Şimdi Ara

Battlefield 3 Stratejileri [ SEN DE KATIL ! ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
11
Favori
11.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Footpad

Herkesin yapması gereken spotlama işi çok önemli. Düşmanla alakalı herşeye nişan alıp Select e basın mutlaka, PC'de Q. Assault'ta AEK-971'i Foregrip - Heavy Barrel - No Optics şeklinde kullanırsanız çok iyi. Tankla giderken karşınıza düşman tankı çıktığında önce tankla 1 el ateş edin o da ateş ettiyse tanktan hemen çıkın ve rpg atın bu arada tankınızın mermisi de dolar tanka girin tekrar bir el daha sıkın işi bitti. Engineer de tank gördüğünüzde uzakta değilseniz rpg yi hemen sıkmayın arkasına geçiip sıkın çünkü arkasından yediği ilk füzede disabled oluyo ikincisinde patlıyo. M15 AT Mine'ları düşmanın tankları baselerinden çıkardıkları yere döşeyin. Jette her zaman düşmanın arkasına geçmeye çalışın ve düşmanın hiç düşünemeyeceği şeyler yapıp şaşırtın. Attack Heli'de eğer karşı takımın helisi havadaysa yüksek uçun onu hallettikten sonra alçak ve seri uçun. Soflam kullanın - kullandırın. Scout helide durum kötüyse direk atlayın o hasarsız bi şekilde düşüyo zaten sonra tamir edip tekrar binin füzelerin kilitlenmemesi için dağların tepelerin arkasına kaçın. Heliyle karşı takımın basesine gidip araçları c4leyip tekrar helinize binin sonra da onları trolleyin Bombaları rastgele atmayın çok işe yarıyabiliyolar. Şimdilik bu kadar daha eklerim

• Konu güzel canlı kalsın
  • Hadi beyler devam :)
  • taktiklik is yok, herkes sectigi kit in ozelliklerini uygulasa tamamdir

sahsen biri bana ates ettigi zaman pc kilitlense de zevkle oynuyorum hala
  • Favori silahlariniz neler onlara ne takiyorsunuz bunlarda taktik sayilir
  • Çok seri oynayın durmak ölüme dahada yaklaşmak demektir. Arkanızı sağlama almadan kontrol etmeden ileriye gitmeyin. İleriye giderkende önünüzü sağlama alın düşman olmadığını gördüğünüz an yola koyulun . Ben etrafa baktım düşman görmedim yola çıktım vuruldum diyebilirsiniz bunun için etrafı gözlerken sürekli Q tuşuna basın sizin görmediğiniz düşmanı bile spotlarsınız bu yöntemle.

Araç kısmında tankdan bahsedeyim tankda güdümlü füze ile uğraşmayın seri kill yapmak istiyorsanız canisteri tercih edin. Ana topla birisini vurmak heleki koşanı vurmak çok zor burda canister devreye giriyor zıplayanı koşanı her türlü indirirsiniz. Bir tankla karşılasırsanız sürekli hareket edin rakibin mutlaka 1 2 mermisi ıska geçicektir . Arkasına vurmaya calısın yan dönmüş ise en arka kıç kısmına ateş edin Arkasına vurmuş gibi büyük hasar alıcaktık . Bir tankda çatışma sırasında repair yapacaksanız gunnerın namlusunu tankın arkasına cevirerek tankdan cıkın . Namlunun ucu nereye bakarsa oraya inersiniz .

Size yakından saldıran bir helikopter geldi diyelim hızlıca üstünüzden gelip geçti ama yükselmeden dönmeye çalışıyor tank disable olsa bile inmeyin dönün arkanıza heliyi bir güzel indirin .

M320 ve rpg ile karşı rakibi vurmaya çalışırsanız eğer etrafında duvar kaya sert bir zemin varsa adama sallamayın ona yakın olan duvara kayaya atarsanız ölümü daha kolay olacaktır.

Aklıma bunlar geldi .

