Şimdi Ara

Batman Arkham Asylum SAVE SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
26.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu açtım kurdum check pointleride geçiyor ... Ancak Oyunda save seçeneği olmadığından istediğinsde save alamıyorsun başladığımdada en baştan başladı ne yapmam gerekiyor save edebilmesi için

• Lütfen yardımm ... Product key istiyor windows liveden girince başka bir çözüm lazım
  • baştan gir profil oluştur yandaki iki seçeneğede dokunma sol tarafta mavi bir yazı var oraya tıklayarak offline profil açabilirsin
  • yandaki iki seçenek ne ? açıyorum drek windows live çıkyır onu kaparsam yes no yazıyor yine aynı menü açılıyor biraz daha detaylı anlatırmısınız
  • ben bu oyundan anlamam amahttp://www.oyunsitesi.com/hileler/hileler.asp?oyun=batasy tranier kllanabilirsin save yapmak için
  • bu batman offline girince sing in yazıyo giriyo sonra biyazı geliyo sing in olmadı diyo bide save olmıycak yazıyo nağarmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti44fb

bu batman offline girince sing in yazıyo giriyo sonra biyazı geliyo sing in olmadı diyo bide save olmıycak yazıyo nağarmalıyım

aynı sorun bende de var ne yapmalıyız acaba? biri yardım eder inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham City Catwoman Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Batman Arkham Asylum 62 FPS ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunu indirmeyi düşünüyorumde youtube gameplay ları izledim pek güzel gözükmedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

bu oyunu indirmeyi düşünüyorumde youtube gameplay ları izledim pek güzel gözükmedi bana

Bence indir kardeş şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmassın
  • Save sorunu için google'a batman save fix yazın. Bir dosya çıkacak. O dosya yanlış hatırlamıyorsam binaires içine atınca halloluyordu.
  • Bendede olmadı ofline profil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

quote:

bu oyunu indirmeyi düşünüyorumde youtube gameplay ları izledim pek güzel gözükmedi bana

Kardeş Allah çarpar la adamı, bu oyun beğenilmez mi? Gir, aç incelemelerini oku oyun sitelerinden. Vallaha sinirlendim ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

quote:

Kardeş Allah çarpar la adamı, bu oyun beğenilmez mi? Gir, aç incelemelerini oku oyun sitelerinden. Vallaha sinirlendim ha

Evet bende aksini söylemedimki kardeş Oyun süper hatta oynadığım en iyi oyun benim için

• Arkadaşlar bende de benzer bir sıkıntı var.

Oyunun gamepad ile oynamak istiyorum ancak

1)Oyuna girdiğimde mouse ile save dediğimde offline accountuma otamatik olarak giriyor ve save yapabiliyorum ancak
    2) Gamepad ile start tuşuna bastığımda otomatik log in olmuyor. accountun ismi çıkıyor. mosue ile tıklıyorum. you need to sign in gibi bişiler çıkıyor. Saveleme boşver o zaman dediğimde canavar gibi oynayabiliyorum.

anlamlayamadım bir türlü. Account aynı herşey aynı.

gittim gamepad aldım tanıttım ettim falan ama şu an çıldırmamak elde değil.
  • Konuya 3906 kişi girmiş ve topu topu 14 yorum var
  • Hocam gfw live hesabı açma yeni hesap oluştururken sözleşme metninin olduğu sayfanın en altında offline profil var onunla yeni profil oluştur.Hem internete bağlanmadan oynarsın hem de serial istemez .Ben o şekilde oynuyorum save yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 10 Temmuz 2011; 20:12:35 >
  • bende şöyle oldu. Önce biryerden indirdim oyunu, offline hesap açmama rağmen oyun bir türlü save etmedi.
    Sonra başka yerden indirdim oyunu. Aynı offline hesap işlemi onda yaptım. Oyun save etti o zaman.

Offline hesap alıp hala save edemiyorsan benim yaptığımı dene.
  • save yapabilenler torrent linkleri varsa paylaşabilirler mi ben de anlatılan yöntemleri deniyorum ama ekrende yine de sign in olmanız lazım save edemezsin diye hata veriyor offlinr account acıp sign in yapmama ragmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssuvarioglu

save yapabilenler torrent linkleri varsa paylaşabilirler mi ben de anlatılan yöntemleri deniyorum ama ekrende yine de sign in olmanız lazım save edemezsin diye hata veriyor offlinr account acıp sign in yapmama ragmen..

Kardeş gerek yok bak ben girdim creat new profile bastım offlineye bastım açtım ordan hesap player1 diye şimdi save yapıyo işte bu kadar istersen save dosyamı veya cracımı verebilirim nerden indirdin diyosan buyur link http://www.torrent-oyun.com/index.php?action=dlattach;topic=495.0;attach=96713 okay sorun haloldu şimdi bu linkten indir dediklerimi yap

• Arkadaslar konuyu hortlatiyorum kb. Bn oyuna girince direk yes nolu yer gelio hiç kayit ekrani gelmiyor. Home tusuda islevsiz. Yarfim lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.