Şimdi Ara

Battle Priest Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
133.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • L.J kardes acıklamalar icin teşekür ederim 62 lvl priest var ama takı konusunda sana fazla katılamıyorum..Çünkü bp ler str elbise giydikleri zaman hp açıgı cıktıgını fevkalede herkez biliyor oyunun yuzde 60 lık kızmıda rol roc alıcak durumda değil...benim takılarım şöyle rom +emerad (yanlıs yazmısta olabılırım) dual me gorev kemeri canım 3 bin defansımsa 650 atagımsa 2125 oluoy +8 str set lupus kolye ve +7 ii ile... gönul isterdiki dual roc ama tekini alıcak halimiz olmadıgı icin ve romdan 40 me emerad yusukten 15 dual me den 20 lupustan 20 defans geliyor ve 95 def oluyor bu da bir bp icin hazineden daha değerli benim gözümde .. ayrıyeten bp gücünü silahtan ve kitaptan alır bu da ayrı bir konu....62 lvl ile 66 warrıor kapısa bılıyosa bu bpnın strsınden dolayı değil takıların vermıs oldugu def ve can sayesindedir.. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: duamutef

Birçok yorum var battle priest için ancak 72+ bir bp yi gerçek anlamda tanımlayan olmamış gördügüm kadarıyla..

Benim priestim 75 lvl. 75+ bir priest için oyundan zevk almak gerçekten kaçınılmaz

Şuan benim kullandığım skill stat ve item dağılımını yazacağım önce..;

Skiller:
    60 heal ( grup 10 k heal için)
    60 talisman (massive için)
    12 master (helisi açmak yeter)
    Statlar:
    208 str
    174 int

gördüğünüz üzere statlarda karışık bir dağılım var.Çok kişinin özellikle + lı in glass we roc gibi itemlere sahip olamayacak arkadaşların ellerine ms+7 alıp +8 paper set ile ortalıklarda dolaşmasına anlam veremiyorum.Büyük ihtimalle bu arkadaşlar 2 3 vuruşta adlarını defeated in sağ tarafına koyacaklardır. çünkü bu saydığım itemlere sahip bir arkadaşın max 2500 ap si 2000 hp si ve 350 400 arası defansı olacaktır(ac ve buffsız) Eğer gerçekten sağlam bir paper bp olacaksanız emin olunki iron neck Altını çiziyorum GLASS BELT(çünkü hp ve mana pot basarken 2 sine aynı anda basamayacağınız icin mutlaka ama mutlaka mananızı 5k seviyelerinde tutmalısınız min 4k ki mananız bitmesin.bittiği zaman 1 hakkınızı mana ya kullanacagıız ıcın 2 3 damageyı yemek zorunda kalacaksınız hp pot basamadan.glass belt de int bonus ve hp bonus vardır.)rof yada dual roc+1 ve dual we+2 gibi itemler yoksa bu durum 72+ iyi itemlere sahip bir asas yada mage yada priest karşısında zor duruma sokacaktır.

Benim suan kullandıgım karakterdeki itemler sunlardır:
    +8 chitin set ( 2 str 2 hp 1 dd)
    smite hammer +8 ( 13 str bonus 190 hp 220 mp yanılmıyorsam) 127 ap
    dread shield +7 ( 365 def 10 dd 20 ax spear 25 er flame light resist ve 5 hp stat bonus)
    lupus pedant +3
    dual opal earring +1
    dual dr +1
    ve str +9 belt...
    bu silah ve kalkan haric tum ıtemlere rahatca sahıp olabılecegınız bır yapılandırma. Ve bunlarla birlikte

1590 ap ( tek el silah ile)
    1472 defans ( ac ile)
    4400 hp(buff ile)

gördüğünüz üzere extreme unique takım olmadıgı için hp az. ancak 1472 defans o kdr iş görüyorki...
    Size tavsiyem bu tür bir yapılandırma olusturarak hem solo hemde party 10 k heal sayesınde party ılede takılabılme ımkanı vermesı avantajıyla hem str hem ınt prıest ın alacagı zevkı tek bır yapılandırma ıle alabılmenız. iron neck ve diger ıtemlerınızde varsa ınanın bana yatmıyorsunuz. şuana kdr yedıgım en yuksek damage 1172 oda asas crit vurdu (80 lvl) ve torment yardımıylada vurdugum en dusuk hit 500-600 civarlarında..

Kısacası eger 72+priest oynayıp hem ınt hem str prıest zevkını alaym(hem kolay yatmayaym hem solo takılıp torment ıle rahatca adam alayım) ayrıca cok para yatırmayayım gıbı bır dusuncenız varsa sıze sıddetlı tavsıyem bu yondedır.
    Bunlar tabii bnm nacizhane fikirlerim..75 lvllik bir priest sahıbı olarak tecrubelerım sonunda en ıyı yapılandırmanın bu olduguna karar verdim.

