Şimdi Ara

Basur Hemoroid sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler body building'e başladım 4 aydır. Genelde hacimleşme yönünde maksimum ağırlıklarla zorlanarak çalışıyorum ve hiç bu dertten muzdarip olacağım aklıma gelmezdi. Basur başlangıcı var, makatın dışarısında birşey yok ama parmağı biraz sokunca bezelye tanesi kadar birşey hissediyorum. Tuvalet yaparken acıyor ve sonrasında da otururken rahatsız edecek kadar ağrı yapıyor. Önerebileceğiniz krem vs var mı ? Bir krem duymuştum makata hafif sokup sıkıyormuşsunuz yumuşatıyormuş.

Yazarken bile gülüyorum yav

Alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim.

• Sanirim senin bahsettigin krem Proctolog :)) Kullan faydasini gorursun. Gecirmiyor ancak bayagi bir rahatlatir tuvaletini filan yaparken ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Beyler body building'e başladım 4 aydır. Genelde hacimleşme yönünde maksimum ağırlıklarla zorlanarak çalışıyorum ve hiç bu dertten muzdarip olacağım aklıma gelmezdi. Basur başlangıcı var, makatın dışarısında birşey yok ama parmağı biraz sokunca bezelye tanesi kadar birşey hissediyorum. Tuvalet yaparken acıyor ve sonrasında da otururken rahatsız edecek kadar ağrı yapıyor. Önerebileceğiniz krem vs var mı ? Bir krem duymuştum makata hafif sokup sıkıyormuşsunuz yumuşatıyormuş.

Sınavlar yüzünden oturmaktan bende de malesef aynı sorun oldu. Doktor proctolog yazdı. Hem kremini hem de fitilini . Fitili görünce bi garip oldum kremi sürerim diye düşündüm. Kremi açmamla fitili kullanmaya karar vermem bir oldu. Kremin ucuna takılan şey beni baya tedirgin etti :D fitili 2-3 gün kullandım ve su an iyiyim başlarda zor gibi görünüyor ama sonra hemen halledebiliyorsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Can't Touch This

quote:

Beyler body building'e başladım 4 aydır. Genelde hacimleşme yönünde maksimum ağırlıklarla zorlanarak çalışıyorum ve hiç bu dertten muzdarip olacağım aklıma gelmezdi. Basur başlangıcı var, makatın dışarısında birşey yok ama parmağı biraz sokunca bezelye tanesi kadar birşey hissediyorum. Tuvalet yaparken acıyor ve sonrasında da otururken rahatsız edecek kadar ağrı yapıyor. Önerebileceğiniz krem vs var mı ? Bir krem duymuştum makata hafif sokup sıkıyormuşsunuz yumuşatıyormuş.

Sınavlar yüzünden oturmaktan bende de malesef aynı sorun oldu. Doktor proctolog yazdı. Hem kremini hem de fitilini . Fitili görünce bi garip oldum kremi sürerim diye düşündüm. Kremi açmamla fitili kullanmaya karar vermem bir oldu. Kremin ucuna takılan şey beni baya tedirgin etti :D fitili 2-3 gün kullandım ve su an iyiyim başlarda zor gibi görünüyor ama sonra hemen halledebiliyorsun :)

Eyvallah. Bendeki zaten daha başlangıç seviyesinde rahatsız ediyor sadece tuvaletlerden sonra onun dışında pek birşey yok. Ekşisözlükte falan okuduğum kadarıyla fitili dağılıyor falan diyorlar ama kremin ucunda plastiğe de çok küfür ediyorlar. Dağılma gibi birşey söz konusu mu birde fiyatı ne kadar ?

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah. Bendeki zaten daha başlangıç seviyesinde rahatsız ediyor sadece tuvaletlerden sonra onun dışında pek birşey yok. Ekşisözlükte falan okuduğum kadarıyla fitili dağılıyor falan diyorlar ama kremin ucunda plastiğe de çok küfür ediyorlar. Dağılma gibi birşey söz konusu mu birde fiyatı ne kadar ?

