Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1440. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
28.935
Cevap
154
Favori
711.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14381439144014411442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DICE'ın BF 4'den sonra adam gibi yaptığı son oyun buydu malesef, premium'dan vazgeçtikleri ve BF tarihine aykırı saçma şeyler ekledikleri an eski kalite kalmadı BF oyunlarında. BF 1'in tek olumsuz tarafı gaz ve sis bombaları fazla kullanıldığında görüşü çok azaltıyor. Bir de o devirde kullanılan teknolojiden dolayı doğal olarak araç kullanımı BF V kadar iyi değil, bunlar dışında 4x4'lük bir WW1 oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Ekim 2021; 15:25:50 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    bende sürekli o sunucudayım :D

  • Merhaba arkadaşlar.


    XBOX Gamepass for PC sahibiyim. EA hesabımı xbox hesabıma bağlayarak EA play üyeliğimi aktif ettim. Daha sonra Battlefield1 oyununu indirmeye başladım. Buraya kadar bir sorun yok. Başarı ile indirdi oyunu.


    Daha sonra XBOX uygulamasından (PC üzerinden tabii) Battlefield 1 i açtığım zaman oyun açılmıyor. Hiç bir şey olmuyor.

    Oyunu EA Play üzerinden açmaya çalıştığımda da internet bağlantınızı kontrol edin hatası veriyor. Ne yaptıysam oyunu başlatamadım.

    Daha önce böyle bir hata alan var mı acaba?

  • Game Music Collectiveyoutube
    Enjoy great benefits and support our channel on PATREON: https://www.patreon.com/gamemusiccollective 🔥🔥🔥 _______________ If you like game music , don't forget to SUBSCRIBE to our channel❤️! Also check out our ULTIMATE game music playlist: www.youtube.com/watch?v=rFv_CDJ-XBo&list=PLz7zb3-nNoL_ebBhX4qB0pDIldLDG4Gac _________________________________________________________________ BATTLEFIELD 1942 Main Theme Song MUSIC VIDEO (Feat The Conscript Band of the Finnish Defence Forces), Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta. Legendary theme from Battlefield 1942 played by Game Music Collective and the drum & rifle drill group from the Conscript Band of the Finnish Defense Forces. This video was made in collaboration with Parola Tank Museum. Huge thanks for them for all the costumes and tanks that are from the times of World War II. Find the best game music covers on our YouTube channel and subscribe! Game Music Collective Band: Cello: Lukas Stasevskij Violin: Emma Mali Guitar: Ossi Maristo Keyboards: Panu Rauhala Bass: Tarmo Anttila Ewi: Saku Mattila Drums: Anssi Tirkkonen The Film Crew: Directed by Lukas Stasevskij Director of photography: Perttu Inkilä B-camera operator & Editor: Ella Kiviniemi 1. Assistant Camera: Marika Hill Gaffer / grip: Mikko Saarelainen Production Manager: Saku Mattila Music Production: Markus Kärki Assistant Crew: Teemu Mustonen, Tibor Iván, Mika Laaja Tank drivers: Olli Helander, Jukka-Pekka Lepistö Joonas Karhunen Niko Juvonen Jukka Lehtimäki The Conscript Band of The Finnish Defense Forces: Drums: Teo De La Cruz Aapo Karhumäki Konsta Puro Timo Manninen Eero Tekoniemi Rifles: Elias Husgafvel Mikael Järvinen Andreas Luoto Matti Skyttä Original theme composed by Joel Eriksson This video was made with the support of the Finnish Promotion Center for Audiovisual Culture and being a part of the project "DigiDemo / AVEK, OKM" Check out Game Music Collective: www.instagram.com/gamemusiccollective www.facebook.com/gamemusiccollective www.gamemusiccollective.com Game Music Collective международный новатор, исполнитель музыки компьютерных (видео) игр. Game Music Collective - это комбинация музыкальной группы, симфонического оркестра и сценической продукции, созданная для эксклюзивного представления живой музыки видео-игр. Если тебе нравится музыка твоих любимых игр, подпишись на наш канал, чтобы не пропустить наши новые видео! Parola Tank Museum: https://www.panssarimuseo.fi/en/?gclid=EAIaIQobChMItpK-6u3p5QIVjZIYCh383gYcEAAYASAAEgIuZfD_BwE #battlefieldmusic #battlefieldsoundtrack #battlefieldthemesong
    https://www.youtube.com/watch?v=2e-H5aetTvk
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    BF 1942 tema müziğine kemanın bu kadar yakışacağını düşünmezdim, farklı ve güzel bir enstrüman yorumu olmuş. BF 1 gibi eski BF kalitesine yakışır bir WW 2 oyunu daha yapacakları günü bekliyorum ama gidişat kötü, ellerinde çok güzel malzeme var değerlendirmesini bilmiyorlar, tasarım konusunda Hell Let Loose'u yapanları örnek almaları lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Kasım 2021; 10:22:23 >
  • Operasyonlar modu acayip hoşuma gitti. Bayrak kapmacadan daha keyifli. Müzikler çok iyi. Güzel oyun ama server çok yok koskoca avrupada 5-6 dolu server var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

