Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (2178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21762177217821792180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuriboyka

quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Gerçekten az server var.Mesela End game serverilerin iki tanesi dolu başka da yok...Genelde birisi bayrak kapmaca öbürü normal conquest...Metro ve Damavand peak haritalarını görmetkten gına geldi,en çok bu haritalar hala oynanıyor...

Premium aldık sözde ama dlclerin serverleri çok az var olanların da çoğu boş....

BF2 bile bu kadar çabuk ölmemiş yıllarca serverler yığınlaydı ki hala modlar ile oynanıyor...Lanet paragöz ea oyunu tam çıkarma sonra git ardınan hemen yenisini yapıp eski oyunu öldürmeye çalış....

5 senelik bir oyun bf3 zamanında bedava olmasaydı zaten şuan oyun tamamen ölürdü ücretsizken alanların bir kısmı hala oynadığı için dönüyor oyun. Bence bf4 geçin veya bf5 bekleyin.

BF4'ü sistem yetmiyor...BF3 bile zor açıyor orta grafik ayarlarında anca oynuyorum...

• Bf4 varda çok zorlanıyorum bf3 e göre çok daha detaylı ve zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf4 güncelleme ve birtakım aksaklıklar yüzünden yaklaşık 15 aydır oynayamıyorum dün bf3 açtım ama gördüğüm kadarıyla serverlar iyica batmış, çok düşüş olmuş oyuncularda.Ayrıca ruslar kendini aşmış hardcore metro vardı bir aralar takılırdım (ki halen full dolu server) dün iki üç kez girmeye çalıştım bulunduğunuz yerdeki serverlarda oynayın diyip kickledi.Bidefa daha girdim ban attı.Bahsettiğim server justateteam.com gibi bişeydi galiba.Varmı takıldığınız server? akşam takılalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • My Name İs TaskBlood

• Hala oynamasını beceremeyen bir yığın oyuncu var,"damavand peak" haritasında rush atttack tarafındayız bende sniper oldum biraz kasayım diye mcom'ları gözetiliyorum olurda bizimkilerden biri kurarsa düşmanı yaklaştırmayayım diye ,daha ilk yerdeyiz düşman bizim hummeri ele geçirmiş kendi bölgelerine çekmiş kimseyi yaklaştırmıyor bizden de bir allahın kulu roket atmayı düşünmüyor bende en son sizin oynayacağınız oyuna deyip öldüm sonra javelini alıp uçurdum hummeri rahatladı herkes ama oyunu kaybetmek üzereydik ve kaybettik de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Battlelog'da ticket ve ping sayıları gözükmüyor. Önceden sunuculardaki oyunun tüm durumunu tarayıcıdan görebiliyordum ama son birkaç haftadır göremiyorum. Bunun sebebini bilen var mı ?

ben biliyorum. battleloga gir. ayarlara tıkla. orada free game launcher diye bir şey var. onu kapat. mümkünse explorer veya firefox ile oyna. sorun bundan kaynaklıdır muhtemelen...

bu işe yaramazsa google'a bf3 i cant see ticket and ping problem gibi şeyler yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the dark night -- 14 Mart 2016; 21:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the dark night

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Battlelog'da ticket ve ping sayıları gözükmüyor. Önceden sunuculardaki oyunun tüm durumunu tarayıcıdan görebiliyordum ama son birkaç haftadır göremiyorum. Bunun sebebini bilen var mı ?

ben biliyorum. battleloga gir. ayarlara tıkla. orada free game launcher diye bir şey var. onu kapat. mümkünse explorer veya firefox ile oyna. sorun bundan kaynaklıdır muhtemelen...

bu işe yaramazsa google'a bf3 i cant see ticket and ping problem gibi şeyler yaz.