Ben de öyle duymuştum ama o sorunu hic yaşamadım. Sıcakta durursa felan yumuşayabilir bilmiyorum. Ben buzdolabında tutuyorum. Yapıldığı madde biraz sabuna benziyor :D Fiyatı 5 lira felan sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de öyle duymuştum ama o sorunu hic yaşamadım. Sıcakta durursa felan yumuşayabilir bilmiyorum. Ben buzdolabında tutuyorum. Yapıldığı madde biraz sabuna benziyor :D Fiyatı 5 lira felan sanırım.

Tamam sağolasın, biraz daha ilerlerse alıp kullanmak şart.

• bahsura tavsye..

aktardan kara halıle alıp havanda ıyıce ez snr ıc tarıfını sana verecektır dua edersın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun tıkanıklığı alerji
    2 ay önce açıldı
    sinüzit hastalıgının tedavisi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lokman Aktar'ın Ayrık otu macunu'nu tavsiye ederim. Şimdiye kadar kendim dahil 3 kişiye faydası oldu bu ürün.
    Biraz reklam gibi oldu ama çok ciddiyim :)

• Konuyu açtıktan sonra ne hikmetse geçti. Off günüm olduğundan heralde yarın yoğun programım var yine bakalım ne olacak.
  • Öncellikle herkese geçmiş olsun basurdaşlarım bende bu rahatsızlıgı çekmekteyim 3 4 gündür makatta şişme oldu doktorada gitmedim 1.derce oldugunu dusunuyorum araştırmalarım sonucu çünkü kanamam felan yok dış basur olmuşum sanırım...Ve 3 4 gündür şişti çok felaket ağrı yaptı doktora gitmeye cekindim açıkçası araştırdım araştırdım ve enson 2 tane krem melhem buldum eczaneden tamin ettim reçetesiz alabilirsiniz (1.Krem: Anestol Pomal + 2.krem:Proctolog) Bne bu kremleri 11 liraya eczaneden reçetesiz aldım.ve ilk once duşa girip sıcak su olayını yaptım 10dkıka felan makatı sıcak suda beklettım sora guzelce kuruladım(kurularken yumusak yumusak yapacaksınız ) sora kremlerı üst üste sürdüm ve direk yattım yarım saat sora etkısını gosterdı agrım azaldı sabah kalktım %80 90 civarında olan agrı %15 e düştü hala şişlik var ama kremı 2 gündür kullanıyorum ama indiğini farkettim...hani sadece krem yetmez derseniz kabız olmamaya çalışın ve eczanaden daflon 500mg(hap) alın.. YALNIZ !! DİKKAT EDİN ŞU UNUSURLARA...
    1.SULU YEMEKLER YİCEKSİNİZ ÖYLE HER ÖNÜNÜZE GELeni YEMEYIN
    2.FAST FOOT uzak durun
    3.Kolayı cok sevdiğinizi biliyorum içmeyın yani hiç olmazsa azaltın
    4.Baharatlı-Soslu-Acı-Domatesli yavas yavas azaltın bırakın yoksa geçmez bak
    5.Sabahtan Akşama kadar oturmayın PC başında(bende yaparım cunku hep, örenciyim sabah 6lara kadar kalkmazdım fast foot yerdım kola ıcerdım bak ne oldu SAKIN)
    6.Mümkün oldugunca Su için,kuru kayısı yiyin,pekmez bal tüketin
    7.Tuvallette fazla kalmayın cunku eğildikçe dısarı sarkma yapar ve ceke ceke yaparsınız acır )
    8.Şişlik sağdaysa sağa tarftan yatın gece solda ise sol tarfa yatın ki yuksekte kalmasın yer cekımı olmasın)
    9.Sıcak her zaman ıyıdır bagsur için unutmayın orayı sıcak-temız-kuru tutun
    10.Kremleri günde 2 defa sürün yedirin oraya güzelce ve STRESTEN KAÇINI FAZLA BAĞIRMAYIN sesli gülmeyiNn!
    UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU BUNLARI BULDUM ARKADAŞLAR YOK KOCA KARI İLACIYMIŞ YOK AMELİYATMIŞ ONLAR FASA FİSO CUNKU BASUR TIRNAK GİBİDİR KESERSIN GENE CIKAR O YÜZDEN NEYMİŞ SADECE GÜNLÜK HAYATIMIZI BIR NEBZE DEĞİŞTİREREK BU RAHATSIZLIKTAN KURTULUYORUZ.BENİMKI GECMEYE BAŞLADI BİLE.ŞİMDİ TKRAR KREM SÜRECEM aslında bu rahatsızlık sonucunda dediklerimi uygularsanız hemoroidin insan hayatına iyi geldiğine göreceksınız cunku tedavısı duzenlu beslenme sindirim sistemını duzenlı tutmak oldugu ıcın baska hastalıkların tetıklemesını otomatik olarak engellıcektir..YALNIZ Bunları buraya yazdım ama siz yinede utangaçlığınızı bi kenara bırakıp hastaneye gidin doktor gunde en az 3 4 tane göt gördüğü için kımsenın götüne meraklı değiller popo kısımını acıp bakacak zaten doktorlar en son tedavi yöntemi olarak ameliyat oneriyorlar.Onun dısında benım dediklerımın aynısını dıyecek sıze ve belkıde aynı ılacları yazacak.EVET ARKDASLAR KAFANIZI TAŞLARA VURAMDAN dediklerımı yapın sonuca ulaşın.!! ALLAH HEPIMIZE ACİL ŞİFALAR VERSİN. KURTULALIM ŞU İLLETTEN....