• 1) Bir araçdayken biri size kitlenirken hemen flareyi atmayın "dıt" sesi hızlanınca atın yani adam size füzeyi attıktan sonra.
    2)Araçlara hep füzeyi arkalarından atmaya çalışın en çok hasar gordukleri yerlerdir.
    3)Engineer'seniz eğer yaya düşman gördüğnüz zaman RPG ve SMAW silahlarını kullanarak düşmanı kolayca haklayabilirsiniz, yani "roket atarlar sadece araçlar içindir" düşüncesini kafanızdan silin.
    4)Seçtiğiniz class ın sorumluluklarını yerine getirin bu çok önemlidir.Mesela assault (medic) sunuz ölüelri kaldırın ve canı az olanlara can vermeden geçmeyin.
    5)Her gördüğünüz düşmanı "Q" tuşu ile spotlayın ki diğerleride görebilsi düşmanları.
    6)Eğer birden fazla düşmanı bir arada gördüyseniz ve onlar sizi görmediyse hemen silaha sarılmayın mantıklı olun ve hızlı düşünün.Mesela oraya bomba, c4 gibi şeyelr atabilirsiniz.

benden şimdilik bu kadar :)

• Bir zamanlar arkadaşların taktiklerini kaydetmistim buraya ekleyim benimde taktiklerim var aralarda

Merhaba arkadaşlar. Engineer sınıfı dışında hiçbir sınıfı kasmadığım için ve bu sınıfı ve silahlarını açıklamak istedim. Biliyorsunuz ki Engineer sınıfı araç kullanımında en çok işimize yarayan sınıftır. Bunu söylememdeki sebep Engineer'lar da bulunan mühimmatların piyadelere değil, araçlara yönelik olmasından kaynaklanıyor. Öyleki araç tamir etmek için kullandığımız "kaynak makinesi" buna güzel bir örnektir. Araç sürerken veya araçlara karşı savaşırken seçilmesi gereken sınıf Engineer'dır. Zaten Battlefield 3'ün araçlar üzerine dayalı bir oyun olduğunu düşünürsek Engineer sınıfın önemi oldukça yüksek oluyor

Merhaba arkadaşlar. Engineer sınıfı dışında hiçbir sınıfı kasmadığım için ve bu sınıfı ve silahlarını açıklamak istedim. Biliyorsunuz ki Engineer sınıfı araç kullanımında en çok işimize yarayan sınıftır. Bunu söylememdeki sebep Engineer'lar da bulunan mühimmatların piyadelere değil, araçlara yönelik olmasından kaynaklanıyor. Öyleki araç tamir etmek için kullandığımız "kaynak makinesi" buna güzel bir örnektir. Araç sürerken veya araçlara karşı savaşırken seçilmesi gereken sınıf Engineer'dır. Zaten Battlefield 3'ün araçlar üzerine dayalı bir oyun olduğunu düşünürsek Engineer sınıfın önemi oldukça yüksek oluyor. Şimdi isterseniz bu sınıfın silahlarını tanıyalım:
    Beyler engineer kasanlar için tüyo vereyim. Bütün engineer silahlarını açtım 3 kere service star aldım. 3 silahlada service star aldım. en iyi silah amerikanların başlangıç silahı m4a1. iki tane m4 var birisi düz öbürü a1. a1 olan engineer silahları içinde en iyisi.
    rate of fire ı en yüksek silah. diğer silahların hiçbir avantajı yok diyebilirim. zaten verdikleri hasar olarak bütün silahlar eşit fakat suppression etkileri farklı oluyor. 7.62 ile 5.56 ların yakından yada uzaktan taradığınızda yani spray dedikleri olayı yaptıgınızda durdurma-adamın nişanını bozma etkileri farkediyor sadece. bütün silahları denedim. engineer için en son açılan silah diye başta en iyisidir diye düşünüp g36 ile baya bir kastım bütün aksesuarlarını açtım fakat yavaş kalıyor iyi değil. a91 i başta beğeniyordum fakat onunda supresion olarak iyi olmadığını farkettim. nasıl anlıyorsun diceksiniz, söyliyim. defalarca kendim gibi engineer adamlarla yakın mesafede burun buruna karşılaşıp karşılıklı taradığımız oldu, benim elimde m4a1 hariç hangi silah olursa olsun adamda m4a1 varsa yatan taraf hep ben oldum. bunu çok iyi gözlemledim abartmıyorum 100 kere başıma geldi. ayrıca 40 levellere gelmiş engineerların bile bu silahı kullandığını fark ettim. tamamen bu tüfeğe yoğunlaştım ve kesinlikle daha rahat bir tüfek arkadaşlar.

