Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.443
Cevap
1
Favori
194.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Burada kaldım 1.si çalıştırdım ama diğerleri görüş alanimin dışında kalıyor ne yapacam?

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU]

sol taraftan gitigin zaman gorus acısına girermesi lazım

Arkadaşım burayı geçebildin mi? Aynı yerde takıldım bi türlü olmuyor :(

• @worldwar
    sol tarafa gideceksin orada ki pervanenin çalışması için elektrik şeysini patlatacaksın oranın havası temizlendiği zaman aşağı ineceksin tam karşında bi tane daha olacak bu şekilde sonuna kadar gidicen

• arkadaşlar bu dr.young ın araştırma notlarının bulunması gereken bölümdeyim daha önceki sayfaları okudum dedektif modunda kitapların arasına bak görürsün demişler ama tüm katlardaki kitaplıklara dedektif moduyla baktım ancak bulamadım. Nasıl geçeceğiz bu görevi ?
  • Arkadaşlar yazdım ama kimse cvp vermiyor 2 post yukarda resmide var 1.1 patchi yüklerken bi hata alıyorum yüklüyor ama oyuna girdiğimde versiyon 1.0 olarak gözüküyor szice patchi neden yükleyemiyorum bide oyunda altyazıları açmak için ne yapmamız lazım

Orijinalden alıntı: ::ExtremE::

arkadaşlar bu dr.young ın araştırma notlarının bulunması gereken bölümdeyim daha önceki sayfaları okudum dedektif modunda kitapların arasına bak görürsün demişler ama tüm katlardaki kitaplıklara dedektif moduyla baktım ancak bulamadım. Nasıl geçeceğiz bu görevi ?

parmak izini takip ederek kütüphaneye gideceksin sonrada ordaki yuvarlak salonda en üst kata çıkıp avizeyi aşagı düşüreceksin sonrada iki rehine
    kurtarıyorsun arakdaşım bunları yaptıysan eger rehinelerin sagında yada solunda iki rehinede ayrı tarafa baktıgı için hangi açıdan baktıgı bilemem
    sagda yada solda parmak izleri orda bitiyor zaten
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur

• Arkadaşlar botanik bahçesinde joker duvarı patlatıp kaçtıkdan sonra havanlandırmadan bi koridora çıkıyoruz İng adı flooded corridor türkçe adı su basmış koridor ordaki minik havlandırmada takıldım 1 saattir uğraşıyorum "f" tuşu active olmuyor resimde ekliyorum lütfen biri yardım etsin save olur nasıl geçeceğimi söyleyen olur kafayı yemek üzereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KanKaa

Arkadaşlar botanik bahçesinde joker duvarı patlatıp kaçtıkdan sonra havanlandırmadan bi koridora çıkıyoruz İng adı flooded corridor türkçe adı su basmış koridor ordaki minik havlandırmada takıldım 1 saattir uğraşıyorum "f" tuşu active olmuyor resimde ekliyorum lütfen biri yardım etsin save olur nasıl geçeceğimi söyleyen olur kafayı yemek üzereyim

Kardeş bug var oyunda. Reloaded versiyonu indirseydin keşke onda yok diyorlar ama denemedim. Bu buglar yüzünden soğudum süper oyundan ya..

• merhabalar, oyuna yeni başladım.dün gece 2-3 saat sorunsuzca oynadım %6 tamamladım oyunu.
    ama bugün girdiğimde xray room bölümünde bölüme girince 1-2 dk sonra mavi ekran hata cıkıyor fiziksel yapılandırma bilmemne bilgisayarın zarar görmesin diye kapatıldı diye mavi ekran çıkıyor ne yapmalıyım çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

varsa hile kullanın o bölümde belki işe yarar

uçma hilesi veya duvardan geçme hilesi var mı? bizi ancak o kurtarır çünkü :(

Arkadaşlar botanik bahçesinde joker duvarı patlatıp kaçtıkdan sonra havanlandırmadan bi koridora çıkıyoruz İng adı flooded corridor türkçe adı su basmış koridor ordaki minik havlandırmada takıldım 1 saattir uğraşıyorum "f" tuşu active olmuyor resimde ekliyorum lütfen biri yardım etsin save olur nasıl geçeceğimi söyleyen olur kafayı yemek üzereyim

yerçekimin sıfırlayan bir trainer kullanıp çözebilirsin o problemi. oyunun iki versiyonu için de mevcut bu bahsettiğim trainer... (denedim, işe yarıyor ;) )

Orijinalden alıntı: By_ReosTa

merhabalar, oyuna yeni başladım.dün gece 2-3 saat sorunsuzca oynadım %6 tamamladım oyunu.
    ama bugün girdiğimde xray room bölümünde bölüme girince 1-2 dk sonra mavi ekran hata cıkıyor fiziksel yapılandırma bilmemne bilgisayarın zarar görmesin diye kapatıldı diye mavi ekran çıkıyor ne yapmalıyım çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

sistemin oyunu kaldırmıyor olabilir.. buraya sistemini yazarsan daha fazla yardımcı olabiliriz

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Orijinalden alıntı: ::ExtremE::

arkadaşlar bu dr.young ın araştırma notlarının bulunması gereken bölümdeyim daha önceki sayfaları okudum dedektif modunda kitapların arasına bak görürsün demişler ama tüm katlardaki kitaplıklara dedektif moduyla baktım ancak bulamadım. Nasıl geçeceğiz bu görevi ?

parmak izini takip ederek kütüphaneye gideceksin sonrada ordaki yuvarlak salonda en üst kata çıkıp avizeyi aşagı düşüreceksin sonrada iki rehine
    kurtarıyorsun arakdaşım bunları yaptıysan eger rehinelerin sagında yada solunda iki rehinede ayrı tarafa baktıgı için hangi açıdan baktıgı bilemem
    sagda yada solda parmak izleri orda bitiyor zaten

yok arkadaş hala geçemedim bu bölümü ne bi parmak izi var ne de not delirecem ya

• ya save için kayıt istiyor seial var mı? veya kayıt olmadan nasıl halletcez save işine hep en baştan başlıyorum

Orijinalden alıntı: KanKaa

en can sıkıcı buglardan birisi. Bunun tek bir çözümü var. O da o bölümü baştan oynamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

ya save için kayıt istiyor seial var mı? veya kayıt olmadan nasıl halletcez save işine hep en baştan başlıyorum

Games For windows Live ı açıp ("home" tuşuyla ) offline profil oluşturmalısın başka türlü save yapamazsın
    STEAM İsmi : Croesus_426588 XBOX Live: Croesus42 Sorunsuz alışverişlerim: Bluelabel, Nuclear, MD07TR, Fossa Olecrani, wNchstR, Eric Cartman, secof, mratt, cemo17_fb, yknzgi, Otakutr, Sterilmikrop ... HERKEZ değil HERKES, DEYİL değil DEĞİL, BEYENMEK değil BEĞENMEK
  • şu Dr.young un notları nerde bir türlü blmıyorum

Orijinalden alıntı: Croesus

quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

ya save için kayıt istiyor seial var mı? veya kayıt olmadan nasıl halletcez save işine hep en baştan başlıyorum

Games For windows Live ı açıp ("home" tuşuyla ) offline profil oluşturmalısın başka türlü save yapamazsın

her oyun konusunda sormuştum sen hepsinde cvp vermişin :D ilgin için teşekkürler

en can sıkıcı buglardan birisi. Bunun tek bir çözümü var. O da o bölümü baştan oynamak.

bölüme baştan başlama gibi bir seçenek var mı ki oyunda? varsa nasıl yapılıyor?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.