• quote:

Orijinalden alıntı: Rio55

Öncellikle herkese geçmiş olsun basurdaşlarım bende bu rahatsızlıgı çekmekteyim 3 4 gündür makatta şişme oldu doktorada gitmedim 1.derce oldugunu dusunuyorum araştırmalarım sonucu çünkü kanamam felan yok dış basur olmuşum sanırım...Ve 3 4 gündür şişti çok felaket ağrı yaptı doktora gitmeye cekindim açıkçası araştırdım araştırdım ve enson 2 tane krem melhem buldum eczaneden tamin ettim reçetesiz alabilirsiniz (1.Krem: Anestol Pomal + 2.krem:Proctolog) Bne bu kremleri 11 liraya eczaneden reçetesiz aldım.ve ilk once duşa girip sıcak su olayını yaptım 10dkıka felan makatı sıcak suda beklettım sora guzelce kuruladım(kurularken yumusak yumusak yapacaksınız ) sora kremlerı üst üste sürdüm ve direk yattım yarım saat sora etkısını gosterdı agrım azaldı sabah kalktım %80 90 civarında olan agrı %15 e düştü hala şişlik var ama kremı 2 gündür kullanıyorum ama indiğini farkettim...hani sadece krem yetmez derseniz kabız olmamaya çalışın ve eczanaden daflon 500mg(hap) alın.. YALNIZ !! DİKKAT EDİN ŞU UNUSURLARA...
    2.FAST FOOT uzak durun
    5.Sabahtan Akşama kadar oturmayın PC başında(bende yaparım cunku hep, örenciyim sabah 6lara kadar kalkmazdım fast foot yerdım kola ıcerdım bak ne oldu SAKIN)
    7.Tuvallette fazla kalmayın cunku eğildikçe dısarı sarkma yapar ve ceke ceke yaparsınız acır )
    8.Şişlik sağdaysa sağa tarftan yatın gece solda ise sol tarfa yatın ki yuksekte kalmasın yer cekımı olmasın)
    10.Kremleri günde 2 defa sürün yedirin oraya güzelce ve STRESTEN KAÇINI FAZLA BAĞIRMAYIN sesli gülmeyiNn!
    UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU BUNLARI BULDUM ARKADAŞLAR YOK KOCA KARI İLACIYMIŞ YOK AMELİYATMIŞ ONLAR FASA FİSO CUNKU BASUR TIRNAK GİBİDİR KESERSIN GENE CIKAR O YÜZDEN NEYMİŞ SADECE GÜNLÜK HAYATIMIZI BIR NEBZE DEĞİŞTİREREK BU RAHATSIZLIKTAN KURTULUYORUZ.BENİMKI GECMEYE BAŞLADI BİLE.ŞİMDİ TKRAR KREM SÜRECEM aslında bu rahatsızlık sonucunda dediklerimi uygularsanız hemoroidin insan hayatına iyi geldiğine göreceksınız cunku tedavısı duzenlu beslenme sindirim sistemını duzenlı tutmak oldugu ıcın baska hastalıkların tetıklemesını otomatik olarak engellıcektir..YALNIZ Bunları buraya yazdım ama siz yinede utangaçlığınızı bi kenara bırakıp hastaneye gidin doktor gunde en az 3 4 tane göt gördüğü için kımsenın götüne meraklı değiller popo kısımını acıp bakacak zaten doktorlar en son tedavi yöntemi olarak ameliyat oneriyorlar.Onun dısında benım dediklerımın aynısını dıyecek sıze ve belkıde aynı ılacları yazacak.EVET ARKDASLAR KAFANIZI TAŞLARA VURAMDAN dediklerımı yapın sonuca ulaşın.!! ALLAH HEPIMIZE ACİL ŞİFALAR VERSİN. KURTULALIM ŞU İLLETTEN....

