The Hut sitesinden battlefield 3 sipariş etmiştim ve bugün elime ulaştı. disk 1 i taktım ve sanırım hd kaplama için 1.5 gb lık boş alan istedi. xbox ım 4 gb lık olan modelinden ve bende extradan 4 gb usb bellek taktım. bu şekilde yüklemek istedim ama sanırım bu yükleme için hdd istiyor. bende de hdd yok ve bu oyun için hdd mi almama gerekiyor bilemiyorum. acaba bu hd kaplamamıdır ne karın ağrısı ise başka bi yere yükleme şansım yokmu? Yüklemezsem çok şey kaybedermiyim? Bilenler cevaplarsa sevinirim...
Hd kaplama çok önemli mutlaka yapmalısın grafik olarak çok fakrediyor, hdd ve usb'ye yüklemeyi denediysen ve olmuyorsa hdd şart yapacak birşey yok,ben tam emin değilim,hdd'ye yüklemiştim.
Benim sorum şu gençler bu oyun HD kaplamasız neden bu kadar yüksek boyutlu. Yani oyunda ne var bu kadar ?
quote:
Orijinalden alıntı: atilkan
Benim sorum şu gençler bu oyun HD kaplamasız neden bu kadar yüksek boyutlu. Yani oyunda ne var bu kadar ?
bence grafik motorundan dolayı o kadar yüksek boyutlu , birde oyun 2 dvd birincisi multiplayer var ikinci dvd de single player yani senaryo modu var
quote:
Adı üstünde High Defination. Yüksek Çözünürlük kaplama. Nasıl bir Bluray film 25GB bir brrip film 8gb gibi yer kaplıyorsa yüksek çözünürlük bu kaplamalarda yüksek yer kaplar. Oyun en az yeri xbox'ta kaplıyor. PC de de 15-16GB ps3 tede o kadar normalde. HDD siz xboxmu kaldı bu devirde ayrıca. Sen tez zamanda bir hdd edin. çok rahatlarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: nucLear
quote:
Adı üstünde High Defination. Yüksek Çözünürlük kaplama. Nasıl bir Bluray film 25GB bir brrip film 8gb gibi yer kaplıyorsa yüksek çözünürlük bu kaplamalarda yüksek yer kaplar. Oyun en az yeri xbox'ta kaplıyor. PC de de 15-16GB ps3 tede o kadar normalde. HDD siz xboxmu kaldı bu devirde ayrıca. Sen tez zamanda bir hdd edin. çok rahatlarsın.
Ben var zaten. Ne bileyim çoğu oyunda gene HD desteği var ama bir dvdye sığıyor. Ama şimdi düşündümde BF3 harbiden çok güzel grafiklere sahip. Oyundaki atmosfer falan. Teşekkürler cevaplar için
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Hd kaplama çok önemli mutlaka yapmalısın grafik olarak çok fakrediyor, hdd ve usb'ye yüklemeyi denediysen ve olmuyorsa hdd şart yapacak birşey yok,ben tam emin değilim,hdd'ye yüklemiştim.
Peki bu hdd ne kadara satılır piyasada? Kaç gb lık alsam işim görülür? Forumda bi aralar hdd kutusu ve hdd almak daha mantıklı gibi bi yazı okumuştum. Bu nasıl oluyor? fikri olanlar paylaşırsa sevinirim...
Peki bu hdd ne kadara satılır piyasada? Kaç gb lık alsam işim görülür? Forumda bi aralar hdd kutusu ve hdd almak daha mantıklı gibi bi yazı okumuştum. Bu nasıl oluyor? fikri olanlar paylaşırsa sevinirim...
20 yada 60GB işini fazlasıyla görür. Önerim fat kasalardan çıkma 2.el bir hdd almanız. Kutudan çıkarıp taktığınız zaman sistem direk görüyor.
Bu hd olayi sanirim normal hd alip bir islemden gecirincede kullanilabiliyor. Bunun nasil yapildigini bilen varmi. Birde 250 gb ustu hd desteklermi xbox?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme