Şimdi Ara

Battle Priest Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
133.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 aylık battle priest kullanma tecrübemle şunların altını çizeyim,
    battle priestların en büyük sorunu defans.. unique item almak (hp ve defans veren) şart!
    60 lvl olduğumuz dönem arenada rakibin 62 levele kadar mage rouge warrior ayırt etmeksizin istisnalar hariç vs leri kazanabiliyoruz
    Mirage Sword+7 bir battle priestin bana göre HellBraker+6 veya Iron Impact+7 den sonra alabileceği en iyi silahtır

bazı taktiklerim: Rougelarla vs yapmak özellikle lvlleri sizden yüksekse hızlıca üzerinizdeki dol ss yada plate shieldda olabilir, takıp spike hatta thrustini atlatmanızı gerektiriyor, ardından gelecek kısa süre içinde yarı cana indirebilirseniz rouge u, arkadaş yerde gibi..
    Mage arkadaşların battle priestlar üzerinde (en azından benim) pek etkili olduğunu görmedim , cure kullanarak kısa sürede alabilirsiniz..
    Warriorlar malice yedikten sonra rougelardan daha kolay hale geliyor, zira attackları çok tehdit edici olamıyor
    Battle Priest vs Battle Priest ! işte en sevdigim vs ler.. Kesinlikle tavsiye ederim, hem kendinizi geliştirmek hem de eksiklerinizi daha iyi görmek için idealdir
    (not: benzer levellerdeki oyunculardan bahsediyorum, örneğin bir 72 rouge 2400 vurabilir 62 lvl bp ye :)

ayrıca, arenada veya cz de malice atınca bazı aklı evvellerin verdikleri tepkileri anlayamayan tüm battle priestlar, onlara skill kullanmadan Z+r yaparak vs yapmalarını, gidip kumda oynamalarını tavsiye edin

• L.J kankam anladın sen onu çok teşekkür ederim ardream charı kasıom biliosun.
    Felaket yardımcı oldun.

La bu arada sen bu otunun piri olmusun(nasıl yazılıosa artık )
  • zühehhee nerden cıktı bu topic olm :D taa gecen sene acılmıstı.
  • @NeRoBiAnCo
    Zaten bunu anlayabilen bir battle priest için işler çok zor değil. Önemli olan yaşamak bp için ölmediği sürece problem yok cure ve heal gibi şeyler hayatını kurtarıyor. En büyük zaafları defans ve hp düşük olduğu için yüksek dmg veren assassinlere karşı şansları pek olmuyor özelliklede zamanında cure yapabilen asaslara karşı... önereceğim bazı videolar var bu konuda, öncelikle sin kullanan arkadaşlar BP lere karşı oynamak için Parabola'yı, BP kullanan arkadaşlarda sin veya diğer joblara karşıda magix ve onlypriest i izlesinler. Bu videoları youtube da kolayca bulabilirsiniz. Ben oyun tarzı olarak çok fazla şey söylemek istemiyorum pro düzey bir BP değilim. Ama build olarak deneyimliyim. Ayrıca her warrior rezzerlarla vs yapamaz. Çok özel warriorlar olmadığı sürece massive-malice-parasite 3 lüsünü yiyenlerin sonu ölümdür. Asas için aynı şeyi söyleyemem cure var çünkü;)
    Arena olayına gelince ben genelde vs yapmak için arkadaşlarla arenaya giderim ve tanımadığım kişiler özelliklede priestler can sıkıcı olabiliyorlar. Arena yapacaksanız vs teklif edin. Her işin bir adabı vardır vs yaparken malice yemek çok can sıkıcı olabiliyor.

• çok güzel yararlı bir topic
  • bp ler hakkında gercekten cok acıklayıcı olmuş
  • Şimdi master olmayan bi bp ye destroyer atack verir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

@demonsuck666
    Ben sadece build hakkında fikir verdim o kadar para ile ne alabileceğini bilemem serverına ve piyasasına göre değişir hangi item hangi server da kaç GB bilmiyorum
    @Aqressive
    Slide: Kayarak vurmak, düşmanın çevresinde dönerek onun vuruşlarından kaçmak için yapılır.
    Ilission(yanlış yazabilirim): Assassinlerin karşıdaki rakibe attığı malice benzeri bir lanet skilli, amacı rakibin vuruşlarının ıskalama şansını(dodging rate) arttırmaktır.

