Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.045
Cevap
113
Favori
539.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkpasscenter

    Acaba diyorum Ea sports oyuncularının 1. dünya savaşı temalı bir oyun fikrine vereceği tepkiyi görmek için mi ilk başta böyle bir strateji izledi? Sonuçta oyunu ilk açıklayan site, ea sportsun haberi ve izni olmadan böyle bir ek bilgi ekleyemezdi oyuna. Ben şahsen zaten hem yerli, hemde yabancı forumlarda çoğunluğun Battlefield 4 gibi günümüz savaşlarını ele alan bir oyun talep ettiğini gördüm.

    Bencede hocam dediğiniz gibi olabilir. Zaten olması gerekende günümüz savaşları ne eski savaşlar nede gelecek eski savaşlarda ekipman silah eksikliği var gelecek temalarındada yok lazer silahları yok uçmak filan gereksiz şeyler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir haber merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Dünya Savaşı'nı unutun...

    2016 yılında çıkmasına kesin gözüyle bakılan Battlefield 5 için, internette 1. Dünya Savaşında geçeceğine dair ciddi dedikodular dolanıyordu. Bu dedikoduları ne yalanlayan, ne de doğrulayan DICE ise, ortalıkta gezinen gizem havasından oldukça memnundu.

    Bugün ise bazı oyun forumlarında ilginç bir görsel paylaşıldı. Paylaşılan görsel Battlefield 5'de bulunacak olan DLC'leri bizlere tanıtırken, DLC detaylarına bakıldığında 1. Dünya Savaşı ihtimalinin ortadan kalktığını, oyunun Doğu ve Batı bloğu arasındaki 3. Dünya Savaşı teması işleyeceğin, hatta Prototype Warfare ve Titan Assault isimli DLC'ler ile, gelecek temasına da ev sahipliği yapabileceği gözüküyor.

    Şuan için ortaya çıkan bu resimlerin kaynağı doğrulanmamış olsa da, gerçekçi gözüktüğünün altını çizmek gerek.

    BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]


    BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]



    Hemen yukarıdan sizlerin de göz atabileceği görselde Battlefield 5: Eastern Front için 4 adet ek paket de görülmekte.
    Bu 4 adet ek paket, içerisinde 4 adet oyun haritası bulunduruyor ve bu paketlerin adı Fallen Dragon, Prototype Warfare, Titan Assault ve Independence Day olarak geçiyor. Çıkış tarihleri belirtilmemiş bu 4 adet ek paket içerisindeki Fallen Dragon ek paketinde karşımıza 4 adet Battlefield 4 haritası çıkacakken, diğer ek paketlerde böyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca son ek paketin ismi değişecek gibi de duruyor.

    Sızdırılan bu 3 adet görselde de görülen o ki, oyuncuların isteği karşılanabilecek fakat ek paketlerin açıklamasında gelecek temalı araçları ve savaş tiplerini görebilmek mümkün. Ve Battlefield 5 ile tam olarak 1. Dünya Savaşı’nı ziyaret etmeyeceğiz.


    BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]



    Karşımıza Battlefield 5: Eastern Front olarak çıkacak olan yeni Battlefield oyunu, hemen aşağıdaki görsele göre 6 Aralık 2016 tarihinde piyasaya sürülecek ve oyunda Rus ordularına karşı Avrupa cephesinde savaşacağız. Ayrıca oyun içerisinde ziyaret edeceğimiz şehirler Kiev, Minsk, Vilnius ve Tallinn olarak görülmekte. Görülen o ki Battlefield 5: Eastern Front içerisinde 4 adet harita olacak ve bu haritaların adı Assault on Vilnius, Operation Revolution, Soviet Influence ve Rebel Hideout olarak görülmekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 30 Mart 2016; 23:07:27 >




  • 1.dünya savaşı olsaydı eğer oyunda Osmanli Devleti banko olurdu ama suan konu 3.dünya savaşı ise konu artik daha güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O resim %99.9 fake.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yûnus

    O resim %99.9 fake.

