Şimdi Ara

Batarya optimizasyonu nasil yaparim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefondan performans olarak memnunum fakat su batarya olayi beni cildirtiyor.Sarj yuzdesi dogruyu gostermiyor orjinal bataryami kaybettim ebaydan aldigim iki batarya vardi onlari kullaniyorum.Sarj az gitsin telefonda eyvallah ama yarim saattir sarja takili hala yuzde 8 gosteriyor bunu nasil duzeltirim sanki root explorerdan bi dosya falan siliniyordu bu konuda yardimci olabilirmisiniz ?

Not: ics kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Galatasaray SK - Since 1905
  • şarjı fulleyip root explorerla data / system / batterystates.bini sil. telefon kapanana kadar bataryayı kullan teli hiç şarja takma bu sürede kapatıp açma... telefon kendi kapanınca kapalı halde şarj et.3 4 saat şarjdan sonra bataryayı çıkar 10 15 sn.sonra tak biraz daha dolsun 3 5 dk.sonra teli aç hala şarj oluyorsa olana kadar bekle.açıkken şarj işlemi bitince normal kullanmaya devam edebilirsin.
    Turkcell T10-Vodafone 945-Huawei U8800-Motorola Atrix-General Mobile Discovery-Huawei Ascend MAte-General Mobile Discovery Elite 3GB - Huawei Ascend P6 - Samsung Galaxy Note 2 - Discovery Elite 2GB - Samsung Galaxy Note 3 - Samsung Galaxy NOTE 4 - LG G3 - Samsung Galaxy S5 - Lg G4 - HTC One M9 - Lg V10 64GB - LG G5 - Samsung Galaxy Note 5 - Xiaomi Mi6 6/128
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim03

şarjı fulleyip root explorerla data / system / batterystates.bini sil. telefon kapanana kadar bataryayı kullan teli hiç şarja takma bu sürede kapatıp açma... telefon kendi kapanınca kapalı halde şarj et.3 4 saat şarjdan sonra bataryayı çıkar 10 15 sn.sonra tak biraz daha dolsun 3 5 dk.sonra teli aç hala şarj oluyorsa olana kadar bekle.açıkken şarj işlemi bitince normal kullanmaya devam edebilirsin.

Teşekkür ediyorum deneyeceğim.

Galatasaray SK - Since 1905
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.