Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
16
Favori
46.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sana tankın baş köşesini ayıralım olmamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Bugün feedback maili gelmiş, gameplay ile ilgili birsürü feedback istemişler, bu alpha eğer denildiği gibi oyun ile çok alakasız olsaydı bu alpha üzerinden feedback istemezlerdi bence.

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum , yıkım , ai , grafikler vs. herşey hakkımda bilgi istiyorlar

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

İstemesinler mi yani anlamadım ki. Sonuçta oyun ile elbette alakası olacak fakat oyunun çok eski sürümü olduğunu ve gameplay için gerçek bir izlenim adına open betayı bekleyin diye yazdıklarını okumadınız mı?

• Ben söylüyorum arkadaşlar alfa ile beta arasinda cok buyuk farklar olacakmış gibi beklentilere girildi ve beklenti oluştu Battlefield 1 de bende Tester olarak katıldım oynadim ve geri bildirim orda da istendi ama alfa da ne ise beta da hatta nerdeyse oyunda bile aynıydı...Bu oyunda muthis bir değişim zaten olamaz o kadar zaman kalmadı...Burda BF yi kotulemiyorum ama cok bi beklentim yok insAllah yanilirim cok BF faniyim ve BF ye büyük açlık var şu an...Kotu bir başlangıç yapsa bile ilerde toparlarlar oyunu ve vaatleri dogru olursa bu oyun ileriye yönelik uzun vadeli bir oyun olur modları ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enseyi karartmamak lazim. Bu zamana kadar hala hatirasi silinmeyenler bad company bf3 bf4, hic biri ucmuyordu. Hele ki grafik yonunden kimse mutlu degildi ama geceleri yedi her biri. Bu da oyle olur, zaten ne zamandir bf4 olsun camurdan olsun diyordum, bu da bf4-5 karisimi olacak belli. Siz birlikte oynayacak, partilerde gulup egelenecek adam bulun, gerisi cok da onemli degil.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Rpg de var mı o menzil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Hocam oyunun bu şekilde çıkacağına inanmıyorum, uzun bir aradan beri bf oyunu gelmiyor , geliştirme sürecinde rahatlardı büyük ihtimal , bf5 i saldılar zaten ilk yıldan sonra , artı olarak sp bölümü yok bu ekstra iş yükünü alıyor oyundan , onuda geçtim oyunu sadece dice geliştirmiyor , yardımcı stüdyolarda var. Yalnız tech preview diye bozuk oyun denettirmelerini aklım almıyor , server testi yapsalar dahi bunlar dünkü firma değil bu tip şeylere dikkat etmek gerekiyor , bakalım açık beta da herşey netliğe kavuşur.

Aynen hocam bakalım open betada ak koyun kara koyun ortaya çıkacak

• Oyunda 2K 120Hz desteği olacak mı? Bilen var mı acaba?

• Emin83 kullanıcısına yanıt

Bence Cw deki gibi Sx te olacaktır

Olması bir anlam ifade etmez bence. Sadece series x oyunları kendi aralarında oynar o şekilde. 60 fps odalarda series x/s ps5 ve pc olması daha mantıklı. Zaten 128 kişilik odaların dolması da zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield Maşuku

Olması bir anlam ifade etmez bence. Sadece series x oyunları kendi aralarında oynar o şekilde. 60 fps odalarda series x/s ps5 ve pc olması daha mantıklı. Zaten 128 kişilik odaların dolması da zor olur

Birşey merak ediyorum. PC oyuncuları bizimle oynarken hile yapabiliyorlar mı? Mesela bir sitede okudum. BF2042'nin aimbotları şimdiden satışa çıkmış. 128 kişi beni de düşündürüyor nasıl dolacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin83

Birşey merak ediyorum. PC oyuncuları bizimle oynarken hile yapabiliyorlar mı? Mesela bir sitede okudum. BF2042'nin aimbotları şimdiden satışa çıkmış. 128 kişi beni de düşündürüyor nasıl dolacak.

Alıntıları Göster

PC Tayfası işin içine girerse Hile kaçınılmaz olur ))

Olur heralde. Ben klavye mouse için onu katlanırım

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

Warzone örneğinde olduğu gibi  Eğerki crossplay zorunlu tutulursa direkt olarak konsol cephesine ölü doğmuş olur benim adıma. Crossplay durumunun netleşmesini bekliyorum ben de. Warzone gibi zorunlu tutulmaz umuyorum ki. 128 kişilik oyunda denk gelecek hilenin haddi hesabı olmaz

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Codun multisinde crossplay zorunlu degil ya, oradan umutluyum, sadece warzone sıkıntılı xboxta. Ama 128 meselesi crossplayi zorunlu hale getirebilir. Ben de bekliyorum bakalim.

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam tech betada crossplay seceneği vardı , zorunlu tutacaklarını sanmıyorum , ama bolca bot olacaktır , 128 kişi doldurmak sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 26 Ağustos 2021; 19:27:47 >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Crossplayi ac kapa olmasini dusunduklerini biliyorum ama o kesin degil, o kadar kesin degil ki crossplay olsun mu olmasin mi tam kararini vermis bile degiller. Korkum warzone gibi sacma bir karar vermesinler

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Crossplay olacaksa apex gibi olması şart o zaman tadından yenmez oyuncu sıkıntısıda yaşanmaz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.