Şimdi Ara

BATMAN: RETURN THE ARKHAM (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence güzel olur ama bu Remastered furyası her nesilde devam edecekse tam bir saçmalık. Bazı şeyler yerinde kalmalı.
  • Oyun resmiyete kavuştu, paketin adı: Batman: Return The Arkham

• Dün gibiydi geçen ramAzan arkham knight ı bitirmiştim,ne çabuk geçiyor zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oyunda komple Unreal Engine 4 e yükseltildi. Kaplamaya, level design a kadar baştan yazmış herifler.

Tatilden sonra Arkham maratonu şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 20 Mayıs 2016; 15:17:05 >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nezaman cikiyor oyun? Ps3 icin iki oyunu almistim ama acip oynamadim. Gecen gun sattim ps3 duruyor hala. Bu sefer alip oynayacam. Sirf 3. Oyunu o yuzfen almiyorum. 1 2 3birbiri ile alakali degil mi konu olarak? Multi var mi bu seride?

• Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    28 Temmuzda çıkıyor,konular baglantili,multi bi tek arkham originste vardı Ps3te ama o Ps4e gelmiyor maalesef o yüzden bu paketteki oyunlarda multi yok.

• Hangisinin daha iyi göründüğü konusunda ciddi anlamda kafa karışıklığına neden olacak bir karşılaştırma videosu.

• Origins'de güzeldi bence. Karanlık bir havası vardı. Birde güzel boss savaşları.

• Oyunun fps degerleri yerlerde surunuyor resmen optimize edilmemis rezillik

• Remaster değil demaster olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Remaster değil demaster olmuş.

Cok kotu olmus 1080p 60fps degil mi ?

• Asylum'da arada bir fps düşüşleri fark edilir derecede görülüyor. City ise 20 ile 60 arasında gidip geliyor fps kilidi yok çünkü. 60 fps yi çok nadir görüyor.Yürürken bile fps 20 lere kadar düşüyor. Umarım patchle düzeltilir optimizasyon berbat.
  • 7 yıllık oyun 20 FPS'de calisiyor, ustelik cozunurluk dogal 1080p bile degil. Bir de bu rezalet surumu utanmadan remastered diyerek 50$'dan satiyorlar.

• Oyun 7 yıllık ama ue4 ile baştan yapmışlar, yine de rezalet tabi almayın.

• Bende son oyun var. Daha oynamadim. Ilk iki oyunda ps3vardi oynamadim.
    Sirf son oyunu oynamaiyorum su remastered oynamadan ama yorumlar cok kotu. Konuyu takipdeyim. Duzelince update gelincede belirtinde ona göre alalim bu bu hd col. Olur mu!?

• quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Remaster değil demaster olmuş.

Cok kotu olmus 1080p 60fps degil mi ?

Doğal 1080P değil ayrıca oyunda frame cap yok, 20-60 fps arası gidiyor, oyunda frame limiti olmadığından pro da 60 fps oynanılır diye düşünüyorum.

• Oyun icin update ne zaman yayinlanicak bilgisi olan var mi veya bir aciklama falan yapildi mi wb tarafından?

• Survival Tactics predator challange'da dünya birincisi olduğum skorun videosu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.