sağol yine de topic güzel sen de haklısın...
  • Benm soruma cevap vercek yok mu masterdan önce destroyer atack vermez mi
  • vermez abi toto parsan varsa da ii al
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

@demonsuck666
    Ben sadece build hakkında fikir verdim o kadar para ile ne alabileceğini bilemem serverına ve piyasasına göre değişir hangi item hangi server da kaç GB bilmiyorum
    @Aqressive
    Slide: Kayarak vurmak, düşmanın çevresinde dönerek onun vuruşlarından kaçmak için yapılır.
    Ilission(yanlış yazabilirim): Assassinlerin karşıdaki rakibe attığı malice benzeri bir lanet skilli, amacı rakibin vuruşlarının ıskalama şansını(dodging rate) arttırmaktır.

saol L.J çok saol çok merak ediyodum öğrendim sonunda ilisyonun neyee yaradığını

• saol cok guzel benimde 57 priestim var cok guzel kesinlikle battle priest olcam int priest olmak cok slklcl
  • sen dh birakmamısmıydın en son
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTheEnd

Lancer sağol ellerin dert görmesin

+1907

L.J eline sağlık coşmuşzun yine
  • Güzel topic güncel tutulması lazım..
  • güzel çalşma

warrior kullanan bi insanım partiye girer girmez isteklerimi sayarım " buff ac sw wolf str pls "

ama görüyorumki bp benim warriorumdan daha muhtaç bi klas. neden mi ? biz warriorlarda dandikte olsa bi sw var ama hp ve defansı zayıf olduğu için slide(kayarak vurmak) yapması gerereken bp de hiç sw yok

ne yazık biz warrior ve bp kullanan insanlar eninde sonunda sc'ye mahkumuz.

bide son bişey extreme takı koleksyonuna küpe olarak platinium earringi de eklemelisin, we'nin ezelli rakibi pe'de orda bulunmalı. ben warrior olarak seçim yapamadım bi kulağa we ötekine pe yapıcam

• hoş olmuş beğendim ama eklemek istediklerim bazı şeyler var
    çok da pahalı değiller gerçi charımda öyle yapmıştım ben
    220ye kadar str 76int kalanları hp vermiştim
    buff aldığımda 4k hp oluyordu
    takı olarak küpeler ve kemer +9str kolye lupus yüzükleri görev takısı olarak kullanmıştım
    armor olarak da 1parça +8hp 4parça +8str di elimde de mirage sword vardı +7 defans 650ye yakın birşeydi
    dd olmamasına karşın çoğu asasin ile mücadele edebiliyordum zaten hp inene kadar ben o asasinin master ını yakmış bulunuyordum o kaçmaya çalışınca da heal yapıp gücümü toparlayabiliyordum
    bu sayede 1vs1lerde öldüğümü hiç hatırlamam anca 2 3 kişi saldırdığında ölürdüm mageler zaten hiç dert ettiğim bir class bile değildi
    hatta tek başıma debufferken nova town partysinin arasına girip adam aldığım ve ölmeden de oradan çıkabildiğim bile olurdu bazen kurnazlık edip evil partylerine de saldırırdım yine tek başıma partynin asasinini ve herhangi bir magesini öldürüp tekrar sağ olarak çıkardım
    böyle yani priestte illa 255str kalan hp verilcek diye bir kaide yok bence benim dediğim gibi yaparsanız hem atak hem de hp süper olur
    2.değinmek istediğim şey de pro-bp olayı son günlerde çok rastladım fp ya da plate giyen priestler
    bazıları işin dozunu kaçırıp chitin veya shell de giyiyordu gerçi ama tavsiyem fp olması
    çünkü bu şekilde dolaşan bir priestin atağı manası resistleri hp si ve defansı gerçekten ama gerçekten harika oluyor genelde +70 için tercih edilir ama pro-bp nin daha alt seviyelerini 65lvl ve üzerinde plate armor elinize de hell breaker ya da +8durandal alarak gerçekleştirebilirsiniz atak 1800-1700civarı olcaktır hp ve defanstan söz etmeme gerek yok sanırım bu yüzden benim tercihim +65 charlar için kesinlikle pro-bp
    70lvle kadar dediğim şekilde statlarınızı düzenleyip de kullanabilirsiniz gerçi böylesi daha iyi olabilir ama şekil isteyen oyuncular plate armor giyerek de 65li lvllerde pro bp olabilir

• Çok güzel çalışma tebrikler
  • Bu konu bu kadar güzel anlatımlarla her zaman hortlar demek hortlamakta bazen ise yarıyomus
    Katkısı olan herkese tesekkürler...
  • Birçok yorum var battle priest için ancak 72+ bir bp yi gerçek anlamda tanımlayan olmamış gördügüm kadarıyla..

