yani ordaki

Hocam şimdi oyundaydım JN-90'a fener taktım aynı birşey değişmedi hatta adamları beni fark edip daha çok vurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 te çok ölüyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karanlığı aydınlatmak için takıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Eylül 2013; 20:31:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: scutaro

Flashlight el feneri anlamına gelir, onun oyundaki ismi Tactical Light.

Hocam yazarken tactical light aklıma gelmedi bende el feneri olduğu için flashlight dedim.

Orijinalden alıntı: Archelot

Tactical light ile adam çok daha geç ölüyor bu kesin. O şekilde yazılmış script kesin.

Bende bazen öyle hissediyorum hocam el feneri takılı adam karşı karşıya 1 şarjör harcıyorum ölüyor canım %10 civarı kalıyor. Yada bize öyle geliyor hep öyleydi

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

hiç bir recon tactical light kullanmaz türbün güneş ışıığını kırarak yansıtır

Hocam flashlight kullanan sniperler çok farkediliyorlar. Bende tavsiye etmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Flashlight el feneri anlamına gelir, onun oyundaki ismi Tactical Light.

Hocam yazarken tactical light aklıma gelmedi bende el feneri olduğu için flashlight dedim.

BF 4'de flash light da varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Eylül 2013; 14:03:58 >

Orijinalden alıntı: watkenaydu

Zaten recon sana sniperla nişan aldığı sırada hemen fark ediyorsun beyaz küçük parlak bir nokta beliriyor daha sonra ışığa doğru gidince bum hs :D

aynen hocam
  • Tüm 6x ve üzeri dürbünlerde "scope glare" denilen parlama olayı vardır. Amacı objektiflerden 1000metre uzakta bekleyen noobları ele vermektir. Normal bir oyuncuyu o kadar da etkilemez. Savaş bölgesindeyken sürekli dürbün açık duramazsınız (durmamalısınız). Dürbün kapalıyken yalnızca koşarken sağa sola salladığında silahın dürbünü parlama yapıyor. O da çok ciddi etkilemez sizi.
    Tactical light eklentisi ise çok yakın mesafede işe yarıyor. Karşıdaki nereye nişan alcağından emin olamıyor, aynı anda gördüyseniz birbirinizi ışığı olan avantajlı durumda oluyor. Ancak biraz meafe arttığında ışığın bir espirisi kalmıyor. İstenirse kullanılabilir, özellikle düşmanın yanına koşmayı sevioysanız yararını görürsünüz.
    Bolt actionlar için gereksiz bir eklenti. Tabancanızda kullanın istiyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 13 Eylül 2013; 15:54:03 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• bf3 de bulunan tonla gereksiz aletten bir tanesi
    bf3 te karanlık diye birşey olmadığından gereksiz diyorum . sadece 20 metreye kadar falan kullanışlı yoksa yerini belli etmekten başka bir işe yaramıyor.
    halbuki fener kullanacak karanlık ortamlar olsa herlü gideri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba the Butt -- 13 Eylül 2013; 18:02:11 >

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Tüm 6x ve üzeri dürbünlerde "scope glare" denilen parlama olayı vardır. Amacı objektiflerden 1000metre uzakta bekleyen noobları ele vermektir. Normal bir oyuncuyu o kadar da etkilemez. Savaş bölgesindeyken sürekli dürbün açık duramazsınız (durmamalısınız). Dürbün kapalıyken yalnızca koşarken sağa sola salladığında silahın dürbünü parlama yapıyor. O da çok ciddi etkilemez sizi.
    Tactical light eklentisi ise çok yakın mesafede işe yarıyor. Karşıdaki nereye nişan alcağından emin olamıyor, aynı anda gördüyseniz birbirinizi ışığı olan avantajlı durumda oluyor. Ancak biraz meafe arttığında ışığın bir espirisi kalmıyor. İstenirse kullanılabilir, özellikle düşmanın yanına koşmayı sevioysanız yararını görürsünüz.
    Bolt actionlar için gereksiz bir eklenti. Tabancanızda kullanın istiyorsanız.

ben sniperda 4x acog kullanıyorum parlamıyormu o zaman? öyleyse çok iyiymiş. sniperken karşıda parıldayan sniperı gördüğünüzden parıltıya değil biraz üstüne nişan alın direk headshot alırsınız. parıltıya atınca hiç hasar vermiyor çoğu zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.