    Bunu zaman gösterecek
  • Keşke 1. Dünya savaşı temalı olsaymış. Özledik resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://tr.ign.com/m/battlefield-5/97316/news/battlefield-5in-alpha-ekran-goruntuleri-sizdi nihayet şu 1. Dünya savaşı söylentilerinin bu haberle birlikte yalan olduğu ortaya çıktı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ana konuya sa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır futuristik shooterlar revaçtayken dice aslında bf2143 yapsa hiç fena olmaz. 2142 şahane ötesi bir oyundu, ömrü bf2 kadar uzun sürmedi ancak oynayanlar bilir ne derece kıymetli olduğunu.

    benim favori bf oyunlarım 2142 ve bad company 2 (özellikle vietnam paketi). temennim bu ikisinden birine benzeyen bir şey yapmaları. eğer gerçekçilik odaklı yapacaklarsa 1. dünya savaşı da iyi olabilir ama bf4-bf3-bc2 oynanışında olmaması lazım keza silah ve araç yetmezliği olacak. fakat ne bileyim red orchestra usulü yanındaki adam vurulduğunda çıkardığı seslere üzüldüğün bir oyun olacaksa ww1 neden olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Nisan 2016; 8:35:02 >
  • Şöyle açıklayıcı haberler bekliyoruz bf4 eskidi artık.
  • Battlefield 5'e ait olduğu iddia edilen ekran görüntüleri ve yeni bilgiler yayımlandı.
    İddialara göre yeni oyunun ana karakteri kadın olacak.

    YouTuber IceManAuz, yayımladığı son videosunda kendisine daha önceden birçok oyun ile ilgili doğru çıkan söylentileri paylaşan kaynağından bu sefer Battlefield 5 hakkında bilgiler aldığını, bu bilgilerle birlikte oyunun alpha aşamasından ekran görüntülerine de ulaştığını açıkladı.

    IceManAuz'un kaynağının paylaştığı bilgiler şunlar:

    Battlefield 5 yakın zamanda geçecek
    Oyunda yer alan bölgeler çoğunlukla Kuzey Amerika'dan olacak
    Oyun askeri bir devrimi konu alacak
    Ana karakteri kadın olacak
    Yeni oyunda hava durumu efektleri (hortum, kar fırtınası, sel vs.) çok etkili olacak ve oyuna yeni bir deneyim katacak
    Multiplayer haritalarının gece ve gündüz versiyonları oyunda yer alacak
    Oyunda toplamda 5 sınıf olacak ve her sınıf kadın veya erkek olarak oynanabilecek
    Ayrıca ismi gizlenen kaynak, Battlefield 5'in Haziran ayındaki EA Play'de duyurulacağını ve duyurulduktan hemen sonra betasının başlayacağını da belirtiyor. Konu hakkında EA ve DICE'dan resmi bir açıklama ise henüz yapılmış değil.

    BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]

    BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]

    BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 7 Nisan 2016; 11:21:36 >




  • Resimleri simage kodu kullan kardeş. Bakmak isteyen tıklayıp bakar. Kimsenin gözüne sokmaya gerek yok. Konunun ilk mesajı için de geçerli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Resimleri simage kodu kullan kardeş. Bakmak isteyen tıklayıp bakar. Kimsenin gözüne sokmaya gerek yok. Konunun ilk mesajı için de geçerli.

    Haklısın dostum hemen düzelttim
  • Ohh be 1.dunya savasi olmiycakmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler futuristik gelmedi bana.
  • Çıksında oynayalım yav bf4 sıkmayan başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikti artik modern savas uzay savasi o bu. eski temalarda ne sikinti varda hicbir firma donmeyi dusunmuyor anlamis degilim
  • Bence Battlefield 5 Battlefield 4'ten bir süre sonra geçecek. Battlefield 4 maplerine dikkat ettiyseniz prototip titanlar ve mech'ler görürsünüz.
    Giants of karelia'da zaten Rus güçlerinin geliştirme aşamasında olduğu robotları görebiliyoruz. Bf4'teki bu ayrıntıları birleştirdiğimiz zaman bu son sızıntının
    doğru çıkma ihtimali yüksek. Son paket olan Battlefield 4 Final Stand'de bu tarz easter egg'ler var. Titan 2142'nin Titan'ı değil, belli ki Bf5'teki titan modunda bu titan'ları çalışırken göreceğiz.

    BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]
    BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 19 Nisan 2016; 22:38:07 >




  • 1. dünya savaşında geçmeyeceğine sevindim. Öyle oyun mu olur ? Umarım stabilizasyonu iyi bir oyun olur. Çıkar çıkmaz premium almak her halukarda kârlı olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.