Şimdi Ara

BATMAN ARKHAM WORLD (WORKING TITLE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece töreni seyrederken Joker'ın çıtlattığı yeni Batman başlığını görmüşsünüzdür mutlaka. The Last of Us ve Mass Effect 3'ün şovlarından sonra beni heyecanlandıran üçüncü olay oldu resmen. Eğer Arkham City'deki Hush adlı karakterin görüldüğü bölümü oynadıysanız, Batman ''onu yarın hallederim'' gibi bir söz söylüyordu ve şahsen bu bölümden itibaren yeni oyunun geleceğine inanmaya başladım, dolayısıyla Joker'ın olayı benim açımdan sürpriz olmadı. Yalnız artık Joker'ı göremeyeceğimiz için üzülmüyor değilim, Arkham City'de toplasan yarım-bir saat arası görünüyordu ama oyuna kattığı kalite bir başkaydı, aldığı ödül de bu performansı kanıtlar nitelikte.

Lafı uzatmadan dün gece ki davayı anlatayım.

En iyi oyun karakteri Joker seçildikten sonra, törene özel mocaplanmış hali sahneye çıkıyor ve ''ödülü aldığıma göre elimdekini atsam iyi olur'' diyor. Elindeki dosyada ise açıkça görüldüğü gibi ''Arkham World Senaryosu'' yazıyor.

Joker dosyayı attığı sırada ise, öteki yüzünde ''Rocksteady - Gizli Bilgi'' başlığı mevcut.

Son olarak ise Joker kendi tarzıyla "Ups, spoiler verdik!" sözünü yapıştırıyor, buradan da yeni Batman'in geleceği onaylanmış oluyor bence. Hayırlı uğurlu olsun, bazı firmalara özenip acele etmedikleri sürece ortaya kaliteli bir oyunun çıkacağı konusunda en ufak şüphem yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 11 Aralık 2011; 15:38:21 >

• Bu iyi haber ya.İnş. yeni oyunun geçeceği mekan Gotham City olur.Bu oyun paha biçilmez çünkü...
  • artık gothama inip batcave e gitsek,bi batmobile a binsek iyi olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris_nolan

artık gothama inip batcave e gitsek,bi batmobile a binsek iyi olucak..

Yeni oyun kesin gelicektir galiba firma 10 oyun demişti tabii o biraz abartı ben yeni oyunu bu neslin sonuna bekliyorum yeni nesile bırakmazlar gibi geliyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 9 Eylül 2012; 3:31:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asylum (Akıl hastahanesi)
    City (Şehir)
    World (Dünya)

Sırada da Batman Arkham Galaxy bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Asylum (Akıl hastahanesi)
    City (Şehir)
    World (Dünya)

Sırada da Batman Arkham Galaxy bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süpermen le bir olup gezegen gezegen gezerler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bilgi var sanıp heyecan yapmıştım, Olmadı.
  • Şu Batman'in arabasını,uçağını kullanabileceğimiz bir oyun olsa birde PS3'e gelse 10 numara olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OOLDWOLF

Şu Batman'in arabasını,uçağını kullanabileceğimiz bir oyun olsa birde PS3'e gelse 10 numara olur

uçağı değilde arabayı yapabilirler...
  • konuyu iyi hortlattık valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.