Şimdi Ara

#### BATTLEFIELD 3 BETA EKRAN GÖRÜNTÜLERİ ####

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcak sıcak... Yorumlarımı birazdan eklerim... Fraps 'den anlaşılacağı üzere GTX 580 ile ortalama 80 kare/saniye.

#### BATTLEFIELD 3 BETA  EKRAN GÖRÜNTÜLERİ ####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 29 Eylül 2011; 16:57:17 >

• grafikler fena görünmüyor ekran kartımı değişcem galiba

Live: BeYinACiCi
    PSN: Beyinacici
  •  #### BATTLEFIELD 3 BETA  EKRAN GÖRÜNTÜLERİ ####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 29 Eylül 2011; 17:05:26 >

• PNG formatında yüksek çözürülüklü SS ler.

• 1 saat kadar oynadım... kısaca yorumlarımı eklemek istiyorum.

* Öncelikle oyun BF2 'ye oranla çok akıcı olmuş. Silah değiştirme, atlama zıplama çok akıcı. BF2 'deki gibi oyundan kaynaklı bir kasılma söz konusu değil.
    * Oyun çalışmaya başladığında ayarlarda 16X AA ve AF açık olarak yükleniyor. O nedenle FPS değerlerine pek takılmayın. AF ve AA 'yı kısınca FPS benim kart ile en yoğun görüntülerde dahi 70FPS 'nin altına düşmüyor.
    * Aynı COD serisinde olduğu gibi artık çapraz da koşabiliyoruz. Bu özelliğin olmaması BF2 'de beni hasta ediyordu. BF3 'de eklenmiş.
    * BF3 'de yere yatma BF2 'den sonra fakrlı bir hava katmış. Özellikle snipersanız ilk BF 'de olduğu gibi kuytu bir köşeye geçip sotelenmememiz içten bile değil.
    * Silah sesleri muhteşem olmuş. Eğer kaliteli bir ses kartınız varsa yanınızda ateş ediliyormuşçasına keyif veriyor.

Şimdilik benden bu kadar başka arkadaşlarda yorumlarını eklerse güzel bir tartışma ortamı olur.

• Benim anakartım p4

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

1 saat kadar oynadım... kısaca yorumlarımı eklemek istiyorum.

* Öncelikle oyun BF2 'ye oranla çok akıcı olmuş. Silah değiştirme, atlama zıplama çok akıcı. BF2 'deki gibi oyundan kaynaklı bir kasılma söz konusu değil.
    * Oyun çalışmaya başladığında ayarlarda 16X AA ve AF açık olarak yükleniyor. O nedenle FPS değerlerine pek takılmayın. AF ve AA 'yı kısınca FPS benim kart ile en yoğun görüntülerde dahi 70FPS 'nin altına düşmüyor.
    * Aynı COD serisinde olduğu gibi artık çapraz da koşabiliyoruz. Bu özelliğin olmaması BF2 'de beni hasta ediyordu. BF3 'de eklenmiş.
    * BF3 'de yere yatma BF2 'den sonra fakrlı bir hava katmış. Özellikle snipersanız ilk BF 'de olduğu gibi kuytu bir köşeye geçip sotelenmememiz içten bile değil.
    * Silah sesleri muhteşem olmuş. Eğer kaliteli bir ses kartınız varsa yanınızda ateş ediliyormuşçasına keyif veriyor.

Şimdilik benden bu kadar başka arkadaşlarda yorumlarını eklerse güzel bir tartışma ortamı olur.

Hocam bu gün senden aldığım en güzel haber diyebilirim...Şu 3. madde İnan o kadar çok sevindim ki bf2 orjinal almıştım daha single oyanarken o özleliği görmüştüm ve yıkılmıştım...Bir cod oyuncusu olarak bf2 hiç oynayamamıştım o özellik olmadığı için;ama artık olduğuna göre sabahlar olmasın...

Artık orjinal almamak için hiç bir sebep kalmadı...Hemen ön siparişi vereyim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BATTLEFİELD 6 EKRAN SORUNU
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %43 valla heyecanla bekliom, 1 saat kaldı diyo...
  • Grafikler çok hoş görünüyor. Valla heyecanlandım :) Bakalım bizim emektar 9800 GT ile ne kadar oynayabileceğiz..
  • 1.5 saat civarı oynadım , başta BC2 izlenimi verse de çok farklı olduğunu anlıyorsunuz.Oyun gerçekten çok akıcı , ki Rush modunda haritalar uzadıkça uzuyor.Yere yatma ve sniper iken dürbüne ışık gelince parlaması çok çok güzel olmuş.Oyunda birkaç bug olarak adam vurunca sapıtarak uçması ve bazen yere yatınca yerin altına girmesi Metro haritası çok güzel dizayn edilmiş , her Rush ta farklı bir class ile oynayabiliyorsunuz.BC2'deki adamı resleyince ya Allah bismillah diye yerden kalka olayını da değiştirip daha gerçekçi bir hale sokmuşlar.Her kuruşuna değecek bir oyun olduğunu beta da bile gösterdi.
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • ne dersiniz bi cod olabilir mi?

Orijinalden alıntı: vuslat06

ne dersiniz bi cod olabilir mi?

Alın bu uzaylı arkadaşı dışarı...
  • bf2 ye laf söyletmem :)açıkçası oyun hoş güzel ama bf2 den aldığım o oyun için zevki pek alamadım.10 saattir oynuyorum.Bf2 ilk çıktığında o karkand mapı ...Puf neydi ya .Oyunu çok ayrıntılı yapmışlar.Beta için yanlış map seçimi.Ortalıkta koşamazsın adam gibi direk indiriyorlar.sniper rulez yine şahsen ben bayıldım tam bir kapışma oluyor sniperlar arasında.Ama normal silahla ya yatacaksınız biyere yada öleceksiniz kısa sürede:)çok çok el becerisine dayanan birşey yok.herkes oynayabilir.Map çok karışık o tren istasyonu nedir öle kaç saat oynadım hala kaybediyorum kendimi.Tamam görsel şölen vermişler ama çok karışık oluyor.Daha iyi bir map seçimi olabilirdi.Şahsen benim fikrim bu bf2 de clanım var.clan arkadaşlarımda ve bf2 oynayan her arkadaşım bu dediklerimi söyledir.Umarım diğer maplerde oynanbilirlik akıcılık daha bi yerinde olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.