Şimdi Ara

Basurum patladı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen haftalarda konu açmıştım tromboze hemoroid oluşmuştu. (konu şu: https://forum.donanimhaber.com/makat-hastaligi-veya-hemoroid-geciren-var-mi-yardim-tromboze-hemoroid--147013555)


    14 Aralık'ta krem ve fitile başladım 20 Aralık'ta bitirdim ve 4-5 gün rahattım. 24 Aralık gecesi tuvalette hiçbir zorlama bile yokken aniden bir yanma hissettim ve peçeteyle kontrol ettim kan doluydu. Bir süre kanadı ve bugün hala kanıyor. Batikon kullanıyorum o biraz durduruyor ama tuvaletlerden sonra kan geliyor bayağı. Tromboz patladı büyük ihtimal. Aşırı kanamıyor ama hatrı sayılır miktarda kanıyorum. Ağrım da yok kanama var sadece. Bu zamanla geçer mi sizce patlaması iyi birşey midir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 26 Aralık 2020; 17:1:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam ne kadar alakalı bilmiyorum ama bir arkadaşımda bu sorun vardı devamında bağırsak kanseri oldu.



    yani git doktora acile vs durumunu anlat. düzgünce tedavini ol erken aşamada

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santiago Munez

    hocam ne kadar alakalı bilmiyorum ama bir arkadaşımda bu sorun vardı devamında bağırsak kanseri oldu.



    yani git doktora acile vs durumunu anlat. düzgünce tedavini ol erken aşamada

    Hocam benim kan pıhtısı vardı o patladı sürekli olan bir durum değil yani. Bir hocaya ulaştım durumumu anlattım patlamıştır 1-2 güne geçer vs. dedi ama bilemiyorum tamamen durmadı hala


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 28 Aralık 2020; 20:12:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    s

    Hocam hareketsizlikten değil ıkınmadan kaynaklı benimki. Tromboz ondan oluştu ama patlama tamamen durduk yere oldu ben de şaşırdım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brhmlpy

    Hocam hareketsizlikten değil ıkınmadan kaynaklı benimki. Tromboz ondan oluştu ama patlama tamamen durduk yere oldu ben de şaşırdım.



    Alıntıları Göster

    s




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 28 Aralık 2020; 20:12:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.