Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.054
Cevap
111
Favori
550.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu bombardıman uçağında, sol ok yada sağ okta aşağıya bakma ikonu var iç kamerada dahi olsam bastığımda hiç bir şey olmuyor. Sebebi nedir? (Standart bombardıman uçağı başka bir şey almadım daha)
  • Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    hocam eğer ekip arkadaşlarin yoksa bence en mantıklısı hoş ben ekip varkende tek tabsnca takiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Ya bu bombardıman uçağında, sol ok yada sağ okta aşağıya bakma ikonu var iç kamerada dahi olsam bastığımda hiç bir şey olmuyor. Sebebi nedir? (Standart bombardıman uçağı başka bir şey almadım daha)

Bombayi biraktiktan sonra basmayi dene ben de denemedim de oyle oldugunu biliyorum

Bombardiman ucaginda kullanmaktansa ondeki silahi tercih ederim resmen Ac130 ucaginin etkisi var silahta

• Oyun mükemmel harbiden mükemmel yani, bugün başından kalkamadım, adamlar geç ölüyor, arkamdan vuran adamı bazen vurabiliyorum, tamamen nişan yeteneği mevcut, uçak kullanmak ayrı bir zevk, ata binmek ayrı bir zevk, bazen conquestte maçlar 5-10 farkla sonuna kadar kafa kafaya gidiyor inanılmaz oluyor, silah sesleri, uçakların sesi, tren sesi, atların sesi inanılmaz bir atmosfer var oyunda, silah ve harita çeşitliliği fazla olsun istiyoruz tabi onlara mecbur dlc alacağız, geri kalan herşey on numara bayıldım.
  • Saat 4 oldu oyunu yeni bırakabildim. Oyun Fifadan beter bağımlılık yaptı.Tankla sniperı havaya uçurmak pahabiçilmez.:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 2 Kasım 2016; 4:41:07 >
  • İçinde adam olan binaların duvarına support sınıfındaki limpet charge dan yapıştırmayi dene

Bunun verdiği zevk gibisi yok oyunda

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Denerim hocam :) Uzun süredir multiplayeri bu kadar bağlayan bir oyun oynamamıştım.

• Bu oyun yüzünden gece yatamıyor sabah kalkamıyor işyerinde uyukluyor ve isyan ediyorum..

Böyle rezil oyun olmaz olsun aile huzurum bozuldu hamunagoying ya..hükümet uyuma işverene sahip çık..batacaz.
  • Daha önceki mesajlarda aşağıdaki madalya ile sorun yaşayan bir arkadaş vardı.
    Tabancalarla adam öldürüyorum ama saymıyor diyen.
    Bunun nedeni bu madalya için Revolver denilen altıpatlar tipteki tabancaların kullanılacak olması. (Madalya resminde görüleceği üzere.)
    Türkçe çeviriler bazı açıklamalarda zayıf kalmış maalesef. Daha doğrusu bire bir çevirince anlam kaybı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Battlepacklerden çıkanları hurda yapınca ne oluyor?

???

• Vaudeville kullanıcısına yanıt
    O hurdaları biriktirip yeni battlepack alabilirsiniz. Battlepack'ten çıkan mükerrer eşyaları bozdurup harcayabiliyorsunuz yani.
  • nopnog kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• dün tahvillerle silah aldım tahvilimi aldı ama silahımı vermedi bu nasıl iş anlamadım
  • 3 üncü partilerin fiyatlarını sony tr belirlemiyor.Kendileri belirliyor.

• Elinize saglik hocam da vurduktan sonra ucak neden duruyor havada bug gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

dün tahvillerle silah aldım tahvilimi aldı ama silahımı vermedi bu nasıl iş anlamadım

Hocam silah değildir o kaplamadır. Silah özelleştirmeden görebilirsiniz.
  • yok hayır hocam silah aldım silah bölümünden mg 15 i almaya çalıştım 200 tahvil yazıyordu hatta aldım orda zaten alırken hemen ekran bi gitti geldi bişi oldu sonra baktım tahvilim gitmiş silahımı açmamış ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

yok hayır hocam silah aldım silah bölümünden mg 15 i almaya çalıştım 200 tahvil yazıyordu hatta aldım orda zaten alırken hemen ekran bi gitti geldi bişi oldu sonra baktım tahvilim gitmiş silahımı açmamış ama

Sınıf leveli yetiyor muydu? Belki level yetmiyordur aldım sanıp alamamışsındır. Çok sıkıntı yapma para birikiyor bolca oynadıkça.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    evet yetiyor 200 tahvil işareetide çıktı neyse artık yapcak bişi yok biriktiricez artık
  • Geçen yine selbslateri ile düğün salonu bastım bu nikah kıyılamaz dedim😀(tanksız ve dualshock ile)
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.