silah seçimi haricinde engineerlara tavsiyem şudur. hiçbir zaman normal piyade mantığıyla oynamayın. yani elinizde tüfek, koşturup yada biryerlere sotelenip adam vurayım diye beklemeyin. engineerin roketatarlarını, mayınlarını ve en önemlisi tamirini kullanmadıkça engineer kullanmasının hiçbir olayı yoktur. eğer sırf tüfekle kasıyorsanız engineerı bırakıp assault açın. engineer oyunda en aktif olması gereken adamdır. herşeye yetişmelisiniz. sizin en önemli ve eşsiz tarafınız araçlar üzerine olan hakimiyetiniz. havada, karada,denizde farketmez araçlar sizden sorulur. onları kullanmadada, onları yok etmektede ustalaşmaya bakın. inanın bunu başardığınızda oyundan aldığınız zevk ikiye üçe katlayacak ve engineerdan apayrı bir zevk alacaksınız. score almayı çok dert etmeyin,rütbe zamanla gelecek kaçarı yok. ama tecrübe kazanarak oynamaya çalışmak çok önemli. üstelik tankları,uçakları,helikopterleri kullanmada uzmanlaştığınızda ve onlara has özellikleri açtığınızda puana puan demiceksiniz hep ilk 3 te olcaksınız.

dediğim gibi araç kullanmaktan öte onları yok etmedede ustalaşın yoksa karşı takımda usta bir tankçı squad karşınıza çıkarsa oyunu size zehir eder,sinirden quit çekersiniz. bir keresinde 64 kişi maçta büyük conquest haritası operation firestormda sırf araç mayınıyla 5000küsür skor yaptığımı bilirim. karşı taraf araçları hiç boş bırakmıyorsa, bayrak bölgeleri arasında tur atarak devamlı mayın döşeyin. şanslıysanız bir apc gelir ve full dolu olursa 800 puana kadar bir araç patlatmayla alabilirsiniz. hatta bazen spreeden dolayı ribonla birlikte 1k ya kadar verdiği olur.

diğer classları çok az denedim ama engineerın en zevklisi olduğunu düşünüyorum. rank 40lara kadar engineer kasıp sonra recon başlayacam. şu an 30dayım. engineerlara nacizane tavsiyelerim bunlar. herkese iyi oyunlar.

Battlefield 3'de Bad Company 2'deki gibi 4 kişilik mangalar olacak, ve DICE yetkilisi Alan Kertz, Twitter'dan verdiği bir bilgiye göre mangalardaki spawn (doğma) olayının Bad company 2'ye göre daha farklı olacağını teyit etti.

Battlefield 3'de, manga üyeleri sadece liderlerinden spawn olabilecek, manga liderlerleri ise herhangi bir manga üyesinden spawn olabilecek. Kertz ise bu durumu şöyle yorumluyor; "Böylece bir anda birçok kişi spawn olamayacak, ve oyunun seyri aniden değişmeyecek." Bad Company 2'deki en büyük sorunlardan biri ise herhangi bir manga üyesinin, diğer manga üyelerinden spawn olabilmesiydi. Bu şu demek oluyor; düşman üssünün arkasına sızmış birisinin yanında 3 kişi daha spawn olabiliyordu.

Yeni sistem ise Battlefield 2'dekine çok benziyor. Battlefield 2'de manga üyeleri sadece liderlerden spawn olabiliyordu, manga liderleri ise spawn noktalarında spawn olabiliyordu.
    Oyunda yavaş yavaş incelikler kapmaya başladım. Mesela tanka doğru jipi sürüp daha sonra jip'den atladıktan sonra tank jip ile ilgilenirken bende tank ile ilgileniyorum. Tabi bu olay her kullanıcıya karşı tutmuyor ama gerçekleştiği zaman çok eğlenceli oluy
    uzun koşma gerektiren haritalarda sprint ve bir defa deploy sonrasi olene kadae cok fazla kill oranına sahip ve yanınızda supportla mermi destegi veren arkadasınız yoksa ammo uzmanlığı yedek patlayıcı için ise frag sadece m67 için geçerli

Daha çok kapalı mekanlarda oynuyor ve patlayıcı bomba vs maruz kalıyorsanız flak yada bu saldırı yolunu siz seciyorsanız expl yada bu tür mekanlarda nereden ateş geldigi belli olmayıp yaylım ateşinde ekran bulanmasinda sıkıntı yasıyorsanız covr
    yada düşmanın ekranın bulanmasini istiyorsanız supr

Bu arada conquest modunda birkaç ipucu vereyim.