Benim priestim 75 lvl. 75+ bir priest için oyundan zevk almak gerçekten kaçınılmaz

Şuan benim kullandığım skill stat ve item dağılımını yazacağım önce..;

Skiller:
    60 heal ( grup 10 k heal için)
    60 talisman (massive için)
    12 master (helisi açmak yeter)
    Statlar:
    208 str
    174 int

gördüğünüz üzere statlarda karışık bir dağılım var.Çok kişinin özellikle + lı in glass we roc gibi itemlere sahip olamayacak arkadaşların ellerine ms+7 alıp +8 paper set ile ortalıklarda dolaşmasına anlam veremiyorum.Büyük ihtimalle bu arkadaşlar 2 3 vuruşta adlarını defeated in sağ tarafına koyacaklardır. çünkü bu saydığım itemlere sahip bir arkadaşın max 2500 ap si 2000 hp si ve 350 400 arası defansı olacaktır(ac ve buffsız) Eğer gerçekten sağlam bir paper bp olacaksanız emin olunki iron neck Altını çiziyorum GLASS BELT(çünkü hp ve mana pot basarken 2 sine aynı anda basamayacağınız icin mutlaka ama mutlaka mananızı 5k seviyelerinde tutmalısınız min 4k ki mananız bitmesin.bittiği zaman 1 hakkınızı mana ya kullanacagıız ıcın 2 3 damageyı yemek zorunda kalacaksınız hp pot basamadan.glass belt de int bonus ve hp bonus vardır.)rof yada dual roc+1 ve dual we+2 gibi itemler yoksa bu durum 72+ iyi itemlere sahip bir asas yada mage yada priest karşısında zor duruma sokacaktır.

Benim suan kullandıgım karakterdeki itemler sunlardır:
    +8 chitin set ( 2 str 2 hp 1 dd)
    smite hammer +8 ( 13 str bonus 190 hp 220 mp yanılmıyorsam) 127 ap
    dread shield +7 ( 365 def 10 dd 20 ax spear 25 er flame light resist ve 5 hp stat bonus)
    lupus pedant +3
    dual opal earring +1
    dual dr +1
    ve str +9 belt...
    bu silah ve kalkan haric tum ıtemlere rahatca sahıp olabılecegınız bır yapılandırma. Ve bunlarla birlikte

1590 ap ( tek el silah ile)
    1472 defans ( ac ile)
    4400 hp(buff ile)

gördüğünüz üzere extreme unique takım olmadıgı için hp az. ancak 1472 defans o kdr iş görüyorki...
    Size tavsiyem bu tür bir yapılandırma olusturarak hem solo hemde party 10 k heal sayesınde party ılede takılabılme ımkanı vermesı avantajıyla hem str hem ınt prıest ın alacagı zevkı tek bır yapılandırma ıle alabılmenız. iron neck ve diger ıtemlerınızde varsa ınanın bana yatmıyorsunuz. şuana kdr yedıgım en yuksek damage 1172 oda asas crit vurdu (80 lvl) ve torment yardımıylada vurdugum en dusuk hit 500-600 civarlarında..

Kısacası eger 72+priest oynayıp hem ınt hem str prıest zevkını alaym(hem kolay yatmayaym hem solo takılıp torment ıle rahatca adam alayım) ayrıca cok para yatırmayayım gıbı bır dusuncenız varsa sıze sıddetlı tavsıyem bu yondedır.
    Bunlar tabii bnm nacizhane fikirlerim..75 lvllik bir priest sahıbı olarak tecrubelerım sonunda en ıyı yapılandırmanın bu olduguna karar verdim.

Yazımı okudugunuz için teşekkür ederim saygılarla...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.