Son cümlene çok güldüm.

Konuya gelirsen benim ki iç basur zaten yok denecek kadar az tuvaletten sonra hafif yanma vs oluyor onun dışında bişey yok. Önerilerine gelince sulu yemek yiyemiyorum çünkü bb yaptığımdan dolayı protein içeren şeyler yemem gerekiyor bunlarda hep katı şeyler ama kuru baklagil tüketiyorum.

Pc başında çok vakit geçiriyorum.

Su içiyorum bol bol onda sorun yok.

Zaten olmasının sebebi yoğun ağırlık çalışmam ve 3 tane karın hareketim var 3x20 set şeklinde hepsi de zorlayıcı hareketler, ondan geldi başımıza bu meret zaten ama artarsa krem yöntemine başvururum.

Sağol bilgiler için.

• quote:

Öncellikle herkese geçmiş olsun basurdaşlarım bende bu rahatsızlıgı çekmekteyim 3 4 gündür makatta şişme oldu doktorada gitmedim 1.derce oldugunu dusunuyorum araştırmalarım sonucu çünkü kanamam felan yok dış basur olmuşum sanırım...Ve 3 4 gündür şişti çok felaket ağrı yaptı doktora gitmeye cekindim açıkçası araştırdım araştırdım ve enson 2 tane krem melhem buldum eczaneden tamin ettim reçetesiz alabilirsiniz (1.Krem: Anestol Pomal + 2.krem:Proctolog) Bne bu kremleri 11 liraya eczaneden reçetesiz aldım.ve ilk once duşa girip sıcak su olayını yaptım 10dkıka felan makatı sıcak suda beklettım sora guzelce kuruladım(kurularken yumusak yumusak yapacaksınız ) sora kremlerı üst üste sürdüm ve direk yattım yarım saat sora etkısını gosterdı agrım azaldı sabah kalktım %80 90 civarında olan agrı %15 e düştü hala şişlik var ama kremı 2 gündür kullanıyorum ama indiğini farkettim...hani sadece krem yetmez derseniz kabız olmamaya çalışın ve eczanaden daflon 500mg(hap) alın.. YALNIZ !! DİKKAT EDİN ŞU UNUSURLARA...
    2.FAST FOOT uzak durun

Aman diyim o şişliği ihmal etme. Bende de şişlik vardı bi gece kanama oldu ve şişlik geçti ama kanama nerdeyse 1 hafta sürdü ve az bir kanama değil. Yeri de sıkıntı olduğu için iyileşmesi uzun sürdü.