Conquest modu oyun tekniği

Bayrak modunda eğer karşı takıma baskılı oyun kurmak istiyorsanız ilk onların bölgesine yakın bayrağı kapınız.Diğer bayrak noktaları daha basit kazanılacaktır.

Bayrak kapmaca modunda bayrak direğinin etrafında asla durmayınız, mutlaka yakın civarda biryerde saklanınız. (Yoksa künyeyi verirsiniz)  

Eğer Enginar modunda oynuyorsanız , bayrak direği etrafını mayınla döşeyip olay mahalinden uzaklaşınız.  

Metro ve pazaaar gibi ,kapalı alanlarda sağlıkcı olmak sizin baya puan toplamanıza neden olacaktır.Bırakın ölsünler, sizde kaldırırsınız  

Karşı takım çok güçlü ve base'den çıkamıyorsanız, direk keskin nişancı moduna girip, düşmanın arka saflarından hemen spawn noktası oluşturup baskını yarmaya çalışınız.Yoksa oyun eziyet olur  

Genelde yanda resimde görülen FN SCAR-H < Resme gitmek için tıklayın > silahını tavsiye ederim, enginer modunda aldığınız bu silahla baya adam öldürebilirsiniz.Yakın ve uzak mesafelerde baya etkili atışlar yapar.

Bir bayrak kısmını eğer alamıyorsanız, genelde yapılan bir hatadan bahsedeyim oyun bitene kadar oraya baskı yapılır.Fakat bu genel olarak yanlış, zaman kaybı.Haritaların genelde birkaç çıkış noktası var , o kısımları kullanabilirsiniz.

Oyuna yeni başlayanlar silah açamadım diye üzülmesin, yerdeki yüksek rütbeli kişilerin silahlarını alabilirsiniz.Buda diğer bir taktik.  

en iyi puanı conquest'te yaparsın sonra rush,tdm fazla puan vermiyor.Conquest'de sürekli bayrak kapman lazım,aynı zamanda bayrakları kaparken mini map'den düşmanların yerine baka baka ilerleyerek adam öldürmelisin.Zaten mapleri ilerde ezberleyeceğin için,kim nerde pusuyor nerde kamp yapıyor çok iyi biliyor olacaksın.Geçen gün bu şekilde bir grubun arkasından dolaşarak 5 kişiyi arka arkaya bıçaklayarak öldürdüm.en önemlisi gözünün sürekli mapde olması,orayı takip ederek adamları vurrusun.Sürekli aynı yerde durma,ben sürekli koşarak oynuyorum.Tek kamp yaptığım an canım azaldıysa bir köşeye yatıyorum canım dolunca çıkıyor adamları temizliyorum.aşağıdaki resme bakarsan adamları nasıl ezdiğimi görürüm.

en başta bende irvanov kullanıyordum ama artık gerek duymuyorum,o eklenti senin oynanabilirliğini daha çok düşürüyor.

benim tercih ettiğim silahlar;
    g3a3
    g36c
    m416
    aek 971
    kh 2002
    usas 12 yada saiga (pompalı)

ilk başlarda banada adam öldürmek zor geliyordu fakat sonra alışıyorsun.mapleri öğren yeter.

g3a3,936c,m419,a91,aek971 için hologrophic dürbün ve foregrip
    kh2002 de hiç bir şey takmadan sadece foregrip kullanıyorum
    pompalı silahlarda da dürbün vs kullanmıyorum.

ayrıca,silahın ucuna takılan tactical light ve laser de kullanma.Çünkü bunlar hiç bir işe yaramıyor,aksine senin ve takımının yerini bariz belli ediyor.Sende açık hedef oluyorsun böylece.Benim en rahat öldürdüğüm adamlar light ve laser kullanan adamlar  

bunu kullanıyorum,3.eklenti olarakta map'e göre Supperesor,heavy barel kullanıhyorum

o map'i ben fazla sevmediğim için sadece helikopterle oynuyorum.bayrakların orada fazla adam olmaz diyemem,her iki takımın ortasında duran bayrak hangisiyse ona çok düşman gelir.tüm bayrakları senin takımın kaptıysa düşmanın doğduğu bölgeyi basarsın öyle adam öldürürsün.Sürekli map'de dolaşırsan adam çok vurursun

MAV'ın üstüne c4 yapıştırma olayları var youtubede. Betada yapılmış. Normal oyunda MAV'a C4 yapıştırma yok mu acaba bilen var mı ?

