Şimdi Ara

Başvuru sürecim ve port sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta pazartesi türknet hız testi yaptım adresime 16mbps alabilirsiniz diyordu, sokaktaki tüm binalara 35mbps bana 16 nedense hadi yine eyvallah başvurayım dedim işte evrakları gönderdik hemen pazartesi günü. Benim türknete başvurduğum gün alt komşuma türk telekom internet bağladı sordum işte port falan varmı sorun yaşarmıyız diye adama, adam yok yeni kutu kondu 50 tane bile internet alırsın fiber bile çekersin dedi. Tamam eyvallah sevinirken, salı günü sms geldi altyapı sorunları nedeniyle hizmeti başlatmamız gecikiyor diye. Cuma gününe kadar bekledim aradım port olmadığını belirttiler :D Tekrar cuma günü internetten hız testi yaptım adresime sokaktaki tüm binalara Adresinizde bakır altyapı bulunmamaktadır yazıyodu. Pazar günü tekrar kontrol ettim yani dün evet alabilirsiniz diyordu tüm binalara ve bugün tekrar bakır kablo yok diyor sitede.
    Facebooktan mesaj attım telefon numarasını istediler yazdım görüldü yaptılar mesajlara bakmıyolar şuan :D Donanımhaberdeki hesaplarına Ö.M atsam da pek birşey değişeceğini sanmıyorum açıkçası.

Gerçek yardımı nerden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep4088 -- 20 Kasım 2017; 13:38:33 >

• Ben de bu "Bölgenizdeki altyapı sorunları bla bla" tarzı yazılarla bekledim 8 günde aktif oldu internetim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bir de
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede burdan sorgulama yaptığımda
    Tüm komşularıma sokaktaki 75-80mbps arası gösteriyor benim binaya 17mbps gösteriyor ne iş bu neden böyledir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrep4088

Ya bir de
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede burdan sorgulama yaptığımda
    Tüm komşularıma sokaktaki 75-80mbps arası gösteriyor benim binaya 17mbps gösteriyor ne iş bu neden böyledir bilgisi olan var mı?

senin binanın bağlı olduğu dolap ile o binaların bağlı olduğu dolap farklıdır
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Bu sokakta 2 bina yeni yapıldı benim oturduğum bina ve hemen yanda bir bina daha var o numara 6 ben numara 8, aynı anda ankastre kutuları takıldı binalara ve o 80mbps gösteriyor bana 17 işte onu anlamadım aynı anda takıldı çünkü siyah kablo çektiler ve kutu taktılar.
  • Facebooktan cevap verdiler
    "2124762xxx hizmet numaralı hat için yapılan başvurunuz boş port olmaması nedeni ile iptal edilmiştir. Detya bulunmaktadır. Biz tekrar aktivasyon kaydınızın önceliğini ekiplerimize ilettik." diye.
    İnşallah bağlarlar bekleyeceğim bakalım
  • akrep4088 A kullanıcısına yanıt
    binaya aynı anda takılsın. Aynı saha dolabına mı bağlısınız ve vdsl port hakkı yazıldı mı sistemde o da önemli. Benim sol dan tt ye numara taşıdığımda 16 mbit gözüküyordu ama 86 mbit desteğim vardı sonradan türknet e geçer iken port hakkı yazıldı ve 82 mbit net alıyorum şu an. bazen tt bilerek yazmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk telekomdan alıcam galiba 1 hafta daha bekliyim de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.