Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum (2009) [ANA KONU] (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.444
Cevap
1
Favori
195.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bladeburak

Batman arkham asylum bitti hakikaten bazı noklarında sinir etsede zevkli bir yapıt olmuş. Sıra city de onada var daha cıkmasına.
    gamepad de ayarları bilsem yardımcı olurdum @ankh55.

O zaman Arkham Originsde daha çok sinir olacan Deathstroke ve Bane'i döverken özellikle.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Batman arkham asylum bitti hakikaten bazı noklarında sinir etsede zevkli bir yapıt olmuş. Sıra city de onada var daha cıkmasına.
    gamepad de ayarları bilsem yardımcı olurdum @ankh55.

O zaman Arkham Originsde daha çok sinir olacan Deathstroke ve Bane'i döverken özellikle.

Daha city ile origins önceden almıştım öyle duruyor. Hatırlattınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5700X3D 4.1GHz || MSI MAG B550 Tomahawk || G.SKILL Ripjaws V 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4 ll XFX Swift RX 9070 XT || Kioxia EXCERIA 480GB || Hikvision C100 480GB || Kingston NV2 500GB NVMe || Samsung 980 500GB NVMe ll Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM || Rampage MAJESTY || GAMEMAX 800W 80+ || Asus TUF Gaming 27" 210Hz QHD

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    sorunu çözdüm.çok uğraştım ama sonunda çözüldü.ilacını değiştirdim.çok çok teşekkürler hocam.büyük bir sıkıntıdan kurtardınız hocam.şimdi seriye başlayabilirim

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • beyler batmanaa/..../cookedpc/textures.tfc doesn't match diye bir hata alıyorum yardım edebilir misiniz?
    Nothing matters noone else
  • Arkadaşlar oyunu yeni oynuyorum fakat save sorunu var. Oyun kapanınca save de uçuyor. Ne yapmam gerek ?
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Batman serisine başlamak istiyorum ama sıralamayı bilmiyorum. Bana baştan sona ana oyunları sayacak olan var mı?

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Batman serisine başlamak istiyorum ama sıralamayı bilmiyorum. Bana baştan sona ana oyunları sayacak olan var mı?

Asylum>city>origins>origins blackgate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Batman serisine başlamak istiyorum ama sıralamayı bilmiyorum. Bana baştan sona ana oyunları sayacak olan var mı?

Asylum>city>origins>origins blackgate

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Eylül 2014; 9:44:46 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Arkadaşlar oyunu yeni oynuyorum fakat save sorunu var. Oyun kapanınca save de uçuyor. Ne yapmam gerek ?

hocam geç dönüyorum ama oyun normalde auto save.. ilk başta profilini oluşturduysan save'de sorun çıkmaması lazım

devam ediyor mu hala?
  • 2 kere bitirdim asylum u da city i ye 3. ye bidaha başlatacaksınız. Ama harbi on numara oyun ikiside.

Orijinalden alıntı: yunusyunus

beyler dr.young bul diyor görevde fakat nerde olduğunu henüz bulamadım açıklar mısınız...

kadın bir doktor var onun bulunduğu yere gideceksin.. haritadan yrini bul.. bir odada çevreinde eli silahlı adamlar var, onlara gözükmeden eğilerek odanın karşılıklı 2 kırılabilir duvarına patlayısı sprey sıkıp patlacaksın. patlamayla adamlar baylıacak sende dr. young ile konuşacaksın
  • Arkadaşlar windows 10 işletim sistemi kullanıyorum steamden oyunu aldim. Oyunu çalıştırmak istediğimde play settings diye ilk ekran geliyor play e basıyorum fakat oyun açılmıyor hic bir hata mesajı da vermiyor . Bir yerde games for windows live yükle diye birşey okudum fakat denemedim . Neyse windows 10 kullanıp oyunu sorunsuz çalıştıran var mi acaba

Orijinalden alıntı: viktor1574

Arkadaşlar windows 10 işletim sistemi kullanıyorum steamden oyunu aldim. Oyunu çalıştırmak istediğimde play settings diye ilk ekran geliyor play e basıyorum fakat oyun açılmıyor hic bir hata mesajı da vermiyor . Bir yerde games for windows live yükle diye birşey okudum fakat denemedim . Neyse windows 10 kullanıp oyunu sorunsuz çalıştıran var mi acaba

Oyunun win 10 la ilgisini bilmiyorum fakat şunu söyliyim: games for windows live üyeliğin yoksa oyunda hiçbirşeyi, ayarlar dahil save edemezsin. Yani oyun açılsa bile kapattığında tekrar baştan başlarsın.
  • Oyunu ilk kez Ps3'te oynamıştım. Daha sonra PC'de oynadım. Grafikler daha iyidi. Fakat bu oyun xbox 360'ta oynanır. Geçenlerde x360'ıma yükledim, grafikler hepsinden daha iyi.
  • 2010 yılında peş peşe iki defa bitirmiştim bu oyunu Volkan Şen'in Türkçe yamasıyla. Hatta o dönem liseye gidiyordum ve bir kış akşamı okuldan gelip aralıksız altı yedi saat oynuyordum. Resmen nostalji yaşayarak bugün bir kez daha bitirdim. Dönemine göre muazzam bir oyun. İçeriği boyutuna göre çok dolu ve doyurucu. Scarecrow, Harley Quinn, Poison Ivy, Bane, Killer Croc ve tabii ki de Jokeri görmek harika. Bazı yerler sıksa bile oynanış çok keyifli. Pek çok başka oyuna ilham olan yapılmış en iyi çizgi roman oyun serisini yarattı adamlar. Bu gece de Arkham City başında sabahlarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 1 Temmuz 2025; 19:4:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.