Yazımı okudugunuz için teşekkür ederim saygılarla...

Hellisin güzel yanı da bu atak biraz düşse de yine iyi vuruyor. Warrior skilleri gibi % si deil ekstra dmgi çok iyi. 400dmg üstelik defansa etki etmiyor. Debufflı rogue mage çok rahat tek el silah bile olsa...

• @duamutef

çok zekice kanka ama iron neclece'a falan fazla para harcamaya gerek yok demişsin o elindeki +8 hammer ve +7 ds de öyle kolay alınabilecek itemler değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

@duamutef

çok zekice kanka ama iron neclece'a falan fazla para harcamaya gerek yok demişsin o elindeki +8 hammer ve +7 ds de öyle kolay alınabilecek itemler değil

eyw kardeşim gayet mantıklı ancak şöyle diyeyim;
    ds+6 yı edanada arkadasım hedıye etmıstı.satmak ıcın buyuk caba harcadım ama en son oyundakı bebeler pazara koydular 15 20 gb lık ıtemi.Bende sinirlenip yansın dıe bastım ama işte şans +7 oldu. smite hammer i da 150 ytl ye aldım yani suan 150 ytl ye boyle bır char sahıbıyım..

Ancak ustune basarak dunku pk sonucu tekrar soyluyorum yani iron neck glass mutlaka ama mutlaka bi bp de olmalı. Ayrıca hp az oldugu ıcın rof,rol+1,2 ve dural we +1 mutlaka olmalı eger bunlara sahıpsenız alamayacagınız adam yok..

• böle bi konu açtığın için tşkler
    ilk defa bi priest açacaktım çok faydalı oldu sağoll
    iyi oyunlar
  • eski günler...
  • L.J eline koluna saglık hocam her bir satırını dikkate alarak okudum Bp priestim war we neler gerekli bilmiordum okudum we herşeyin ince ayrıntılarına kadar anladım saolasın
  • cok gsel bir rehber saol
  • Up :)
  • uzun süredir bp oynayan birisi olarak bikaç sey de ben ekliyim bu topice.

oynaması oyundaki en zor classlardan birisidir BP. Nedeni ise dusuk HP ve dusuk defansa sahip olmanızdır. nerde geri dönmeniz gerektiğini, ne zaman heal atıp ne zaman cure kullanmanız gerektiğini bilmezseniz, serverdaki en iyi itemlerde bir charda toplanmıs olsa iş yapamaz. Bunun yani sira, oyunu ne kadar iyi bilirseniz bilin iyi itemleri olmayan bi BP ile +60 levelde yani CZ ortamında iş yapabilme ihtimaliniz çok dusuktur. kim ne derse desin, BP iyi itemli olmadıktan sonra iş yapması mumkun olmayan bi classtır.

İtemler olarak ufak bi değinme yapmak gerekirse; Bi bp ile sahip olunabilicek en iyi item koordinasyonu su sekildedir.

* Lillimes Enticement ( küpe ) ( Çoğu kişi WE yada PE nin en iyi küpe olduğunu dusunur ama bi BP için en iyi küpe Lillimes Enticement dir. WE ile aynı özelliklere sahip olur extra 5HP point wermektedir )

*ROC (yüzük )

*Iron Necklace ( kolye )

*Glass Belt ( Belt ) ( buranın altını çizmek istiorum, BP için en iyi belt kesinlikle ve kesinlikle Iron Belt değil, Glass Belttir. tabiki iron beltte harika bi belt olup wazgeçilemez bi itemdir ama söz konusu BP ise Glass Belt bonusları sebebiyle kesinlikle Iron Beltten daha iyidir )

*Hell Breaker ( Weapon ) ( ap si diğer itemlerden dusuk olsa bile flame damage in sayesinde PK yaparken diğer butun Weaponlardan daha fazla yüksek wurmanızı sağlar. Bizzat denedim ve PK'da Hell Breaker +7, Exc Iron Imp+8 den daha fazla damage wurmayı sağlıyor. buna inanmak istemeyen arkadaslar mutlaka çkıcaktır, onlara da para durumlari musaitse denemelerini tavsiye ederim. ii+7 yerine hb+6, ii+8 yerine hb+7 kullanılmasını kesinlikle tavsiye ederim. )

• çok güzel ve açıklayıcı olmuş. ellerine beynine sağlık birader. canı gönülden tebrik ederim.
  • Skilleri nasıl vericez detaya inmemiş arkadaş ama ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.