c4 yapışmıyor ama mav ile adam öldürebilirsin ilk zamanlar biraz zor oluyor ama elin alışınca çok da zevkli oluyor rush modunda ortalama 7-8 kişi öldürüyorum mav vururlarsa mermi paketi bulursan tekrar çıkıyor mermi paketinin yanına yatarsan mermi kaybolsada sende bir tane yedek mav kalıyoradam öldürmek için bazı ip uçları vereyim en önemlisi yerden alçak uçacaksın ne kadar alçak uçarsan okadar iyi adam boyu kadar adamın arkasına veya yan tarafına yaklaş yere doğru alçal nişangahı en sonuna kadar kaldır adamın ayaklarına nişangahı ayarla iler tuşuyla üstüne hızlıca git duvar diplerindeki adamlar daha kolay ölüyor seni gören adamı ölürmek için fazla ısrar etme ayrıca işaretliyerek de puan alabilirsin işaretlediğin beş kişi öldürülürse 200 puan ribon alıyorsun 50 ribonda 10000 puanlık survilence diye bir madalya alıyon sormak istedin başka soru varsa cevaplarım

Her takıma bir "aşırı pusmayan" sniper şart.T-UGS ile önemli noktalarda sensör desteği+ mobil spawn noktası iyi iş görüyor.Battlefield'de pusma kavramı uzun olmamalı yani.Örneğin, ileride kalabalık düşman grubunun yaklaştığını görüp, hemen M249u kurmak ve testere gibi gelenleri kesmek paha biçilemez,ama sonra silahı kaldırıp diğer noktalara yardıma gitmeyi bilmeli  

Bu nasıl zevkli bir oyundur yahu bağımlısı oldum harbiden. Daha önce Battlefield serilerine el sürmezdim Call of Duty oynamaktan ama meğer neler kaçırmışım. Sniper alıp yanıma MAV uçan robotu alıyorum. Dağa tepeye çıkıyorum, robotu havalandırıyorum ve düşmanın yerini öğrenip sniper ile headshot'ı patlatıyorum. En uzak headshot'ım 355 metre şuanda, ilk hedef 500'e çıkarmak 12x Ballistic dürbün eklentisini açıtığım zaman nasıl bir zevk vereceğini tahmin edemiyorum. Uzun zamandır bir oyundan bu kadar keyif almamıştım.
    Support sınıfında olan oyuncunun yanına gidip select tuşunua bastığın zaman onun ekranının sağ köşesinde benim cephane istediğim çıkıyor.

Kimse kusura bakmasın bu oyunun Cq modu sırf puan kasma yeri olmuş hiç Cq oynamamış biri olan ben 2 kere 1. Oldum 1 kere 2. Oldum bunları yaparken tek yaptıgım 2 uc bayrak arasında koşturmak oldu bu cabalarım bana ortalama 5000 kusur puan getirdi .bu oyunda rush modu dısında benim ısındıgim bir mod malesefki yok ama rush modu bana yetiyorda artıyor bile Cq modu sayesinde claymore U acacağım tek sevindiğim nokta bu cqde yeni yeni silahlar deniyorum ama m16 dısında çok iyi kullandığım bir silah halen bulamadim

geçen bir oyunda lavuğun teki 10,000 küsür puan yapmıştı. k/d ise tam bir muamma hiç adam öldürmemiş 5 kez ölmüş bu puanı nasıl almış olabilir ki? conquest oynuyorduk

argun cq modu su oyuncu sayısı ıle ps3 de sadece puan kasma yerı olabılır puan almak ıcın yapman gereken sey cok basıt once sana en yakın bayrak ı alacaksın sonra bır tanka bınıp en uzak yerdeki dusman bayrakına dogru yola cıkacaksın ve orayı alacaksın zaten sen oraya gıdene kadar dusman senın ılk noktanı almıs olur sende altındakı tankla bu kısır donguyu devam ettıreceksın boylelıkle puanın dıbıne vurmus olacaksın

Aslında Cq modu çok zevklidir. Sadece büyük haritalarda biraz sıkıntı oluyor ama Grand Bazaar,Seine Crossing,Noshahr Canals ve özellikle Rush modunda pek sevilmeyen Operation Metro da çok zevkli oluyor.

