Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.054
Cevap
111
Favori
549.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akbell

Teknosa'nın facebook sayfasında 320 liralık fiyatı savunanlar var yahu çıldırdım. Bana "bişi bilmiyon bence sus, dolar değil ayrıca 60 euro" diyen çocuk daha yeni liseye başlamış. Bunlara nasıl laf anlatacağız ki?

Bunlar gibi geri zekalılarla laf dalaşına girmeyin. Anca o mal sürüsünün seviyesine inmiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aminies te selbslater keskin nişançı 2.5x ile.
  • Arkadaşlar oyunda madalya sistemini çözemedim BF4 dekinden farklı sanırım, madalyayı kazanmak için illaki aktif etmemiz ve ona göremi oynamamız gerekiyor, yoksa BF4 deki gibi otomatik olarak herhangi bir madalyadaki görevi tamamladığımızda üzerine mi ekliyor? Saygılar..

Bu arada yaşım 26 hafta sonları daha çok aktif oynuyorum isteyen ekleyebilir. PSN : atumanes_xcore
  • Akbell kullanıcısına yanıt

En fazla ilkokul 8.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atumanes_xcore

Arkadaşlar oyunda madalya sistemini çözemedim BF4 dekinden farklı sanırım, madalyayı kazanmak için illaki aktif etmemiz ve ona göremi oynamamız gerekiyor, yoksa BF4 deki gibi otomatik olarak herhangi bir madalyadaki görevi tamamladığımızda üzerine mi ekliyor? Saygılar..

Bu arada yaşım 26 hafta sonları daha çok aktif oynuyorum isteyen ekleyebilir. PSN : atumanes_xcore

Aktif etmen yani takibe alman gerekiyor. Takibe aldığın madalyanın ilerlemesi gerçekleşiyor sadece. Bunu da yukarıdan aşağı sırayla yapacaksın.
    Mesela oyun modu madalyalarında ilk aşamada 2 tur oyna, ikinci aşamada 1 tur kazan diyorsa önce 2 tur oynayacaksın, o bittikten sonra '1 tur kazan'ı yapacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

En fazla ilkokul 8.

bu da twitter hesabı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam..
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Arada bir bu madalya sistemi sapıtıyor. 1 tur kazan görevini bir turlu yapamadim. Oyun ortasında girip kazanınca saymıyor desek yeni bir oyuna geçince baştan sona kadar oynayıp kazanmış olsam da olmadı. Oyunun çıkış haftasında tabanca kill de saymamisti. Bir sonraki patch ile düzeltirler umarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna benim gibi yeni başlamış olanlar için denk geldiğim sadece ve çok güzel anlatımı olan bir video. Hangi modda neler yapmamız gerektiğini anlatıyor. böyle videolar buldukça paylaşalım arkadaşlar acemilere destek

• nasıl takım oyunu oynanır, acemiler için

• Madalya secme ekrani satti bu hafta.
    Gecen haftanin yaptigim. Madalyalari duruyor arada geri geliyor. Oyun cikip menude haftalik madalyalari girip sonra tekrar oyuna girince yukleme ekranindaki madalya seçme yerine tekrar geliyor yeni haftanin madalyalri.
    Bu sorunla karsilasan var mi?
    Bu haftaki madalyalar paso gözcu hic beceremiyorum. Hangi snip silahi iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

Madalya secme ekrani satti bu hafta.
    Gecen haftanin yaptigim. Madalyalari duruyor arada geri geliyor. Oyun cikip menude haftalik madalyalari girip sonra tekrar oyuna girince yukleme ekranindaki madalya seçme yerine tekrar geliyor yeni haftanin madalyalri.

dostum bu madalyaları nereden seçiyoruz? bi oyun yüklenirken gelen 4-5 madalya var, diğerlerini göremiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

dostum bu madalyaları nereden seçiyoruz? bi oyun yüklenirken gelen 4-5 madalya var, diğerlerini göremiyorum bile.

Video iyi ama su tek kisilik mangayalar ölum ya. Ya bilmeden kapatiyor yada adam tek tabanca.