    Server sayısından ziyade asıl sıkıntı hilecilerin olması. Easy anti cheat gelmeli eski oyunlara da.

  • Revolution kullanıcısına yanıt

    EVET hocam bir gelse hile %99999999999999999999999 biter

  • Özel sunucularda yönetici olduğu için kurala uymayanı, hile yapanı anında atıp engelliyorlar. Tavsiyem o sunucularda oynamanız yönünde olur.

  • Serverlar dolu mu arkadaşlar ona göre indireyim tekrar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne oyundu bu ya. Bundan sonra iyi battlefield oyunu çıkmadı daha




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4F41DA77 -- 28 Aralık 2021; 11:33:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revolution kullanıcısına yanıt

    Easy anticheat'i bağımsız oyun yapımcıları bile kullanıyorken, neden sonradan eski Battlefield oyunlarına getirmediler anlam veremiyorum. Neticede bu oyun güncelleştirmesi sayılmamalı, sadece hilecilere karşı bir önlem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Aralık 2021; 13:41:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemiGo

    Serverlar dolu mu arkadaşlar ona göre indireyim tekrar
    Sabahın 10un da bile full çekiyor tüm haritalar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar talep gören bir oyuna ne anti cheat sistemi ne de DLC gelmemesi yazık bence. Özel serverlarda oynamaya calısıyorum DİCE full Cheater kaynıyor.

  • selamlar, amazon prime ücretsiz vermişti ve oyuna daha yeni başladım. birkaç günden beri oynuyorum. yeni haritalar ve silahlar için premium pass ya da revolution almayı düşündüm. revolution daha mantıklı geldi ve indirim olunca alacağım ama merak ettiğim şey o zamana kadar standart sürümdeki ilerlemelerim (açtığım silahlar, rozetler vb) revolution alıp ona geçtikten sonra kayboluyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haemus -- 3 Şubat 2022; 16:1:51 >
  • Haemus kullanıcısına yanıt

    Selam.

    Tüm ayarlarınız & ilerlemeniz ea in sunucularına kaydediliyor. revolution sürümünü de aynı hesaba alacaksanız, kaldığınız yerden devam edersiniz. O şekilde kaybolmaz.

  • nooblarda kill alsın diye oyuna smg 08 eklenmiş


    0-15 adam 1 saniyede 4 kill aldı hangi oyun var böyle mekanik ?

  • Oynucak insan arıyorum pm atın

  • 2 gündür official sunuculara biri dadandı. Server'a sürekli aynı yazıyı yazıp servera reset atıyor. Nasıl yapıyor bilmiyorum ama işin bug'unu bulmuş herif. Resmi sunucularda oynanmıyor artık. Herif keyfi tüm sunuculara reset atıyor. DICE bu açığı acil kapatmalı ama sanmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution -- 11 Mart 2022; 23:31:44 >
  • Revolution kullanıcısına yanıt

    Bir sürü özel sunucu var conquestde hileci çok ama

    Operasyonlara hileci gelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14381439144014411442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.