Bildirim
Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU] (97. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ::ExtremE::
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
quote:
arkadaşlar bu dr.young ın araştırma notlarının bulunması gereken bölümdeyim daha önceki sayfaları okudum dedektif modunda kitapların arasına bak görürsün demişler ama tüm katlardaki kitaplıklara dedektif moduyla baktım ancak bulamadım. Nasıl geçeceğiz bu görevi ?
parmak izini takip ederek kütüphaneye gideceksin sonrada ordaki yuvarlak salonda en üst kata çıkıp avizeyi aşagı düşüreceksin sonrada iki rehine
kurtarıyorsun arakdaşım bunları yaptıysan eger rehinelerin sagında yada solunda iki rehinede ayrı tarafa baktıgı için hangi açıdan baktıgı bilemem
sagda yada solda parmak izleri orda bitiyor zaten
yok arkadaş hala geçemedim bu bölümü ne bi parmak izi var ne de not delirecem ya
senin için tekrar oynayıp screenshot koydum :
kırmızı dairenin içindeki çıkıntı duran kitabı alacaksın_____________________________
-
birşey daha var dikkat etmen gereken: kitabı almak için detektif moduna geçmen lazım... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Térhadalas
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
quote:
arkadaşlar bu dr.young ın araştırma notlarının bulunması gereken bölümdeyim daha önceki sayfaları okudum dedektif modunda kitapların arasına bak görürsün demişler ama tüm katlardaki kitaplıklara dedektif moduyla baktım ancak bulamadım. Nasıl geçeceğiz bu görevi ?
parmak izini takip ederek kütüphaneye gideceksin sonrada ordaki yuvarlak salonda en üst kata çıkıp avizeyi aşagı düşüreceksin sonrada iki rehine
kurtarıyorsun arakdaşım bunları yaptıysan eger rehinelerin sagında yada solunda iki rehinede ayrı tarafa baktıgı için hangi açıdan baktıgı bilemem
sagda yada solda parmak izleri orda bitiyor zaten
yok arkadaş hala geçemedim bu bölümü ne bi parmak izi var ne de not delirecem ya
senin için tekrar oynayıp screenshot koydum :
kırmızı dairenin içindeki çıkıntı duran kitabı alacaksın
aynı bölümdeyimde resimdeki gibi çıkmış halde kitap yok hepsi rafta geçemedim hala_____________________________
-
aynen o kitabı hala bulamadım _____________________________ -
quote:
aynen o kitabı hala bulamadım
arkadaşım sen en üst kata çıkıp avizeyi aşagı attınmı?_____________________________ Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / âlemde bir / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur -
oyun kaldı öyle kitap yok orda bu son bölümü tekrar nasıl oynayabilirim en son kaldığım yerden başlatıyorm işime yaramıyo _____________________________ -
avizeyi attım rehineleri falan çözdüm herşey tamam iş bi o kitabı bulmaya kaldı ama yok anasını satıyım _____________________________ -
Bu posta artik cok bakmiyolar ama calisan bi save file'a ihtiyacim var acaba bi duyan olur mu? Lutfen savefile ve xlive folderinizi beraberinde gonderir misniz yoksa save ise yaramaz. Benim save protection fault dedikleri sey yuzunden corrupt oldu yani herkesin yakidigi buglar ortaya cikmaya basladi. bi kere buglandimi save gidiyo zaten belli noktalari gecemiyosun. Ben scarecrowu gravityi dusurerek gecmistim ama bu sefer yapicak bisey yok . mansiona ikinic sefer girmem gerek ama f cikmiyo grapple yerinde. Lutfen buralara yakin-once de olur sonra da olur-bir save file varsa etrafta biri bana bi yardimci olsun. Cok ihtiyacim var. Xlive folderinizi koymayi unutmayin ama.
e-mail adresim hasanpiker@live.com bunu foruma koymak yasak mi bilmiyorum ama ona gonderirseniz sevinirim_____________________________ -
pm kutuna gönderdim
burayada koyayımda ihtiyacı olan alsın tekrar
http:/rapid-share.com/files/327858481/batman.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 30 Aralık 2009; 11:33:40 >_____________________________ || Windows7 Kullanıcısı ||
|| İntel Core2Duo E6540 @2,33 GHz
|| His HD4850 1GB GDDR3 || 22" Acer 1920*1080 LeD
|| 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
-
quote:
avizeyi attım rehineleri falan çözdüm herşey tamam iş bi o kitabı bulmaya kaldı ama yok anasını satıyım
benimde başıma geldi, önce gidip kadın doktorun odasındaki olayı çözmen lazım sonra parmak izi takibi görevi başlıyor ki ancak ozaman kitap aktif oluyor -
o olay nerde oluyor _____________________________ -
quote:
o olay nerde oluyor
bence sen bölümü yeni baştan başla muhtemelen bi bug olmuştur. sen doktorun odasına gitmemiş olsaydın bu görev aktif olmazdı zaten._____________________________ Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / âlemde bir / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TURBONUR
[simage]/image] burayı geçen var mı allah rızası için bugmudur nedir içine etti resmen oyunun yaa
http://nextgenwalkthroughs.com/Batman_Arkham_Asylum
Takıldığın bölüme burdan bakabilirsin ayrıca resimlerin açılmıyor..._____________________________
-
o kitabın Allah belasını versin bölüme baştan başlayamıyoruz da benim için oyun burda bitti _____________________________ -
Arkadaşlar iki seferdir(tekrar baştan başladım) Ivy'yi adayı yok etmeden durdur bölümüne kadar geldim tıkandım.
Oyuna devam edebilmem için Botanik kısmına girip ilerlemem lazım.
Fakat tam çözüm videosunda olan girişi kapatan ağaçlar yok.
Ve mazgallardan ötesine geçmeme izin vermiyor.
Ne yapmam lazım? Bilen var mı ?
Caps:
Haritada gitmem gereken yer burası olarak gözüküyor.
Böyle olması gerekirken
Bende hiçbir şey gözükmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IF -- 1 Ocak 2010; 23:08:34 >_____________________________ if I go insane, will you still let me join in with the game
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0ZN
Arkadaşlar iki seferdir(tekrar baştan başladım) Ivy'yi adayı yok etmeden durdur bölümüne kadar geldim tıkandım.
Oyuna devam edebilmem için Botanik kısmına girip ilerlemem lazım.
Fakat tam çözüm videosunda olan girişi kapatan ağaçlar yok.
Ve mazgallardan ötesine geçmeme izin vermiyor.
Ne yapmam lazım? Bilen var mı ?
Caps:
Haritada gitmem gereken yer burası olarak gözüküyor.
Böyle olması gerekirken
Bende hiçbir şey gözükmüyor.
botanical garden da benim bildiğim sadece kapıdan girdiğinde boşluğa düşme diye bir bug vardıacaba oyunda yapman gereken bişeyi yapmadın mı?
Süzülme olayını yapamıyorum, böyle bir bug varmı?
Sırf süzülmediği için bir bölümde takıldım kaldım. Atkadıktan sonra space basıyorum ama süzülmüyor._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X