arkadaşım, hemoroidin çeşitli evreleri ve türleri var o yüzden bizlere sormaktan ziyade bir doktora gözükmende fayda var. Hemoroid sandığın şey Fissür(makat çatlağı) bile olabilir. Arkadaşın biri Daflon denen ilaçtan bahsetmiş ki o işe yarar ancak ileri düzeyde olan hemoroide iyi gelmez. Ankara'da boğma usulü ile hemoroidi tedavi eden doktor oldukça meşhurdur. Son beş yıldır "zımba" denen bir metod ile hemorid içeri gömülüyor. Kimisi boğuyor, kimisi kesiyor. Ama bunların hepsi hastaya özel tedavi seçenekleri. O yüzden kesinlikle doktora gözükün.
önce dr a git sonra patlıcan saplarını kaynat iç.
geçmiş olsun .ciddi bir rahatsızlıktır.
öncelikle doktora muayene olman gerekir. duruma göre ilaç ya da ameliyat önerecektir.
linkteki siteden bilgi alabilirsin. yalnız fotoğraf galerisi için şimdiden uyarayım pek hoşunuza gitmeyebilir
bir de kemer patlıcanının saplarını kaynatıp içiliyormuş bununla ilgili bilgisi olan varmı
Kavak Yağı
Haşhaş Özüde olabilir hatta o daha garanti
postum silinmiş
quote:
Orjinalden alıntı: kalite34
bir de kemer patlıcanının saplarını kaynatıp içiliyormuş bununla ilgili bilgisi olan varmı
Yakında uyuz oldum veya kafamda bit var diye gelenler olursa şaşmam
Süper
Hormonsuz demi bunlar
Bak dostum sakın bir yanlışa kapılıp kirpi alıp yeme bizim yakınımız olmuştu kaplumbağya oturacaksın yada kirpi eti yiyeceksin geçer dediler binbir dertle kirpi buldu ve o iğrenç hayvanın etini zorlada olsa yedi hiç bir etkisi olmadı sakın ola böyle bir yanlış yapma en son ameliyatla kurtuldu tek çare gibi görünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
linkteki siteden bilgi alabilirsin. yalnız fotoğraf galerisi için şimdiden uyarayım pek hoşunuza gitmeyebilir
Kaplumbağa mı ehehehe nereye ne yapsın arkadaş onu da söle. Yanlışlıkla canlı kaplumbağayı biryerlerine tıkıştırırlar hayvancağıza yazık olmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: erkahn
kabugu kesılmıs kablumbaganın ustune oturunca cekıomus dıolar ne kadar dogru bılmıorum ama adam yapmıs anlatıodu bende guluodum vala
bide sıcak betona oturunca dıolar askerde bı arkadasta vardı iskenderunda yaptık acemılığı orasıda cok sıcaktı yere ayak basamazdık bıle orda yere otura otura onunkı gecmıstı