Şimdi Ara

Battlefield 2 v1.41 patch sorunu;(lütfen bir bakın)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    battlefield 2 oyununu temin ettim internet kafeden.bu oyunun aıx 2 adında bir modunu çıkarmışlar.bende o modu kurmak istedim ama bu modu kurabilmek için önce battlefield patch v1.41 e sahip olmam gerekiyormuş.internette bir çok farklı yerden v1.41 patch indirdim ve kurdum ama kurar kurmaz yüklediğimde oyuna giriş yapmak için oyuna tıklıyorum.siyah bir ekran geliyor ve tekrar masaüstüne atıyor.Nezaman v1.41 patch i yüklesem hep böyle oluyor oyun açılmıyor.Bide patch v1.41 sanırım battlefield 2 special forces oluyor.internetten special forces crack indirdim çalıştırdım ondada memory_dll bulunamadı dedi.DLL sorununu çözdüm ama bu seferde oyuna tıklıyorum yine açılır gibi siyah ekran geliyor,sonra masa üstüne atıyor.
    Bu sorun için yardım istiyorum sizce ne yapmalıyım?

SİSTEM BİLGİLERİM
    DİRECTX 11.0
    İşletim sestemi: windows 7 ultimate
    işlemci AMD Athlon x4 635 processor 2.90 Ghz
    32 bit işletim sistemi
    yüklü bellek miktarı 4,00 GB

• 1)Battlefield 2 Orjinal değilse Multiplayer oynayamazsınız.

2) 1.41 Patch'de Special Forces ek paketi yoktur. 1.50 Patch'de Euro Force ve Armored Fury ek paketleri vardır.

3) 1.41 Yamasını burdan indirin =>http://www.battlefield.com/battlefield-2
  • hayır bunu anlatamadım herhalde,
    sorun şu:'1.41 patch indirip kurunca oyun açılmıyor,neden? Orjinal değil diyemi? -sanmıyorum çünkü daha önce euro force indirip sahte oyuna kurdum,çalışmıştı'

Birde son bir sorum daha olacak benim biliyorum meşgul ettim ama;

Ben bu oyunu internet kafeden alırken adam oyunun simgesine sağ tıklayıp 'Dosya konumunu aç' a tıkladı ve ordaki tüm dosyaları kopyaladı ve benim flaşımda battlefield diye bir dosya açıp içine attı.eve gittim flaşı bilgisayara takıp oyunu açtım.Bu ; oyunun bilgisayarda yer kaplamaması için bir avantaj,sonuçta oyun 2 gb,benim pc de 1 gb boş alan vardı.flaşım 8 gb ve ben oyunu flaştan çalıştırdım
    Şimdi:
    1-)eğer oyunu orjinal alırsam,yükledikten sonra oyunu oynamak için cd nin bilgisayarda hep takılı olmasımı gerekiyor?
    2-)yukarıdakinin cevabı evetse buna bir çözüm yapamazmıyız tıpkı flaştaki gibi mesela?
    3-)diyelimki canım sıkılıcna oyunu sildim.bir gün tekrar istersem yine yükleyip aynı key anahtar ile oynayabilirmiyim?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero267 -- 12 Haziran 2013; 21:12:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.