Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.054
Cevap
111
Favori
550.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prestigi10

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae**

Taarruz sınıfındaki Hellriegel 1915 tüfeğini kullanan var mı ? 10.seviyede açılıyor değer mi kastigimiza Medic yerine taarruz oynamaya başladım o tüfeği gorunce.

Açıldığından beri Assaultta onunla oynuyorum. 412 kill var. Yakın orta mesafede ideal ama Conquest oyuncusu olmama rağmen sıkıntı yapmadı. Uzaktaki adama sıkmıyorum ya da tek tek basıyorum. M18 ile hasarı aynı ama daha seri bir silah. Yalnız optik yok sadece Iron.

Taarruzcuyu en hizli nasil kasiyoruz!?
    Tank tren patlatarak mi?

Sürekli taarruz oynayınca ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Oynadıkça puan topluyorsun zaten. Önemli olan görev odaklı oynayıp oynadığın modun gerektiği neyse onu yapmak.

• nopnog kullanıcısına yanıt
    Hocam Stelblaster olarak hangisi peki? Yanılmıyorsam bir kaç tane vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae**

Taarruz sınıfındaki Hellriegel 1915 tüfeğini kullanan var mı ? 10.seviyede açılıyor değer mi kastigimiza Medic yerine taarruz oynamaya başladım o tüfeği gorunce.

Açıldığından beri Assaultta onunla oynuyorum. 412 kill var. Yakın orta mesafede ideal ama Conquest oyuncusu olmama rağmen sıkıntı yapmadı. Uzaktaki adama sıkmıyorum ya da tek tek basıyorum. M18 ile hasarı aynı ama daha seri bir silah. Yalnız optik yok sadece Iron.

dostum assault silahlarda recoil direction u değiştiriyo musun? youtubeda bi kaç videoda konsolda oynarken sol yapıldığında daha çok adam almaya başladım diyolardı. tam hatırlayamadım kimler olduğunu ama levelcap ile westie olabilir.

Hiç ellemedim ben onu hep yukarı doğru ayarlı benim. Zoom da 1,25, öyle alıştım. :) Ama bir değiştirip bakarım fark hissedecek miyim.

• KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Mondragona bir türlü alışamadım. Çok garip bir şekilde bazen düşmana sıkarken silah tutukluk yapıyor. Size de oldu mu böyle birşey ?

• Biraz oyun tarzınıza bağlı, ben dürbünlü ve nişancıyı pek kullanamıyorum, nişan alınca dürbün görüş açısını kapatıyor yakın mesafede aim'i ayarlayamıyorum. Şu an yeni yeni alışmak için dürbünlüsüne geçtim, büyük haritalarda dürbünlü daha elverişli.
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    O göruntu cikmiyor bende.anlamadim daha önce cikiyordu ama ne ayarini kapadim.yada actim.anlamadim göstermez oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Mondragona bir türlü alışamadım. Çok garip bir şekilde bazen düşmana sıkarken silah tutukluk yapıyor. Size de oldu mu böyle birşey ?

ben selbstlader dürbünlüyü kullanıyorum, selbstlader nişancı nın dürbünü daha fazla büyütüyor ama o zaman da seri atış yapamıyorum. selbstlader dürbünlü gayet iyi bence. mondragonda bana rast gelmedi tutukluk ama belki fazla oynamadığımdan olabilir. betada çok fazla mondragon kullanmıştım ama o zaman da tutukluk hatırlamıyorum.
  • nopnog kullanıcısına yanıt
    Akşam bir deniyim. Teşekkürler hocam.

• Cei Rigotti ile basladim bakalim, medic fena degil de kimbilir ne silahlar var daha acilacak merak etmiyorum degil.

• Gözcü sınıfında kullanılan dürbünün mesafe ölçme özelliği nasıl kullanılıyor. Mesafeyi bazen ölçebiliyorum bazen ölçemiyorum. bug mı var acaba yoksa ben eksik birşey mi yapıyorum?
  • Şu 10. Hekim seviyesinde açılan Selbstlader 1906 Fabrika'yı deneyen oldu mu? Özellikleri diğer Selbstlader modelleri ile aynı gibi gözüküyor ama illa farklı bir olayı vardır.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. MP18e gore baya avantajlı bir silah bence. Öğlen yerden aldım tüfeği. Baya sağlam bir hızı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

merhaba
    ben sunuculara bağlandığımda 4 çizgi alıyorum ve onlara bağlanmaya çalışıyorum ve hiçbir zaman 5 çizgi yani full çizgi görmedim acaba bu ps4teki ipyi modemden DMZ yapayımmı bir fark olurmu yoksa tamamen altyapıylamı alakalı çünkü 4 çizgiye girsem dahi bazen high latency işareti packet loss işareti çıkıyor ve oyunda gecikmeler oluyor ne biliğim ben koca lmg de 50 mermi attımda öldüremiyorum adam tekl mermiyle öldürüyor bi faydası olurmu
    bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim ?

dmz ayarlı hiç oynuyan yokmu ?
  • Herkese merhaba. Oyundayken kulaklik kullaniyorum bazen ve mangamda ki kisilerle konusmak istiyorum onlarinda beni duymasi icin ne yapmam lazim

• çok tereddütteydim ama aldım bugün. bakalım pişman olmam umarım. betada rank 55 e kadar çıkmıştım. beğenmiştim ama ufak tefek soru işaretleri vardı. beklentimi düşük tutuyorum. çok iyi puanlar ve yorumlar var. titanfall 2 ile arasında çok gittim geldim.
  • hiçbir oyunun multisi ile ilgilenmediğim için bunun multisi de beni bağlamıyor.Ancak hikaye modu nasıl eleştiriler haklı mı yoksa abartıyorlar mı?Oynayan arkadaşlar ne düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agent82

hiçbir oyunun multisi ile ilgilenmediğim için bunun multisi de beni bağlamıyor.Ancak hikaye modu nasıl eleştiriler haklı mı yoksa abartıyorlar mı?Oynayan arkadaşlar ne düşünüyor.

hikayesi için alınmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ea sunucuları sizde de kapandi mı

• Sansıma simdi girdim bendede kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Servera girip optionsa uzun bastigimda dogru lvl i gosteriyor ama mobile app de ve menudeki asker sekmesi altinda 0 lvl im hic oynamamis gibiyim. Sorunun cozumunu bilen var mı

başka zaman tekrar gir mobile,dün bendede aynısı oldu bugün düzelmişti hocam
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.