Bu aralar oynamıyorum ama tekrar oynarsam denerim, teşekkürler.
  • origin aciliyor kullanici ismi sifrede bir sorun yok.oyunu ac diyorum explorer geliyor cunku chrome'de 45'ten sonra desteklemeyecez mi oyle bisi diyordu eklentisini oyunun.neyse sifre kullanici ismi yanlis diyor tekrar login deyip giriyorum gina geldi artik sifre yanlissa origini acma bu nedir?
  • Ben firefox ile giriyorum sorun olmadı şimdiye kadar hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Ben firefox ile giriyorum sorun olmadı şimdiye kadar hiç.

ikinci makinede baska hesap baska windows ve baska browser var onda da yapiyor ve bir tek bf3'te.bf4'te yapmiyor mesela.login olurken email istedigi icin problem kullanici ismini sorsa karistirmayacam unutuyorum haliyle hangi hesap hangi emaildi diye yoksa sorun degil.
  • Conquest large modunda,rpg ile askeri vurdum diye admin oyundan attı,no rpg felan yazıyor...Tankarlı felan da artık el bombası ile patlatırız

Salak salak insanlar admin olmamalı
  • Dostlar BF3te geçemediğim bir bölüm var. Havalandırma borusundan inip cihazdan kablo çekiyoruz. Tam arkamı dönerken tipsizin biri çıkıyor tuşlara basın diyor, basmama rağmen ölüyorum, yardım edin!
  • Takılan varsa eklesın. Nıck: DarqSWorD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu 2 yıl önce almıştım yeni yeni oynamaya başladım seviye 11 oldu varsa hala oynayın ekleyebilir
    origin : unchangeablee
  • serverların az olmasından şikayet eden arkadaşlar free slots kısmından empty kısmını boş bırakıp diğerlerini seçerseniz serverların yeteri kadar olduğunu alttaki resimde görebilirsiniz ki ben pingleri daha iyi olduğu için genelde alman serverlarında oynuyorum. regions kısmından benim gibi rusyayı devre dışı bırakmamışsanız bir o kadar da rus serverı var. tabi premium serverlar üstte te yazıldığı gibi böyle değil. onlar çok az. zamanında bedava dağıtıldığı için premium olmayan haritalar hala dolu. parasıyla premium alan oyuncular bf4'e geçti. bu yüzden yeni bf3 alacaksanız boşuna premiuma para vermeyin.

rpg konusunda ise girdiğiniz serverlarda adminler istedikleri kuralı uygulayabiliyorlar. admin tankla oynamayı seviyorsa ve kimsenin kendisi rpg ile patlatmasını istemiyorsa rpg yi yasaklıyor. jetle oynamayı seviyorsa igla ve stingerı yasaklıyor. bazı serverlarda ise öldürmek tamamen yasak. sadece bayrak toplayıp puan alıyorsunuz. özellikle helikopterlerin kitlerini açmak için bu serverlar çok işe yarıyor. ama böyle kuralları olan serverlar çok az. genelde hepsinde bütün silahlar serbest oluyor. son olarak resimde de görünüyor eklemek isteyen ardaşlar için nickim: firesword6
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 2 Nisan 2016; 20:58:04 >

• Uzun bir aradan sonra çok iyi geldi,oyunu bırakacaktım ama cd kutusunu görünce tekrar yükledim ve sonuç Nickim TheTurkSoldier45 ekleyin birlikte oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 16 Nisan 2016; 3:33:12 >
  • Beyler bf4 mü alayım bf3 mü ? dolu mu oyun hangisi daha iyi ?
  • beyller elinde orjinal bf3 olan oynamayıp vermek isteyen var mı?? zamanında ücretsizmiş
  • arkadaşlar merhaba battlefield 3 oynuyorum oyun ayarlarında open screen adjust diye bi seçenek var ne ayarıdır bu ne işe yarar
  • help21 kullanıcısına yanıt
    hocam yorumunu gördüm yazıyım dedim orjinal bulamazsan googlea zloemu yaz korsan bf3 online oynuyosun
  • 
Sayfa: önceki 21762177217821792180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.