Şimdi Ara

Başvuru yaptım halen açılmadı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsmartnet'e 10 Ekimde başvurdum evime daha önceden hiç internet bağlantısı yapılmadı sizce ne zaman açılır yada ne yapayım?

• Bende mevcut ttnet hattımı d-smart taşımak için başvuru yaptım. 1000 dereden su getirttiler. Hep burada sorunları okuyordum, açıkçası yaşananlarda saçma geliyordu bana ama şimdi hak veriyorum bazı kişilere.

19 ekimde başvuru yaptım. Taahhüdüm bitmişti ttnet ile dolayısı ile 16mbit limitsiz seçenek bir tek d-smart'ta var idi. Bilmem ne belgesi eksik dediler kargo ile gönderdim kimlik fotokopisi ile. Ertesi gün telefonda açtım, kargo geldimi? eksik bir şey var mı dedim, yok dediler her şey tamam.

3 gün sonra biri aradı, vay efendim kimlik fotokopiniz gelmemiş. Yahu nasıl olur kargo ile birlikte gönderdim, ertesi gün teyitte ettirdim size. Yok gelmedi diyor hala. Fazla polemiğe girmedim, faksladım tekrar. 2-3 iş günü içinde açılır, günü geçiyor arıyorum, 2-3 gün içinde açılır, bu şekilde temcit pilavı gibi hep aynı şeyi tekrarlıyorsunuz dedim. Cevap: 2-3 iş günü içinde açılır

Taahhüt yaptırmadım, ilk 1-2 ay deneyeyim bağlantınızı dedim ona göre karar vereceğim. Malum internet cafeme alıyorum. 2 hat var birisi superonline 8mbit. Diğeri de şimdilik ttnet.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.