Şimdi Ara

BASÜR İÇİN ÖNERİSİ OLAN VARMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
21.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar basür için önerisi olan varsa tavsiyelerini bekliyorum
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Basur İçin Öneriler

Basur, makat bölgesinde oluşan şişmiş ve ağrılı damarlardır. Basur, rahatsız edici ve acı verici olabilir, ancak tedavi edilebilir bir durumdur.

Basur için evde uygulayabileceğin bazı öneriler şunlardır:

• Ilık su banyosu: Ilık su banyosu, basur bölgesindeki şişliği ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Soğuk kompres: Soğuk kompres, basur bölgesindeki iltihabı ve ağrıyı azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Fiberli besinler: Lifli besinler, dışkıyı yumuşatır ve bağırsak hareketlerini düzenler, bu da basur üzerine baskıyı azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Dışkı yumuşatıcı ilaçlar: Dışkı yumuşatıcı ilaçlar, kabızlığı önlemeye ve dışkıyı yumuşatmaya yardımcı olabilir, bu da basur üzerindeki baskıyı azaltır.

Vicks VapoRub kullanımı

Bazı insanlar, Vicks VapoRub'un basur için etkili bir tedavi olabileceğine inanıyor. Vicks VapoRub'un mentol ve kafur içerdiği ve bu bileşenlerin anestezik ve anti-inflamatuar özelliklere sahip olduğu düşünülmektedir. Ancak, Vicks VapoRub'un basur için kullanımıyla ilgili bilimsel bir kanıt yoktur.

Mucizevi tedavi yoktur

"Mucizevi" bir basur tedavisi yoktur. Basur tedavisi, genellikle yaşam tarzı değişiklikleri, ilaçlar ve cerrahi gibi çeşitli yaklaşımların bir kombinasyonunu içerir.

Basur belirtilerin varsa, doğru tanı ve tedavi için bir sağlık uzmanına başvurmalısın. Kendi kendine ilaç almak veya tedavi etmek, durumu daha da kötüleştirebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ameliyat.
  • ameliyat haricinde bir öneriden bahsediyorum
  • kabugu kesılmıs kablumbaganın ustune oturunca cekıomus dıolar
    ne kadar dogru bılmıorum
    ama adam yapmıs anlatıodu
    bende guluodum vala

bide sıcak betona oturunca dıolar
    askerde bı arkadasta vardı
    iskenderunda yaptık acemılığı
    orasıda cok sıcaktı yere ayak basamazdık bıle
    orda yere otura otura onunkı gecmıstı
  • Daflon adlı ilacı 3 ay düzenli olaran Sabah ve akşam 2 şer tablet kullandım. 3 üncü ayın sonunda hemoroid belirgin oranda kayboldu.
  • geşmiş olsun, yediklerine dikkat edersen belki faydasını görürsün. az katı ye..
  • ya ben solıcem dalga gecmek amaclı demıyorum sızın ıcınde demıyorum bı yerde duymustum bayanlara anal sex yapınca gecer bu olay diye bişey duymustum doğrumu bu ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

ya ben solıcem dalga gecmek amaclı demıyorum sızın ıcınde demıyorum bı yerde duymustum bayanlara anal sex yapınca gecer bu olay diye bişey duymustum doğrumu bu ???

Erkeklere de denemek lazım...
  • hani ben bişey demiim
    quote:

ya ben solıcem dalga gecmek amaclı demıyorum sızın ıcınde demıyorum bı yerde duymustum bayanlara anal sex yapınca gecer bu olay diye bişey duymustum doğrumu bu ???
  • farzet dooru nolcak
  • istanbul tıp fakultesı prof. dr.sumer yamaner
  • Bi adam varmış, adam diyorum doktor demiyorum bi arkadaşım gitti ankaradaymış adam adam bağlıyomuş parmaklarıyla ve sorun geçiyomuş arkadaşım bayağı iyi bi para verdi bayaada ağrılı geçmiş ama şu anda sorunu kayboldu misal rahatça acı yiyo hiç ağrımıyomuş çok ilginç bi şey ama doğruymuş görmesem inanmazdım arkadaşımda gördüm şaşırdım!!
    Resmen parmaklarıyla içerde bi işlemler yapıp hallediyomuş bu işi pes doğrusu
  • Bi genel cerraha başvur ilaç ile hallolacak bişeyse gerekli tedaviyi uygularlar zaten. Yediklerinede dikkat etmen gerekiyor tabi.Ben ilaç tedavisiyle kurtuldum.Geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerdalg

istanbul tıp fakultesı prof. dr.sumer yamaner

sümer bey/hanım reklam yapmayalım forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

hani ben bişey demiim
    quote:

deme zaten ben korkarak sordum laf olsun dıye
  • parmaklarıyla neyi bağlıomuş?
    quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Bi adam varmış, adam diyorum doktor demiyorum bi arkadaşım gitti ankaradaymış adam adam bağlıyomuş parmaklarıyla ve sorun geçiyomuş arkadaşım bayağı iyi bi para verdi bayaada ağrılı geçmiş ama şu anda sorunu kayboldu misal rahatça acı yiyo hiç ağrımıyomuş çok ilginç bi şey ama doğruymuş görmesem inanmazdım arkadaşımda gördüm şaşırdım!!
  • quote:

parmaklarıyla neyi bağlıomuş?
    quote:

Bi adam varmış, adam diyorum doktor demiyorum bi arkadaşım gitti ankaradaymış adam adam bağlıyomuş parmaklarıyla ve sorun geçiyomuş arkadaşım bayağı iyi bi para verdi bayaada ağrılı geçmiş ama şu anda sorunu kayboldu misal rahatça acı yiyo hiç ağrımıyomuş çok ilginç bi şey ama doğruymuş görmesem inanmazdım arkadaşımda gördüm şaşırdım!!

Baaaaaasuruuu!!!!
  • Çok ciddi bir hastalık. Bir doktordan öneri istemeniz daha doğru olur.

• quote:

quote:

parmaklarıyla neyi bağlıomuş?
    quote:

Baaaaaasuruuu!!!!
  • araştırın internetten arkadaşlar...
    bu hastalıkla ilgili o kadar çok hurafe varki
    herkez birşey diyor.sonra duyanlar birşeyler katıyor söylüyor garip garip işler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.