DESTEK sınıfı yaylım ateşi açabilip, dostlara destek sağlayabiliyor

Arkadaşlar dikkat ettiyseniz yeni maplerde 'Conquest' modu değil 'CONQUEST ATTACK' modu oynuyoruz. Bu mod BF1942 nin ana moduydu zaten. Bütün bayrakları kaptırdığınızda oyun biteceği için takım oyununu ve stratejik savunma + atakı ön planda tutmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prone - prone - sprint - jump

Tavşan gibi geziyorum yeminle
  • tank ve jet i aktif olarak kullanıyorum açılınca lav-ad alıcam . engineer ve assault kasıyorum genelde gayet memnunum q ile spotlama olayını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu
  • Ben suan Support Service Star 6 kasiyorum..Support icin c4 ile tanka yaklasma riskindense , ozellikle genis alana yayilmayan haritalarda (Seine Crossing,Damavand Peak,Operation Metro gibi) dusman base'ine yakin , dusmanin siklikla kullandigi koridor kapi ve gecit gibi yerlere Claymore koyuyorum...Bence ise yariyor...Denenebilir...

Bir de jeep'e c4 koyup tankin ustune surerken atliyorum,tanka yaklasinca c4u patlatiyorum..

Bu da baska bir taktik..
  • Adamın yeniden öleceğini bile bile revive etmeyin.Hem ölen adamın siniri bozulur hemde conquest veya rushda oyunlarında sizden 1 ticket düşer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pagan_13

Adamın yeniden öleceğini bile bile revive etmeyin.Hem ölen adamın siniri bozulur hemde conquest veya rushda oyunlarında sizden 1 ticket düşer...

ticket birisi ölünce değil; birisi yeniden doğmak istediğinde Deploy a bastığı anda düşer.. O yüzden aradaki ticket farkı hafif geri olan takımda oyunu çevirmek üzereyseniz gereksiz Deploy lanmayın.. Genelde benim gibi oyunu salt kazanma amacıyla oynayan bir adam chat e DONT DEPLOY diye spam atar.. Lütfen itibar ediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Adamın yeniden öleceğini bile bile revive etmeyin.Hem ölen adamın siniri bozulur hemde conquest veya rushda oyunlarında sizden 1 ticket düşer...

ticket birisi ölünce değil; birisi yeniden doğmak istediğinde Deploy a bastığı anda düşer.. O yüzden aradaki ticket farkı hafif geri olan takımda oyunu çevirmek üzereyseniz gereksiz Deploy lanmayın.. Genelde benim gibi oyunu salt kazanma amacıyla oynayan bir adam chat e DONT DEPLOY diye spam atar.. Lütfen itibar ediniz

kesınlıkle dogru.. 2-3 tiket fark ile oyunu kazandıgınızda bunun onemı barız sekılde ortaya Cıkıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

quote:

quote:

kesınlıkle dogru.. 2-3 tiket fark ile oyunu kazandıgınızda bunun onemı barız sekılde ortaya Cıkıyor...

bundan haberim yoktu müthiş birşeymiş bu taktik

Edit : tankta iseniz ve helikopter yakınınızdan geçiyorsa acımayın sıkın bi tane, ya disable olur dengesini %100 bozarsınız düşer patlar ya da canı azsa direk patlayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLperenDepp -- 21 Mart 2012; 16:57:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aLperenDepp

quote:

Orijinalden alıntı: nerostone

quote:

quote:

bundan haberim yoktu müthiş birşeymiş bu taktik

Edit : tankta iseniz ve helikopter yakınınızdan geçiyorsa acımayın sıkın bi tane, ya disable olur dengesini %100 bozarsınız düşer patlar ya da canı azsa direk patlayabilir

rushda tam tersi ama öldugun an ticket duser revive yapilip kalkarsan giden ticket aninda geri gelir. bunu bilmeyen bi takima duserseniz her el yenilirsiniz. yanindan gecip kaldirmayanmi dersin medic kutusu atmayanmi dersin bunlar deli ediyor.