Madalyalari oyun ana menude ,asker kisminda bulunan madalyalar seçenegi var. Oraya girince haftalik, vasita , sinf vs. Diye listeli. Ama sen secemiyorsu haftalik gelen madalyalari. Oto gunceleniyor ve bana her hafat bi önceki haftanin 1 tane madalyasi tekrar geliyor anlamadim. Hepinizdemi ayniki!?

• Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    aynen o tek kişilik mangaları görünce çıldırıyorum zaten asker kısmını hiç kurcalamamıştım, akşam bi bakayım oraya. haftalık madalyalara da bakarım acaba aynı mı diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

Video iyi ama su tek kisilik mangayalar ölum ya. Ya bilmeden kapatiyor yada adam tek tabanca.

Madalyalari oyun ana menude ,asker kisminda bulunan madalyalar seçenegi var. Oraya girince haftalik, vasita , sinf vs. Diye listeli. Ama sen secemiyorsu haftalik gelen madalyalari. Oto gunceleniyor ve bana her hafat bi önceki haftanin 1 tane madalyasi tekrar geliyor anlamadim. Hepinizdemi ayniki!?

O tek kişilik mangalar muhtemelen oyunun ana ekranında yada ses grubunda birilerine dahil olupta onlardan ayrı oyunda başka bir servera bağlanınca oluşuyor sanırım oyun gruptaki diğer kişilerinde aynı servera bağlanma ihtimaline karşı bu şekilde kilitli manga oluşturuyor. Gruptakilerde girdiklerinde otomatik o kilitli mangaya senin yanına dahil oluyor bana bir kaç defa oldu. Birde oyunda şöyle bir sıkıntı yaşadım. benim üzerinden bağlandığım kişinin mangası dolu ise başka bir mangaya geçiş yapamadım yada yeni bir manga oluşturamadım. O mangadan birinin çıkmasını beklemek durumunda kaldım.

• Oyun mükemmel ama teknik eksiği çok, menüler acayip kasılıyor bazen, scoreboard olayı hiç olmamış ben ne güzel d-padle olur sanıyorken, maç esnasında options'a basacan da kasılan menüde scoreboard'a gelecen de ohoooo, bunu değiştirmenin yolu da yok galiba ?

Silahlar yeşil de olsa kilitli anca maç esnasında seçiyorsun, teldeki uygulama bile alıp kuşanıyor, her oyun bu sorunlarla çıkıyor artık alıştık, güncelleme yapınca para mı kazanıyor bunlar anlamadımki...
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Hocam scoreboard için options tusuna basili tutmaniz yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun mükemmel ama teknik eksiği çok, menüler acayip kasılıyor bazen, scoreboard olayı hiç olmamış ben ne güzel d-padle olur sanıyorken, maç esnasında options'a basacan da kasılan menüde scoreboard'a gelecen de ohoooo, bunu değiştirmenin yolu da yok galiba ?

Silahlar yeşil de olsa kilitli anca maç esnasında seçiyorsun, teldeki uygulama bile alıp kuşanıyor, her oyun bu sorunlarla çıkıyor artık alıştık, güncelleme yapınca para mı kazanıyor bunlar anlamadımki...

Saydigin cogu sey oyunun eksigi degil oyunun bu tarzda olmasini isteyenler

mesela oyunda medic canlandirma yapamasa bu bur eksiktir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyun mükemmel ama teknik eksiği çok, menüler acayip kasılıyor bazen, scoreboard olayı hiç olmamış ben ne güzel d-padle olur sanıyorken, maç esnasında options'a basacan da kasılan menüde scoreboard'a gelecen de ohoooo, bunu değiştirmenin yolu da yok galiba ?

Saydigin cogu sey oyunun eksigi degil oyunun bu tarzda olmasini isteyenler

mesela oyunda medic canlandirma yapamasa bu bur eksiktir

Menülerin kasılmasını oyuncular mı istiyor ?

O kilit olayı zaten güncelleme ile gelecek demişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Hocam scoreboard için options tusuna basili tutmaniz yeterli

Ben basıyorum menü çıkıyor hocam quit game, scoreboard gibi, maç esnasında zaten takılan kötü bir menüsü var bir de oradan scoreboard seçmek ölüm, direkt scoreboard ayarlanıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.