Şimdi Ara

Batman: Arkham Origins (2013) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
4
Favori
65.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...14...33
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba şu Batman oyunları ne zaman filmlerdeki kostümleriyle çıkacak...

eski kafayla düşünüyorum belki ama keşke 1989'daki ilk film ya da 1992'deki ikinci filmin son sistem bir PC oyunu olsa...

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.4 İşletim Sistemi

• @Pinapple

Xbox için walkthrough çıkmış,gördüğüm kadarıyla dediğin gibi zırh dışında pek çok şey her şeyiyle aynı,hatta grafikler Arkham City'den daha kötü gibi maalesef.Ama her türlü gideri var bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

@Pinapple

Xbox için walkthrough çıkmış,gördüğüm kadarıyla dediğin gibi zırh dışında pek çok şey her şeyiyle aynı,hatta grafikler Arkham City'den daha kötü gibi maalesef.Ama her türlü gideri var bana kalırsa

Aynen hocam. Batman olunca gideride var geliride. Genede beni PC başına kilitleyecekmi ? EVET

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.4 İşletim Sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

@Pinapple

Aynen hocam. Batman olunca gideride var geliride. Genede beni PC başına kilitleyecekmi ? EVET

Arkham city kalitesinde senaryosu olsun o bile yeter hocam. yeni birşey eklemeselerde olur, yeterki oyunu bozmasınlar

• BF4'ü aldım COD:Ghosts ve Arham Origins arasında kaldım bana ilk videolarından beri tırt bir oyun olacak gibi geliyor ama korsan oynayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

BF4'ü aldım COD:Ghosts ve Arham Origins arasında kaldım bana ilk videolarından beri tırt bir oyun olacak gibi geliyor ama korsan oynayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Bana kalirsa iki fps oyunu yapma, ao al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skid.row a düşmüş oyun akşama doğru zorrentlere de düşer.
    İşlemci: Intel i7 11700K | Anakart: MSI Z590-A Pro | İşlemci Soğutucu: Corsair H100i v2 Extreme Performance | Ekran Kartı: Asus TUF RTX 3070 OC | SSD: PNY CS3040 1 Tb | Ram: Crucial 2x8 Gb 3000 Mhz CL15 DDR4 1.35v | Monitör: LG 27GL850-B Nano IPS 27" 144 Hz 1 ms QHD | Kasa: Corsair Carbide 400C + Evga Supernova 850W G2 Full Modular PSU | Klavye: Corsair K55 RGB | Mouse: Logitech G502 | Ses Sistemi: Logitech S220 2.1 | Kulaklık: Corsair H1500 7.1/Platronics Gamecom 780 7.1 | İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit |
  • Oha oyun çıkmış aboww.

Orijinalden alıntı: sıradan insan

Oyun an itibariyle mamunda da 18.43 GB

0.1-0.5 arası değişiyor hız. kaç haftaya iner böyle

Orijinalden alıntı: AloneKeybi

quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

Oyun an itibariyle mamunda da 18.43 GB

0.1-0.5 arası değişiyor hız. kaç haftaya iner böyle

16.46 reloaded var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ekim 2013; 20:17:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.