Şimdi Ara

Batman Arkham City Ekran Kartına Atanmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle geçenlerde torrent üzerinden Batman Arkham City kurdum ve oynadım (FightClup crack) daha sonra save sorununu
    düzeltmek için SKIDROW crack yükledim oyunuma bu arada oyun goty her neyse skıdrow indirdikten sonra save sorunu çözüldü eyw ama oyunu ekran kartına atayamıyorum ekran kartım amd radeon r7 m260 fighclup crack kullanırken çok rahat şekilde atayıp (fps sayacı kullanmadım ama anlayabiliyorum fps i) 60 ın altına asla düşmeyerek oynadım siste vs çok rahatım nyse bu skıdrow crack olunca naparsam yapayım atayamıyorum ekran kartına driver dan hallediyorum tüm programları ama yok oynarken fps düşüyo veya ısınmıyor pc (laptop kullanıyorum ve ekran kartına atayınca pc ısınıyor biliyorum bunu onun için throttlestop kullanıyorum) ekran kartındayken oyun (amd) pc 90 derece fln sabit bnm pc de 100 dereceyi aşınca fps düşmesi görüyorum 105 derecedede kalıyor o yüzden oyun oyunarken max işlemci gücü nü ayarlayarak 90 ın altında tutarım hepsi 88 derecede fln oynarım nyse dediğim gibi ekran kartındayken 88 derece fln ama şimdi 60 derece fln oluyor ve belli fps düşmesi var düz yerlerde kavgalarda fln 40 bazı yerlerde 30 a bile düşüyor fightclup crack ykleyip tekrar atadım oldu ama save gitti skıdrow indirince de atayamıyorum acaba bir çözümünüz var mı aşağıya pc özelliklerini bırakıyorum

Amd Radeon R7 M260 2gb ekran kartı

8gb ram

intel core i5 5200u işlemci

1tb 7200rpm hdd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.