Bildirim
Batıkent Başkent Bulvarında radar var mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gecen bi konuda yaMistim, acaba hiz siniri kacmis? Cezayi resimlersen sevinirim
Sasma tarafindan adnan kahveci parki yanindan meydan avm giden yolda 22 mayista sanrm radar vardi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok fena. Neyseki hızlı araç kullanmıyorum ama gecen bir arkadas 30 km hız sınırı var demişti .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: realistspary
Cok fena. Neyseki hızlı araç kullanmıyorum ama gecen bir arkadas 30 km hız sınırı var demişti .
Bendim o :)
quote:
Orijinalden alıntı: kagan06
quote:
:)) Hocam yol üzerinde kontrol ettim bir yerde saga dönünce 30 km tabelası var. Bulvar üzerinde rastlamadım 30 km tabelasına.
Bu arada kontrol ettim ceza yememişim hic. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 11 Haziran 2013; 18:09:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
:)) Hocam yol üzerinde kontrol ettim bir yerde saga dönünce 30 km tabelası var. Bulvar üzerinde rastlamadım 30 km tabelasına.
Gib gov sa gorunmez:)
Gelebilir ewe,
Resimleyeyim herkes anlasin , tarif ozurluyum biraz :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Gib gov sa gorunmez:)
Gelebilir ewe,
Resimleyeyim herkes anlasin , tarif ozurluyum biraz :)
Gib.gov dan baktım evet.
Simdi anımsadım sanırım.
Detca sitesinin önündeki kısımda bir lise var . Batikent ten ostim e giderken ki yokuşa girmeden tabela vardı. Hatta orada bir kırmızı ışık koymuşlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Okul yazisina bakmayin, tam okla gosterdigim yerde radar duruyor , hiz sinirida orada 500 mt falan 30km/h
Caddenin adida BATİKENT BULVARİ ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 11 Haziran 2013; 18:33:48 >
quote:
Okul yazisina bakmayin, tam okla gosterdigim yerde radar duruyor , hiz sinirida orada 500 mt falan 30km/h
Caddenin adida BATİKENT BULVARİ ,
Daha dikkatli bakacağım oradan geçerken tesekkur ederim bilgilendirme icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rica ederim, ama herzaman koyacaklarini sanmiyorum , kimsebo yoldan gitmez artik :)
O yolda bufeye kadar yokus oldugundan ve musait oldugundan herkes hiz siniri uzeri gidiyor , bikac kez 33 sabitleyip gittim yemedigim korna kalmadi , ama taksiciler uyanmisti benle yavasladilar :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X