Şimdi Ara

Battlefield 6 (2025) [XBOX ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
15
Favori
10.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Call of Duty markasının yaratıcısı ve BF6'nın arkasındaki yönetmen Vince Zampella, bir araba kazasında hayatını kaybetti

Battlefield 6 (2025) [XBOX ANA KONU]

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Xbox’da oyuncu sayısı nasıl? Cross kapalıyken oyun buluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Akşamları girersen sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gaassaray değil Galatasaray!
  • samtiger kullanıcısına yanıt

BF 2042 exposure haritasına benzettim

Madem Öyle İmza Mimza Yok !!!
  • Neredeyse şu aralar tek oynadığım oyun. Zaten akşamları kısıtlı vaktim var ve hanımın muhalif bakışları altında benim için en iyi eğlenip stres atabileceğim seçenek bu. Bugün sürekli önüme çıkan pro paketi almayı uygun buldum. Sonra da başlangıç paketini aldım fiyatı ucuzdu. Zaten az bir süre oynuyorum level atlamam zaman alıyor bu da silah gelişimini yavaşlatıyor. Geçen elde ettiğim sniper dürbün bile bana büyük bir konfor sağladı resmen bu zamana kadar işkence çekmişim. Sürekli oynayanlar level atlayıp iyi silahlarla daha da darlıyordu keyif kaçıyordu. İddiam yok ama zayıf silahlarla da kolay yem olmak istemiyor insan. Daha yeni tank tamirini ve medic yardımı sonrası teşekkür etmeyi ve hatta bundan xp kazanıldığını. Benim gibi amatör olunca küçük ayrıntılar heyecan katıyor.

ARC Raiders sayesinde toksik oyunculardan kurtulduğumuzu düşünüyorum. Son haftalarda ortalık acemi oyuncu doldu ya da benim profil gelişti. Netice de son halinden memnunum oyun yapımcıları ilgi düştüğünden dolayı endişeli olabilir ama bu benim sorunum değil.

Cross kapalı oynamayı düşünmedim lakin bu daha makul hissedilir bir oynanış sunuyor diyorsanız o opsiyonu kapatmayı deneyebilirim. Level atlamak için ana puan getirici eylemler nedir paylaşırsanız sevinirim. Misal tanka atlayıp milleti indirmek pek bir puan getirmiyor gibi geldi. Vaktimi efektif değerlendirmek istiyorum.

Herkese iyi eğlenceler.

• yvztr kullanıcısına yanıt

hocam crossplay kapalı oynamanın en büyük avantajı olası hilecileri minimuma indirmek ve klavye mouse'a karşı oynamanın daha dezavantajlı olması. konsolda da klavye destekliyor oyun fakat pc'ye göre çok az daha kişi kullanıyor doğal olarak.

en hızlı puan kazanmanın yolu conquest veya escalation modunda sürekli bölge ele geçirmeye veya geri almaya çalışmak. bölgeleri ele geçirmek adam öldürmekten çok daha fazla xp getiriyor. oyunda hem yüksek kill alıp (özellikle bayrak bölgesindeyken) hem de yüksek sayıda bölge ele geçirebilirseniz çok hızlı bir şekilde level atlayabilirsiniz.

Sormak istediğiniz herhangi bir şey olur ise yardımcı olmaya çalışırım yaklaşık 200 saattir oyunu oynuyorum

say hello to my little friend
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.