• ön sipariş verenler strateji kitapçığı verilecekti.varsa bildiğiniz ön sipariş veren bir sorun derim
  • bi kaç tavsiyede benden
    silahların yarı otomatik ve tam otamatik atış modlarını kullanın.çok işe yarıyo uzun mesafelerde yarı otomatik modda daha isabetli atışlar yaparsınız.

büyük haritalarda özellikle uzun mesafeli çatışmaların olduğu haritalarda tarayan silahlarınıza bipod ve 6x dürbün takmaktan çekinmeyin. scar+bipod+6x dürbün çok iyi gidiyo mesela. ama orta mesafede pek şansınız olmuyo

sol alttaki minimap ın ölçeğini haritanın büyüklüğüne göre N tuşu ile ayarlayın.çatışmalar belli noktalarda değilde haritanın geneline dağılmışsa büyük ölçek ile düşmanların nerelerde yoğun olduğunu farketmeniz kolaylaşır.

bu dediğim özellikle şehir haritalarında işe yarıyo ve şartlar uygunsa iyi bi taktik
    bi yerden bi yere koşarak giderken karşıdanda aynı şekilde size koşarak düşman geliyo ve tek hamlede alamayacağınız mesafede.
    görmemezlikten gelin. hiç duraksamadan yönünüzü değiştirip ara sokaklara, binaların içine vs kaçın ve mevzilenin. acemi biriyse kontrolsüz şekilde gelir zorlanmazsınız.

şimdilik aklıma gelen bunlar

• kaç zamandır bu oyunu oynuyorum, hala rankı 40-50 olmuş medicler ve supportlar medkit ve ammo vermeden yanımdan geçiyorlar hatta yanımda duruyorlar.
    yuh diyorum başka birşey demiyorum, bukadar öküz olunmaz gerçekten.
    adamların kafasına sıkıyorsun hala uyanmıyor ne yapması gerekiyor diye.

çok uyuz olduğum olay da support'un mermi kutusu atıp onun üstüne çökmesi.
    ulan geri zekalı tavukmusun sen ki yumurta ısıtır gibi mermi kutusunun üstüne oturuyorsun???

ve ya sana mermi atar, daha doğru sürüst alamamışsın adam tutup 2-3 metre ilerde tekrar mermi kutusu atar.
    hey allah sizi bildiği gibi yapsın...

oynadığınız kitin hakkını vermeyecekseniz oynamayın daha iyi arkadaşlar, takımınıza hiç bir faydanız olmaz.

1. support: sürekli ve akılıca mermi dağıt, doğru zamanda doğru yere at
    2. assault: sürekli ve akıllıca medkit dağıt, doğru zamanda doğru yere at (aynı şey revive için geçerli)
    3. sniper: sürekli ve akıllıca sensör ve spawn cihazı yerleştir
    4. akıllıca yürü ve hareket et, kapılarda, köşelerde ve dar koridorlarda yolu kapama yere yatma ve arkadaşlarını engelleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 27 Mart 2012; 10:23:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

kaç zamandır bu oyunu oynuyorum, hala rankı 40-50 olmuş medicler ve supportlar medkit ve ammo vermeden yanımdan geçiyorlar hatta yanımda duruyorlar.
    yuh diyorum başka birşey demiyorum, bukadar öküz olunmaz gerçekten.
    adamların kafasına sıkıyorsun hala uyanmıyor ne yapması gerekiyor diye.

çok uyuz olduğum olay da support'un mermi kutusu atıp onun üstüne çökmesi.
    ulan geri zekalı tavukmusun sen ki yumurta ısıtır gibi mermi kutusunun üstüne oturuyorsun???

ve ya sana mermi atar, daha doğru sürüst alamamışsın adam tutup 2-3 metre ilerde tekrar mermi kutusu atar.
    hey allah sizi bildiği gibi yapsın...

oynadığınız kitin hakkını vermeyecekseniz oynamayın daha iyi arkadaşlar, takımınıza hiç bir faydanız olmaz.

1. support: sürekli ve akılıca mermi dağıt, doğru zamanda doğru yere at
    2. assault: sürekli ve akıllıca medkit dağıt, doğru zamanda doğru yere at (aynı şey revive için geçerli)
    3. sniper: sürekli ve akıllıca sensör ve spawn cihazı yerleştir
    4. akıllıca yürü ve hareket et, kapılarda, köşelerde ve dar koridorlarda yolu kapama yere yatma ve arkadaşlarını engelleme...

Bu tur oynayanlar metro da kasmis oyunun mantigini tam anlayamayan kisiler oluyor genelde. Ben mini mapa surekli bakarim mermi lazim olan medic lazim olan varmi diye. Aliskanlik olmus nereye gitsem atarim kutuyu spawn olurum ilk isim kutu atmaktir. Cok guzel bir noktaya deginmissin gercekten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.