Şimdi Ara

BATMAN ARKHAM WORLD (WORKING TITLE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece töreni seyrederken Joker'ın çıtlattığı yeni Batman başlığını görmüşsünüzdür mutlaka. The Last of Us ve Mass Effect 3'ün şovlarından sonra beni heyecanlandıran üçüncü olay oldu resmen. Eğer Arkham City'deki Hush adlı karakterin görüldüğü bölümü oynadıysanız, Batman ''onu yarın hallederim'' gibi bir söz söylüyordu ve şahsen bu bölümden itibaren yeni oyunun geleceğine inanmaya başladım, dolayısıyla Joker'ın olayı benim açımdan sürpriz olmadı. Yalnız artık Joker'ı göremeyeceğimiz için üzülmüyor değilim, Arkham City'de toplasan yarım-bir saat arası görünüyordu ama oyuna kattığı kalite bir başkaydı, aldığı ödül de bu performansı kanıtlar nitelikte.

Lafı uzatmadan dün gece ki davayı anlatayım.

En iyi oyun karakteri Joker seçildikten sonra, törene özel mocaplanmış hali sahneye çıkıyor ve ''ödülü aldığıma göre elimdekini atsam iyi olur'' diyor. Elindeki dosyada ise açıkça görüldüğü gibi ''Arkham World Senaryosu'' yazıyor.

Joker dosyayı attığı sırada ise, öteki yüzünde ''Rocksteady - Gizli Bilgi'' başlığı mevcut.

Son olarak ise Joker kendi tarzıyla "Ups, spoiler verdik!" sözünü yapıştırıyor, buradan da yeni Batman'in geleceği onaylanmış oluyor bence. Hayırlı uğurlu olsun, bazı firmalara özenip acele etmedikleri sürece ortaya kaliteli bir oyunun çıkacağı konusunda en ufak şüphem yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 11 Aralık 2011; 15:38:57 >

• Arkham City'i bitirenler okusun.

Joker ölmüyor demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 11 Aralık 2011; 15:47:14 >
  • Mark Hamill geçen sene Joker'ı son kez Arkham City'de seslendireceğim diyordu, dolayısıyla bundan sonra görme ihtimalimiz çok düşük, Ledger gibi Hamill'in karakteri de efsaneler arasında yer alacak.

Kaldı ki,
    Arkham City'de Joker'ı gömdüler zaten, geri dönerse çok saçma olur.

Bence senaryoyu yavaş yavaş Gotham City'ye taşıyacaklar. Henüz Batcave, Wayne malikesini dahi görmüş değiliz, bunları kesinlikle kullanacaklardır...
  • 2 yılda bir geliştirileceğini ve 2012'de gelmeyeceğini düşünürsek umarım yeni konsolların çıkış oyunu olur.Yazık ederler 1 tane daha oyunu bu jenerasyonda.Kapasite sınırda Arkham City bunu açık açık gösterdi.
  • Umarım sadece ismi Arkham World olur da tüm Gotham şehrinde geçer.Yoksa tüm Dünyanın Arkham olduğu bir oyun Rocksteady'in şimdiye kadar başarıyla yaptığı Batman oyunlarını çizgisinden kaydırılır düşüncesindeyim.
  • Tadında bıraksınlar şu seriyi artık. Valla iyi köşeyi dönecekler yine. Altın yumurtlayan tavuk hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock22

Mark Hamill geçen sene Joker'ı son kez Arkham City'de seslendireceğim diyordu, dolayısıyla bundan sonra görme ihtimalimiz çok düşük, Ledger gibi Hamill'in karakteri de efsaneler arasında yer alacak.

Kaldı ki,
    Arkham City'de Joker'ı gömdüler zaten, geri dönerse çok saçma olur.

Bence senaryoyu yavaş yavaş Gotham City'ye taşıyacaklar. Henüz Batcave, Wayne malikesini dahi görmüş değiliz, bunları kesinlikle kullanacaklardır...

batcave gözükmesede arkham asylmda batmanın düzenlediği bir cave vardı öyle deme şimdi :D birde joker maalesef yok ama umarım harley quinn ablamnıza daha bolca yer verirler ve bir şekilde joker atmosferini yaşatırlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Tadında bıraksınlar şu seriyi artık. Valla iyi köşeyi dönecekler yine. Altın yumurtlayan tavuk hesabı.

Oyun güzel olduğu sürece 30 tane çıksa ne fark eder. O kadar MGS oyunu var hepside birbirinden güzel mesela. Kimsede tadında bıraksınlar demiyor hatta Solid Snake'li bir oyun daha istiyor herkes.
  • gelsin gelsin gerçi arkham cıty yı aldım ama daha başlayamadım..
  • ARKHAM WORLD OLAYI TAMAMEN ŞAKA AMAÇLIYDI!

Rocksteady temsilcilerinden biri,Joker'in ödül konuşmasındaki Arkham World adlı serinin muhtemel yeni oyunu hakkında "tamamen iyi vakit geçirmeye yönelik yapılmış bir şaka olduğunu" açıkladı.

Kısacası FOS çıktı beyler.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/12/13/that-whole-arkham-world-thing-was-a-joke.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 14 Aralık 2011; 11:55:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

ARKHAM WORLD OLAYI TAMAMEN ŞAKA AMAÇLIYDI!

Rocksteady temsilcilerinden biri,Joker'in ödül konuşmasındaki Arkham World adlı serinin muhtemel yeni oyunu hakkında "tamamen iyi vakit geçirmeye yönelik yapılmış bir şaka olduğunu açıkladı."

Kısacası FOS çıktı beyler.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/12/13/that-whole-arkham-world-thing-was-a-joke.aspx

kötü haber , keşke gerçek olsaydı

• Böyle güzel bir seriyi devam ettirmeleri lazım bana kalırsa, ilk 2 oyunuda severek oynadım, oynuyorum. Bence buda devam eder, ismi Arkham World olmaz başka birşey olur. 2. oyundaki tüm görevleri yapanlar bilir, özellikle bazı yan görevlerde ve onların sonunda devam oyununun geliceğini çıtlatan olaylar oldu, adamlar o kadar şeyi sadece göstermiş olmak için yapmamıştır kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Böyle güzel bir seriyi devam ettirmeleri lazım bana kalırsa, ilk 2 oyunuda severek oynadım, oynuyorum. Bence buda devam eder, ismi Arkham World olmaz başka birşey olur. 2. oyundaki tüm görevleri yapanlar bilir, özellikle bazı yan görevlerde ve onların sonunda devam oyununun geliceğini çıtlatan olaylar oldu, adamlar o kadar şeyi sadece göstermiş olmak için yapmamıştır kanımca.

Devam oyunun çıkması hakkında şüphe bile duyulmaması gerekir tabi,her türlü çıkaracaklar.Ama bu ne zaman olur bilinmez,ayrıca Arkham World ismiyle çıkmayacağı kesinleşmiş oldu.
  • Yerinde bir şaka olmuş. Yapımcıları tebrik ederim.
  • Haber patladı yapımcı ekip ufak bir şaka yapmış o yüzden konu boşa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Yerinde bir şaka olmuş. Yapımcıları tebrik ederim.

heyecanlandırdılar bizi boşu boşuna
  • BATMAN ARKHAM WORLD (JOKE TITLE)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

BATMAN ARKHAM WORLD (JOKE TITLE)

fena şaka oldu hemde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.