Şimdi Ara

Battlefield 1 ve 4 Almanya sunucu ping değerleri ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Ne güzel,3 sene önce benim de öyleydi türk telekomdayken.Modemde gördüğüm ip ile site üzerinden kontrol ettiğim ip aynı çıkardı.Port vs açabilirdim.O dönem Kota ve taahhüt sınırlaması olmaması nedeniyle çok kafaya takmamıştım.Siz de biraz coğrafya gereği uzaksınız malum oradan kaybediyorsunuz :) buna yapacak bişey yok.Ama resetleme ile düşük ping değeri elde edebilme olayını sizden öğrendim.Teşekkürler.Türknet ararsa tekrar bu soruyu da soracam.Nedir bunun teknik açıklaması merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insanlar size whatsapp'dan ulaşamıyor diye mi konuya uğramıyor, sorunlarını çözmüyorsunuz @TurknetDestek Başkası sorun yaşasa gece 00:30'da forumda beliriyorsunuz...
  • Sol fiber 38-40 Vodafone fiber 42-44 türknet 46 veriyorsa iyidir bence.Sonuçta hizmeti bakır kablo üzerinden veriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada forumda herkesin gördüğü yerde ping sorunu vs için çalışma diyorsunuz fakat online işlem merkezinden yaptığınız bakım çalışmasından sonra +15 civarında artan pinglerimiz için(statik ip var) fotoğraftaki cevapları veriyorsunuz. Gecenin bir vakti çalışma dediniz o zamandan beri düşmedi

    Battlefield 1 ve 4 Almanya sunucu ping değerleri ?




  • Evet ,nihayet beklediğim mutlu haber geldi :) gamelift.eu-central-1.amazonaws.com tracert test sonuçları düzeldi.Kurtuldum +20 ms den .Ama bunu nasıl çözdünüz ? kalıcı olarak halledildi mi ? ayrıca açtığım konunun, çözüme ulaşmanızda bir faydası oldu mu ? Sorunun kaynağını ve çözüm şeklini yazın ki hem insanlar öğrenmiş olsun hem de ileride aynı sorun olursa elimizde veri olsun.Turknetdestek size de teşekkür ediyorum tekrar.Ciddiye alıp ilgilendiniz ve sorun şuan itibariyle ortadan kalkmış durumda.Bundan sonraki iş tekrarlamaması olacak.Operasyon ekibine de slm söyleyin,beni arayan arkadaşa da.Küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden vs vs :))))

    Battlefield 1 ve 4 Almanya sunucu ping değerleri ?




  • Sorunumu ciddiye alıp,hızlı bir şekilde doğru ve işi bilen bir ekibi sorunun çözümü için yönlendirmenizden ötürü size ayrıca teşekkür ediyorum.Kim nasıl ve ne şekilde ayarlama yaptı bilmiyorum ama gece ilk defa 46 msleri gördüm sunucuda.Harika değerler benim için.Eskisinden de iyi durumda.Umarım aynı sıkıntılar tekrarlamaz.Sizin de özelden yazdığınız gibi herhangi bir aksi durumda yine yazarım o zaman :) İyi ki varsınız Turknetdestek sağolun varolun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 28 Kasım 2019; 13:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Buradan tüm kullanıcılarımıza elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Sorunların çözüme ulaştıktan sonra sizlerden aldığım geri dönüşlerle mutlu oluyorum. Bu nazik davranışınız için ben size teşekkür ederim. Evet, istediğiniz zaman bana buradan ulaşabilirsiniz. Hep buralardayım. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kaç kere valve sunucularına bakımdan sonra pinglerimizin arttığına dair şikayette bulundum bilmiyorum önceki mesajımda verdiğiniz cevaplar da ortada ama forumdan yazıp herkesin görmesini sağlayınca mı çözüme kavuşturuyorsunuz merak ettiğim bu ?
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Hocam geri dönüp bakmayacak bile konuya boşuna enerjinizi harcıyorsunuz. Şovunu yaptı gitti. Muhtemelen 3-4 gün sonra yine patlayacak pingler zaten :D
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Bi konu açtım bakalım belki dikkatlerini çeker
  • Hocam, ben bu firmayı 1 haftada çözdüm. Pingler ile ilgili hiç birşey yapmadılar bundan emin olun. Bunların altyapısında benim gördüğüm kadarıyla stabilete yok. Bir yere ping atıyorsunuz başlangıç ile sonu arasında 10ping oynuyor. Berbat bir altyapısı var yurtdışı çıkışlarının. Ben tt bf1 de 37-45 arası ping ile netspeedte 46-50, türknette bazen 52 bazen 70 bazen 65 ping alıyorum. Netspeed çalışanları bunlardan daha bilgili altyapı konusunda ve altyapı kesinlikle daha stabil. Şuan turkneti bölgemde cgnat olmadığı için kullanıyorum yoksa bir dk durmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt

    Kardeş Dicle serverları değiştirdi neden teşekkür ediyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet olarak 52.119.188.10 bende 45 Ping alıyorum fiberli biri denese 35 Ping alır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 29 Kasım 2019; 12:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    Diceın server değiştirme tarihini ay ,gün,saat olarak yazın ki,mukayese edelim benim çözüme ulaştığım saatle bir bağlantısı var mı ? Siz bilgili birine benziyorsunuz bol gülücükler falan :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 29 Kasım 2019; 14:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Patlayan ping olursa ben buradayım merak etmeyin yine yazarım :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Valla ben tecrübelerimi birebir yazdım.Daha önceki problemlerimin hepsinde de olumlu sonuca ulaştırıldı.Bu son olayda da baya ilgilendiler ve özelden '' bu akşam sorun yaşarsanız tracert atarak tekrar dönüş yapar mısınız '' yazdı turknet ve ertesi gün kontrol ettiğimde sorun kalmamıştı.Ha herşey tesadüf denk gelmiş diyorsanız buna birşey diyemem :) Ama bende bir hakları varsa teslim etmem gerek,çünkü yardımcı olup hakikaten ilgilendiler.Nazik bir dil,yaşanılan sorunu doğru verilerle özelikle bilgili ve doğru kişilere ulaştırılması şeklinde çözüme ulaştığımızı düşündüğüm için teşekkür ettim.Niye kandırsınlar ki beni ? Birilerini birşeyle itham ediyorsanız ,itham ettiğiniz konu hakkında %100 emin olmadan yorum yazmamak gerekli diye düşünüyorum.Eğer ki suçlamanız yersizse boşu boşuna karşı tarafın hakkı üzerinize kalır.Neyse zaten konu burada ,ters birşeyler olursa yazarız.Kendileri de bunu yazıyor zaten.Ben sadece daha yapıcı bir dil kullanmanızı rica edebilirim ,gerisi sizin bileceğin iş tabii ki.İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hatta şunu da yazayım.Babamın internetini de 2 sene önce türknete geçirmiştim.O benden daha şanslı 75 mbit hız bağlamışlardı.Türk telekomun üzerinde Fiber kablo yazan bir kutusu geliyor apartmanına kadar.Neyse şuan tam hatırlamıyor,bir sorun olmuştu tam neydi o sorun hatırlamıyorum.Turknet onlinedan konu açmıştım.Bir baktık pazar günü turknetten geldiğini söyleyen arkadaş zili çalıyor.Sorunu halledip gitmişti.Şanslıyız herhalde ne bileyim.2 aboneliğimiz var.3 yıldır ben kullanıyorum,2 yıldır da babam kullanıyor.Yaşadığımız her sorunda mutlaka bir çözüm sunuldu.Mesela yine benim hattımda hat dondurma kullanmıştım 2 ay boyunca.Hattımı aktifleştirdikten sonra telefon çalışmıyordu.2-3 hafta içinde çözmüşlerdi.Çok dert etmemiştim süreyi ama dediğim gibi mutlaka bir çözüm sundular.Sorun yaşayanlar da umarım en kısa sürede çözüme kavuşurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam bunlara Ping atın, ama şu gerçek türknet ve kablonetde TTNet ve Superonline altyapısına gidene kadar +10 Ping oluyor, turrknetde 50 ping aldığınız serverı, Vodafone fiber ile 40 ping alırsınız.

    144.76.144.237

    35.158.157.107

    18.185.248.177

    52.59.197.73

    52.58.190.212

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Bakın ben 19 yıldır internet kullanıyorum. firmaları az çok tanıyorum. Siz böyle düşünmeye devam edebilirsiniz ama çıkıpta ortalama 48 ms ile Türkiye' nin en iyi ping değerine sahibiyiz diyorlarsa. İşlerin rengi değişir.Tekrar yazıyorum altyapısı bu kadar berbat firma olamaz. az önce aldığım. ping değeri altta alıyorum. bu mudur 48 ms ortalama. Bakın ben turk telekomda bu kablo ile 37-45 ping alıyordum.
    Battlefield 1 ve 4 Almanya sunucu ping değerleri ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 30 Kasım 2019; 17:56:53 >




  • 2 ay aradan sonra tekrar yazmak zorunda kaldım.Geçen pazar günü dikkatimi çekti.Gece 00:00 a kadar 105 pingle oynamak zorunda kaldım.00:15 gibi girdiğimde 55 lere kadar inmişti yine.1-2 gün veri biriktireceğim.Yine noldu ,bu sıkıntı niye tekrarlıyor ara sıra.Bağlı olduğum santraldeki yoğunluk mu? bilinçli bir yavaşlatma mı? Modemin aldığı pinglerin farklılaşmasından mı ? Hafta içi de devam ederse tekrar yazacağım.00 :00 dan sonra normale dönüyor ,İşin garibi hız düşmüyor sadece ping etkileniyor,neyse verilerle geleceğim tekrar.Kalıcı olarak çözülemeyecek mi bu sıkıntı ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.