Şimdi Ara

BASÜR İÇİN ÖNERİSİ OLAN VARMI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
21.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle bir genel cerraha görün, merak etme sadece bakar, parmakla muayeneden korkuyorsan - ki kormaman gerekir - yapacağını sanmam.

Evreleri var hemoroidin, çok ilerileşmemişse ameliyattan önce ilaç tedavisi ve yediklerine dikkat etmeni önerecektir.

Ama an itibarıyla çok rahatsız olduğun zamanlarda (anladın sen onu) ılık suyla bir leğeni doldur ve içine otur, iyi gelecektir.
  • dostum mutlaka doktora git tabi ki ama en zor anlarında sana yardımcı olacak mucize ilaç HEDENSA adlı bir merhemdir,hemen git al,bana dua edeceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

geçmiş olsun .ciddi bir rahatsızlıktır.

öncelikle doktora muayene olman gerekir. duruma göre ilaç ya da ameliyat önerecektir.

linkteki siteden bilgi alabilirsin. yalnız fotoğraf galerisi için şimdiden uyarayım pek hoşunuza gitmeyebilir

http://www.basurum.com/anasayfa.php?ana_link_no=1&goster_sayfa=goster_anasayfa

okula gitmeden önce bi giriyim dedim
    koymayın böle şeyleri ya
    bugün yazılım var bu psikolojiyle nasıl yüksek nt alcam ben
  • quote:

okula gitmeden önce bi giriyim dedim
    koymayın böle şeyleri ya
    bugün yazılım var bu psikolojiyle nasıl yüksek nt alcam ben

Ben linki bilgi amaçlı verdim .fotolar konusunda da uyardım zaten.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mınaaa

geşmiş olsun, yediklerine dikkat edersen belki faydasını görürsün. az katı ye..

quote:

d

ABİ İMZANA HAYRAN OLDUM YERLERE YATTIM GÜLMEKTEN
  • Bir tanıdığım amca her basur olduğunda basurun üstüne vicks buharlaşan merhem sürüyordu.Çok faydasını gördüğünü söylüyordu.Onun yalancısıyım.
  • Basurun ne boyutta ? Buralara yazdığına göre ciddi anlamda sıkıntı çekiyorsun.
    Sana önerilerim : Öncelikle sebze- meyve ağırlıklı gıdalar yiyeceksin.Katı gıdalardan uzak durmaya gayret etmelisin.Kabız olursan vay haline. Kayısı hoşafını hiç eksik etme. Bağısaklarını yumuşak tutman gerekiyor.Bol su içmelisin. Et v.b gıdaları min. düzeye indir.Bol salataya devam. O bölgeyi sıcak tutmalısın. Bunun dışında yanılmıyorsam keten tohumunu dövüp bal ile karıştırıp yiyebilirsin.Buna benzer bitkisel tedavileri aktarlardan öğrenebilirsin.Bir de nar ekşisi ile yapılan bir karışım vardı. Fakat hatırlamıyorum. Sonuçta bütün bunlar sıkıntıları en aza indirmek içindir. Kesin sonuç için genel cerraha görünmen ve küçük bir operasyon (15-20 dak. ) geçirmen gerekiyor. Dikkat etmen gereken şu: bu tür hastalıklarla sürekli uğraşan birisini bulmalısın.Ankara da olduğu söylenen kişiyi biliyorum.Bu konuda uzman.Geçmiş olsun.
  • Nasıl bir değişiklik var mı? Baharattan uzak dur, yağlı yemek ve kızartardan da. Katı şeyler yeme (dürüm-ekmek arası-hamburger-fala ekmek-fazla çay yasak) lifli gıdalarla beslen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

ya ben solıcem dalga gecmek amaclı demıyorum sızın ıcınde demıyorum bı yerde duymustum bayanlara anal sex yapınca gecer bu olay diye bişey duymustum doğrumu bu ???

O ARTTIRMAZ MI BE?
  • Alıntıdır:

