|
Bildirim
|
Yav terbiyesiz adam demiyim bak demiyim diyorum inadına inadına hala terbiyesizlik yapıyorsun .
Sen almazsan alma kardeşim ben oynadım diye Türklüğümden bir şey kaybetmem görüşlerim hala aynı olacak . Yalan tarihmiş ne yalanı ? Araplar bizi arkamızdan vurmadı mı ? 1 .Dünya SAvaşı zaten bizim için bir yenilgi bir bitiş noktasıdır . Ha adamlar ATATÜRK'ün hayatını yaptı da Türkiye Cumhuriyet'ini kurdurmamış olsa al sana yalan oyun . Atatürk olmasaydı zaten Osmanlı , Sevr gibi bir anlaşmayı kabul edecekti bugün de Afrika'dan beter halde yaşayacaktın hangi yalan tarihi anlatıyorsun sen ???? Kadir Mısıroğlu'nu dinleyenler gelmiş burada tarih anlatıyor ya olayı siyasete çekip durmayın . Madem şehitlere önem veriyorsun her gün şehit veriyoruz çıkıp protesto etsene ??? Niye çıkıp Taksim'de bağırmıyorsun ?? Burada prim kasıp durmayın istemeyen oynamaz isteyen oynar . |
Osmanlı haterları geldi yine lawrance Atatürkün Fatihin ayak parmağı etmez ne tarihe yön vermesi, ingilizler tarafından osmanlıyı kışkırtmak için gönderilmiş motosiklet kazasında ölmüş ajanın teki, neyse uzun uzun yazardım da oyun konusunun bokunu çıkarmayalım.
|
Ya arkadaşlar yorumları okuyorum da gülsem mi ağlasam mı bilemedim. OYUN oynuyoruz tarih kitabı okumuyoruz. Yok ben osmanlıyı vurmam, yok zamanında orda ölen askerlerin kemikleri sızlayacak falan da filan. OYUN bu ya OYUN, türkçe dil desteği ile geliyor bizden de bişeyler var oyunda ne güzel işte sevineceğimize saçma sapan yorumlarda bulunuyoruz. Araplara kalleş, ingilizlere kalleş herkes kötü bir biz mi iyiyiz? İstanbulu alırken biz gelin şehri ele geçirin mi dediler ? Kaba kuvvetle gücümüz yetiyordu aldık. Avrupaya fetihe çıktığımızda avrupa kucağını açıp gelin birazda buralara yerleşin mi diyorlardı ? hayır kendilerini savunuyorlardı.Viyanada yaşayan bir insan evladı için Osmanlı tabiki kötü bir imparatorluktur. Adamın Osmanlıya hicbir zararı yok ama Osmanlı ele geçirmek istemiş saldırmış. Özellikle bizim tarihimize baktığımızda saldırırak ele geçirdiğimiz birçok yer var, yakın geçmişimizde ise genellikle kaybetmişiz. Araplara kalleş falan diyor herkes, adamlar Arap neden Osmanlının altında kalmak istesinler? Başka birşey istemişler değişim olsun istemişler bunun içinde savaşmışlar isyan etmişler. Bu kadar taraf bakmayın olaylara, karşı tarafı da düşünün biraz. Oynadığımız şey OYUN, amacı eğlendirmek keyif vermek. Rus - Amerikan öldürünce sorun yok Osmanlıdan öldürünce mi sorun var? BF4 de Amerikan askerini öldürdüğünüz için keyif alıyorsanız ciddi psikolojik sorunlarınız var demektir bir doktora görünün lütfen. Aynı şekilde Osmanlı askerini öldürdüğünüz için üzülüyorsanız da bir doktora görünün çünkü hayali şeyler ile gerçek dünya arasında ciddi bir gidip gelme yaşıyorsunuz.
|
Israrla çöp diyen arkadaşlar bir zahmet girmeyin konuya
|
Dostum yorumların biraz antipatik görünüyor bir kaç seferdir bakıyorum biraz küçümser gibi . O yüzden bu tarz yorumlar gelebilir
|
Ne alaka şimdi sizin dediğinize göre o zaman siz ne yapıyorsunuz sizinde verdiğiniz paraya yazık
|
Bf 1 den sonra bf5 beni hiç sarmadı, oyunun atmosferini özledim arada giriyorum. Çok ayrıydı bf1
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 26 Şubat 2016; 20:20:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|