Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Yeni link

http://www.mediafire.com/download.php?eckjk5icje2ojx1

karde ş dosyayı indirdim batman klasörünün içine kurdum ve tüm yazı karakterleri kare şeklinde gözüküuyor hiçbi harf yok ortada hepsi kare...... acaba binaries in içinemi kurmam lazımdı ne yapmak gerekli düzelmesi için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeXKaRTeZ

Linkler ölmüş

http://www.multiupload.com/C3DYRHMC28

Arkadaşım senden rica etsem bunu .exe olarak değilde, direk açık klasör şeklinde yükler misin? Biz kendimiz dosyaları kopyalayıp, yer değiştirtelim..

Norton 360, bu .exe dosyasını virüs olarak görüp, direk siliyor..
  • Linkler silinmiş yeniden tekrar upload edebilir misiniz ? Emeğiniz için çok çok teşekkürler ayrıca :))
  • arkadaşlar bende bu oyunun v1.0 versiyonu war v1.1 uptade'inide indirdim ama setup diyorum bişeyler yüklüyo fakat oyun hala v1.0. ne yapmayalım? bir sürü indirdim uptade hepsinde aynı şey oldu v1.0 olarak kalıyo bi yardım edin lütfen yamada v1.0'a olmuyo :S
  • 3 yıllık konuyu hortlattık ama türkçe yama linki silinmiş.acaba türkçe yamayı başka bir linke eklemeniz mümkün mü.
  • Banada lazım yeni yükleyeceğim oyunu kurulum nasıl oluyor millet hata almış link kırık bir el atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

Banada lazım yeni yükleyeceğim oyunu kurulum nasıl oluyor millet hata almış link kırık bir el atın.

türkçe yama mı lazım
  • venom denen herif oyunceviri.com da yapılan yamayı kendın yapmışsın gibi göstermişsin emek hırsızı seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz350

venom denen herif oyunceviri.com da yapılan yamayı kendın yapmışsın gibi göstermişsin emek hırsızı seni

o emek hırsızı dediğin herif oyunceviri.com'un moderatörüdür. bu yamayıda kendisi yapmıştır. yorum yazmak için yazmayın, araştırın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

venom denen herif oyunceviri.com da yapılan yamayı kendın yapmışsın gibi göstermişsin emek hırsızı seni

o emek hırsızı dediğin herif oyunceviri.com'un moderatörüdür. bu yamayıda kendisi yapmıştır. yorum yazmak için yazmayın, araştırın biraz

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlara sadece gülüyorum.

@raul_meireles teşekkürler.
  • quote:

Bayağı bir sesli güldüm. Sözünü ettiğin her iki kişi aynı adam zaten. Bu yama vardı ama oyun çeviri daha ortalıkta yoktu güzel kardeşim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlara sadece gülüyorum.

@raul_meireles teşekkürler.

Ahahaha nasıl güldüm yahu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

@venomtrk; hocam arkham city için herhangi bir çalışmanız veya böyle bir planınız varmı?

Evet olacak. Bu sefer tek kişi değilim tabi

Allah razı olsun
  • Can Any One Guide Me How To Make Arabic Translation for Batman Arkham City .. I did every thing possible but it look like squares .. many of unknown sympols .. why Arabic is so different Unicode and fonts .. please help .. thanks
  • arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama ben bir yabancı forumda joker dlcsi yani joker challanger vardı ya sadece ps3 e çıkmış olan yabancı forumda biri pcde çalıştırmayı başarmış bende hep merak etmiştim jokerin challangerlerini hususi denemek için oyunu kurdum yamayı kurdum çalıştı bayada güzel jokerin challangerleri
  • oyunceviride bulamadım yamayı neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

oyunceviride bulamadım yamayı neden ?

nasıl bulamadın işte buradahttp://www.oyunceviri.com/batman-arkham-asylum/
  • Beylerde game of the year sürümü var ve yüklediğim çeviri olmadı goty olduğundan.Çözümünü bilen varsa bi yazsın.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.