Şimdi Ara

Battlefield 3 'mi Modern Warfare 3'mü Alacaksınız (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
0
Favori
18.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: kdR*

Bu zamana kadar cod 1 haric butun cod serılerini oynadim ve hayranıyimdir fakat forumdaki arkadaslarin yorumlariyla bf isındm ve sanirim denemek ıcin bc2 yide alacagim ama bu sene hem bf3 hem mw3 alacagim

Kadir bf harika bir oyundur gercekten cok guzeldir baslarda biraz zorlanirsin ama alisirsin suanda aslinda bfbc2 almak biraz mantiksiz bf3u bekle derim.Bu arada seninle dun bir oynayamadik.

• quote:

Bu zamana kadar cod 1 haric butun cod serılerini oynadim ve hayranıyimdir fakat forumdaki arkadaslarin yorumlariyla bf isındm ve sanirim denemek ıcin bc2 yide alacagim ama bu sene hem bf3 hem mw3 alacagim

Valla sonbahar dolu dolu geçicek, birsürü oyun çıkacak. Kadirinde dediği gibi

quote:

ama bu sene hem bf3 hem mw3 alacagim

gibi görünüyor
  • ikisininde ön siparişi verildi bile Battlefield serisini ilk defa oynıcam ps3 tee kismet BF3 eymiş neden ikisini birlikte tercih ettiğime gtelirsek bf3 gerçekten saglam geliyo hemde haritaları oyun modları ilgimi çekti geniş haritalarda oynamak istiyorum bide şu savaşı bakalım nasıl olcak inşallah güzel olur ps3 te bf3 MW3 ü anlatmaya gerek yok klan olarak alacaz zaten o bir efsane ama bf 3 daha merak ediyorum
    📸 #a6000
    📱 #XperiaXZpremium
  • Bf3 alacam bende.

Online durumlara ve klanımıza göre birini daha ağırlıklı oynayacağız
  • bugun arkadasimdan mw2 yi aldim. ikisinide almaya karar verdim hehe

Instagram : egealtuner
  • 2sinide alıcam büyük ihtimalde 2 si arasında seçim apcaksam bf3

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • COD

bf3 candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

BF3'ün senaryosu yine dandik olcak.
    Mw3 senaryosu yine efsane olcak.

Not:Herşey grafik değildir.

BF3'ün senaryosu nasıl olur bilmem ama atmosfer,ses,grafik,gerçekçilik konusunda BF3 efsane olucak Herşey senaryo değildir.Sen oyunu single player olarak mı daha fazla oynuyorsun multiplayer olarak mı ?

battlefield hiç bir zaman multıplayerdada geçemiycek cod'u kabul edin artık
    xbox'da cod 4 bile daha çok oynanıyor nerdeyse bc2 den

bırak onuda gel şu re5'i bitirek

gold bitti bugun alırım

• MW 3 ile BF 3 karşılaştırılacak oyunlar değil ikisinin de türü farklı isteyen istediğini oynasın, ben şahsen BF 3'ü alacağım senaryosuz dalacağım Mulitiye
  • Şu ana kadar neredeyse çoğu COD oyununu oynadım.Ama burda yazılanlara göre bc2 çok daha iyi bir oyun gibi görünüyor.Bu yıl bc3 alıcam gibi görünüyor.Peki bu oyun coddan zor mu?Kısa sürede alışabilirmiyim?Ayrıca artık o codun yapımcılarına para kazandıramıcam
  • çıktığından beri tüm cod oyunlarını ve battlefield 2'den itibaren de tüm bf oyunlarını aldım (tabii pc için konuşuyorum,yani cod3'le bad company 1'i oynamadım.) bu sene de gene iki oyunu da alacağım. yalnız bu sene black ops istediğim tadı veremedi. multiplayer'ından en çabuk sıkıldığım cod oyunu oldu. arada bir oyuna giriyorum bir şans daha vermek için ama en fazla 1 saat sonra kapatıp geri bad company 2'ye dönüyorum. bu sene cod'u diğer oyunların hatrına alacağım, arada bir oyuna girip arcade bir şekilde tek başına takılmak iyi oluyor. ancak genellikle bf3 oynayacağım çünkü takım oyunu ve daha gerçekçi bir oynayış daha çok zevk veriyor.

Steam,PSN,Origin:Zuzip_TR
  • Konuyu temizledim konunun dışına çıkıp tartışma çıkartmaya çalışanlara ceza puanları dağıtılacaktır lütfen konu dışına çıkmayın.

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Her ikisini de alıp oynamak lazım.

Orijinalden alıntı: Source

Konuyu temizledim konunun dışına çıkıp tartışma çıkartmaya çalışanlara ceza puanları dağıtılacaktır lütfen konu dışına çıkmayın.

Güzel temizlemişsiniz de. Bizim oyunlarla ilgili, ortamı gerecek hiç bir ifade içermeyen yorumlarımız da uçmuş. Konu başlık olarak zaten bu oyunlardan hangisini neden seçeceğimiz üzerine kurulu. Oyunlar hakkında yorum yapamayacaksak nasıl fikir beyan edeceğiz? Sapla samanı karıştırmadan yapsak şu temizlikleri daha iyi olmaz mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Kadir bf harika bir oyundur gercekten cok guzeldir baslarda biraz zorlanirsin ama alisirsin suanda aslinda bfbc2 almak biraz mantiksiz bf3u bekle derim.Bu arada seninle dun bir oynayamadik.

Harbi bi oyun yapamadık neyse gel bu akşam yaparız

Chuck - House M.D. - Supernatural - Prison Break - Dexter - Doctor Who - Game of Thrones - Arrow - Sherlock - Da Vinci's Demons - Blue Mountain State - Suits - Spartacus - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - The Walking Dead - Breaking Bad - Community - Vikings - The Bible - Legend of the Seeker - My Boss My Hero - Unubore Deka - Heroes - Naruto - One Piece - Bleach - Fairy Tail - Katekyo Hitman Reborn - Sword Art Online - Btooom - K-Project - Accel World - Hunter x Hunter 2011 - Shingeki no Kyojin

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.