Basur İlacı..
    Monday, 6. November 2006, 16:40:51

sağlık

09 Eylül 2006 Cumartesi günkü ulusal bir gazetenin okur köşesinde
    okuduğum bir yazının küpürünü keserek birçok kişinin ilgisini çektiğini
    görünce, internet aracılığıyla bu yazıyı herkesle paylaşmak istedim.Cenab-ı
    Hak şimdiden şifalar ihsan eylesin.Selam ve saygılarımla..
    "PATLICAN,SENİ YARATAN ALLAH'A KURBAN OLAYIM
    Kamuran Alaca/Çınarcık
    Başlığı okuyunca kafayı üşüttüğümü sanacaksınız.Eğer siz de benim
    gibi 36 yıldır hemoroid(basur) hastası olsanız,ilaçla tedaviniz yok
    dense...Fistülünüzü ya lastikle boğarak çürütüp koparacağınız veya lazerle
    kesip yarayı yakacağız deseler ve bunun için de 1 milyar 300 milyon lira
    isteselerdi...Hem parası çok,hem ızdırabı çok bir işten,patlıcanın,yeşil
    soğanın sayesinde sapları kaynatıp suyunu içerek beş günde parası
    yok,ızdırabı yok bir şekilde kurtulsaydınız,bu başlığa az bile derdiniz.
    36 yıldır devamlı sanki tuvalet ihtiyacı var gibi bir hisle
    yaşamanın,üstelik ağrı ve kanamanın olmasının ne demek olduğunu ancak bu
    derdi çeken bilir.
    Allah,sebep olandan razı olsun.Gazetede anlatıldığı gibi, 10 adet
    kemer patlıcanın yeşil sap kısmını 10 bardak su ile kaynatıp, bu sudan
    sabah akşam bir bardak içtim.Beşinci gün sonunda basur diye bir derdim
    kalmadı.
    Sevincimden sokaklarda bağırıp bu derdi hala çeken kardeşlerime
    duyurmak istiyorum ve ilaçla tedavisi yok denilen bu hastalığın çaresini
    patlıcanın sapına yerleştiren Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun diyorum."
  • Kuşburnu çayı iç arkadaşım. Geçenlerde bende de oldu öyle düzelttim bayağı.
    Gerçi bende ileri düzey olmadı ama 3-4 günde acısını dindirdi kuşburnu.(sallama olanından değil gerçek meyvesinden yapılan )
  • quote:

Orjinalden alıntı: teddybear

müzik herşeyi tedavi eder

aynen sok k.çına bi ipod bak bakalım düzeliyomu düzelmiyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eren Taner

quote:

Orjinalden alıntı: teddybear

müzik herşeyi tedavi eder

aynen sok k.çına bi ipod bak bakalım düzeliyomu düzelmiyomu

iptal oldum
  • Bendede başladı bu hastalık ya . Doktora gittim hemoroid ayrıca kıl dönmende var dedi . Hemoroid için ilaç kullanıyorum . Arada da sıcak suya oturuyorum . Kıl dönmesi ameliyatınıda yaza yaptırıcam .
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxveyselxxxx

Bak dostum sakın bir yanlışa kapılıp kirpi alıp yeme bizim yakınımız olmuştu kaplumbağya oturacaksın yada kirpi eti yiyeceksin geçer dediler binbir dertle kirpi buldu ve o iğrenç hayvanın etini zorlada olsa yedi hiç bir etkisi olmadı sakın ola böyle bir yanlış yapma en son ameliyatla kurtuldu tek çare gibi görünüyor.

ters yapmış kirpiye oturup kaplumbağayı yiyecekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remus -- 28 Şubat 2009; 19:28:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: errör

BASÜR İÇİN ÖNERİSİ OLAN VARMI

dikenini kaynat..

• Müdür Fıkrası (bilmeyenler için):
    Vücut ilk kez bina edildiğinde hangi organın müdür olacağı tartışması başlamış. Beyin, vücudun bütün işlevlerinin kendisine bağlı olduğunu, o olmazsa vücudun yaşayamayacağını söylemiş. Ağız, yemek yemezse vücudun açlıktan öleceğini söylemiş. Eller, dışarıdaki bütün işi yapanın kendisi olduğunu söylemiş. Birden anüs/makat(Döt) ortaya atlamış ve müdürün o olması gerektiğini söylemiş. Bütün organlar ona gülmüş. Buna kızan döt faaliyetlerini durdurmuş. Bir gün, iki gün derken organlar artık dayanamamışlar. Ve döt müdür olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

Kuşburnu çayı iç arkadaşım. Geçenlerde bende de oldu öyle düzelttim bayağı.
    Gerçi bende ileri düzey olmadı ama 3-4 günde acısını dindirdi kuşburnu.(sallama olanından değil gerçek meyvesinden yapılan )

güzel hort tbrkler
  • Dalga geçilecek bir konu değil bence. Başınıza gelirse görürüm ben sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalite34

bir de kemer patlıcanının saplarını kaynatıp içiliyormuş bununla ilgili bilgisi olan varmı

BİZZAT DENEDİM ALLAHA ŞÜKÜR 2 YILDIR NO PROBLEM...HERKESE TAVSİYE
    EDERİM...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.