Şimdi Ara

Battlefield 2042'den ilk oynanış fragmanı geldi: İşte çılgın görüntüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 2042'den ilk oynanış fragmanı geldi: İşte çılgın görüntüler

Geçtiğimiz günlerde resmi tanıtımı yapılan Battlefield 2042 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. EA bugünkü Xbox etkinliğinde oyundan ilk oynanış fragmanını da yayınladı. 4K 60FPS fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

İlk oynanış fragmanı izleyenleri epey etkilemeyi başarmış gibi görünüyor. Sosyal medyadaki ilk tepkiler epey olumlu. Battlefield serisinden beklenen "çılgın anlardan" fragmanda bolca bulunuyor. Battlefield 2042 modern teması, devasa haritaları ve etkileyici görsel kalitesiyle hem serinin hayranlarını hem de yeni oyuncuları etkilemeye çalışacak.

Frostbite oyun motorunun yeni versiyonuyla geliştirilen Battlefield 2042 22 Ekim 2021'de PC, PS5, PS4, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıkış yapacak. Oyun 128 kişilik haritlarla geliyor.

• Baya bir bf4 ü andırıyor

• dört gözle bekliyorum.

• Şu an 15 yaşında olmak vardı be! Gelecek güzel gerçekten.

• Kumlu harita neresi acaba? Dubai olabilir mi? Oyunda Rusya jetleri var kimler olacak?

• sene olmuş 2021 hala bf4 oynuyorum çık da artık seni oynayalım diğer seriler 4ten sonra tat vermedi

• Aşırı hızlı akıyor sanki. BF’den çok COD havası var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Qatar Doha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bf4 ün güncel hali diyebilir. Nasıl mı gözüküyor EFSANE.

• Oyunun konusu olmamasından ötürü bu oyunu satın almam

• beğenmedim çok süslü çok hızlı çok yapay görünüyor sanki bir olmamışlık var gibi

• halat atıp spiderman gibi dolaşmak aşırı saçma geldi. oynanış fazla arcade. hud çok kötü duruyor, mavi olması da cabası. recoil yok gibi.

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • Heyecanlanmadim ama beğendim. Bf4'ü cilalayip yeni şeyler eklemişler. Yeterli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok kafa ve göz yorucu.

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Çokta iyi değil dediğin gibi, BF4'ün güncellenmişi besbelli, her zaman olduğu gibi büyük amerika algısı bir hikaye ile oynarız.
    Çin ve Rusya'ya sarmışlardır kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 14 Haziran 2021; 01:04:40 >
  • cross play var mı?

• fragmandan oynamış kadar oldum şimdi yoruma gelelim battlefıeld 4 ün güncellenmiş hali bqşka aciklamaya gerek yok bu nedenle hikaye modu olmadigi halde sadece online oynamak amacla 419 tl verilmez

• Bf4 gibi olsun diye yillarca agladiniz. Simdi boyanmis yok gelistirilmis hali diye b.k atiyorsunuz. Size oyun satanin....

• Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.