Şimdi Ara

Battlefield 2 ve Battlefield 2142

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunlardan ikiside elimde ikisindede sorunum aynı oyun simgesine tıkladıktan sonra tam ea games gelirken ekran donuyor 10 sn geçiyor tekrar donuyor.Bilgisayarimda AMD 5200+ Cift Cekirdek işlemci(overlocksuz) HD 3650 512 mb 128 bit ekran kartı 450 watt psu ve 3gb ram var ve tüm sürücülerim güncel bu sorunu yaşayan varmı varsa nasıl cözdünüz delircem kac gündür sinirim bozuldu iyice hiç bir yerde çözümü yok bunun..:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raGGanGsTa -- 4 Ekim 2009; 23:39:02 >

• Aynı sorun bendede var bf2 ye gırerken ara sıra ea games gelmeden önce kitleniyor ekran ama oda sürekli değil nadiren 50/1 ihtimalle rest atıp tekrar giriyorum ben
  • Beyler yokmu cözümü bilen?
  • arkadaşlar bf2 ve 2142 nin Çift çekirdekli amd ler ile sorunları var gerçekten..bende de 5600+ var her servere girdiğimde atıyor..zaten çok eskidi oyunlar..Marta kadar Bad Company 2 yi beklemedeyeim
  • uzn bir süreden sonra elimdeki orj. bf2 yi yükledim fakat patchlerini nasıl ne nereden yükleyebilirim.. bilen var mı? offical sitesinde pek bişi bulamadım aslında.. belkide yanlış yere bakmışımdır..
  • Google BF2 1.41 patch yaz onu yükle sonrada yine google 1.50 patch yaz onuda yükle ama önce 1.41 yüklemen gerekli.Punkbusterini güncellemeyi unutma sonra savaş alanına tekrar dönebilirsin.
  • punkbuster.. onu neredne güncelliyorduk:) unuttum vala uzun süre geçtikden sonra:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD 3
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yine aynı şekil google punkbuster yaz ana sitesi çıkar ordan indirebilirsin veya google pbsetup yaz onu indir.(pbsetup bir programdır tüm punkbusterli oyunları burdan güncelleye bilirsin)
  • he hatırladım.. programda oyunu seçip hallediyorduk.. Çok sağol ya yardımların için.. BF 2 oynuyor musun sen?
  • Evet oynuyorum bf1942,bf2,bf2142 hepsi orjinal olarak var elimde pc de hala yüklüler. Bf2 ve bf2142 yi çıktığından beri oynarım eskimeyen oyunlar
  • hımm.. bu arada bu bf 2 1.50 patch 2 gb a yakın.. ne var ki bunda ya böyle ? haberin var mı:)

Oynuyorsan eğer ki baya hayranı gözüküyorsun beraber atarız.. Türk çok az sanırım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

hımm.. bu arada bu bf 2 1.50 patch 2 gb a yakın.. ne var ki bunda ya böyle ? haberin var mı:)

Oynuyorsan eğer ki baya hayranı gözüküyorsun beraber atarız.. Türk çok az sanırım ...

armored fury ve euro force paketleri var
  • 2GB olmasının sebebi armored fury ve Euro force eklenti paketlerinin bedava veriliyor olması bu arada bu 1.50 patchden sonra oyunun artik cdsiz açılacak yani cd takmana gerek yok artik.Bf2142 de 1.51 patch i yakın zamanda çıkacak oda Northern Strike eklenti paketini bedava olarak vericek adamlar bizi iyiden iyiye BF BC2 ye hazırlıyorAslında Türk oyuncu sayısı az deyil 2-3 Türk serveri var ama ben pek girmiyorum oralara pek kurallara takmadan oynuyorlar.(buunyhop,spawnkill,baseattack gibi)
  • Sorunun çözümünü bilmiyorum ama tüm haritalar ve tüm silahlar (unlock mode) eklentilerini kurun 2142'ye girebildiğiniz zaman. Yoksa tadı yok oyunun.
  • Arkdaşlar Bir bir arkadaşla bf 2 multi atıyoruz... multi atanlar geri dönüş yaparsa iyi olur..beraber girelim squad olarak daha eğlenceli olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkdaşlar Bir bir arkadaşla bf 2 multi atıyoruz... multi atanlar geri dönüş yaparsa iyi olur..beraber girelim squad olarak daha eğlenceli olabilir..

Herkes bc 2 yi bekliyoz biraz zor bf2 ye gelmeleri :) Yanlız bc2 benim 5 sene sıkılmadan oynabileceğim oyunlar arasına gircek gibi gözüküyo...
  • bc 2 ye girmeden bf 2 de ısınılır ya :) bc 2 çıksada hemen bir geçiş olmaz hem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.