• Basur Hemoroid sorunu olanlar, "Derdi veren ALLAH, dermanini da vermistir. Arayip bulacaksin. Bazi seyler tuhafina gitsede yapacaksin. Belkide su an yazacagim en basit bir yönteme, kahkahalarla gülenlerde olacaktir. Yapanlar insallah Sifa bulacaktir.

Basuru olan arkadaslar, oranizi buranizi kestirmeyin, sonra kapaksiz su sisesine dönersiniz.

CARESI: Makati iyice yikiyacaksiniz, iki üc parca SARMISAK alip, her iki baslarindan bicakla heseceksiniz, fitil gibi makatttan iceriye dogru vereceksiniz. Üc günde bir, 3 defa yapin. Kanamanin aninda kesildigini ve bir iki icerisinde de büyük abdesti yaparken zorlanmiyacaksiniz. Ve ondan sonra iyilestiginizi buraya yazacaksiniz.

Hepinize sifalar dilerim,
  • evet arkdaşlar 1.5 ay önce yazdıklarımı uyguladım.amileyat felan olmadım...ANTALYAda yaşadığım için sıcaklardan dolayı şişlikte indi anne yemekleri sayesinde bu işten kurtuldum özgürlük gibisi yok çok rahatım...dediklerimi uygulayın rahatlayın :)
  • quote:

evet arkdaşlar 1.5 ay önce yazdıklarımı uyguladım.amileyat felan olmadım...ANTALYAda yaşadığım için sıcaklardan dolayı şişlikte indi anne yemekleri sayesinde bu işten kurtuldum özgürlük gibisi yok çok rahatım...dediklerimi uygulayın rahatlayın :)

Geçmiş olsun. :) Bende konu açtım, konu açtıktan sonra giderek hafiflemeye başladı ve şimdi hiçbişey kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Lokman Aktar'ın Ayrık otu macunu'nu tavsiye ederim. Şimdiye kadar kendim dahil 3 kişiye faydası oldu bu ürün.
    Biraz reklam gibi oldu ama çok ciddiyim :)

Hocam basur için kesin faydası olur mu bu dediğinizin ?
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ettigim kişiler düzenli kullanımla bu sıkıntıdan kurtuldu hocam. Herhangi bir aktardan alabilirsiniz dedigim macunu. Aynısınk bulamazsanızda kaliteli farklı bir marka alsanız olur heralde.

• RAHATSIZLIKTAN TAMAMEN KURTULDUM NE AMELİYAT OLDUM NEDE BASKA BİRŞEY....SU SORUNSUZ TAKILIYOR ..ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN
  • Arkadaşlar öncelikle yaşım 17, Bende her insan gibi bahsur denilen hastalığa yakalandım. doktora gitmekten çekiniyorum. Kimisi biktkisel ilaç kimisi amelyat diyor hangsini inancamı şaşırdım. Pskolajim iyice bozuldu. Tuvaletimi yapamıyorum en kötüsüde şuan kabuzum hergün musil içiyorum. bu rahatsızlık 2 -3 hafta önce başlamıştı tuvalet yapamama sonra araştırdım bahsur olmuşum. yardımlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfir41

Arkadaşlar öncelikle yaşım 17, Bende her insan gibi bahsur denilen hastalığa yakalandım. doktora gitmekten çekiniyorum. Kimisi biktkisel ilaç kimisi amelyat diyor hangsini inancamı şaşırdım. Pskolajim iyice bozuldu. Tuvaletimi yapamıyorum en kötüsüde şuan kabuzum hergün musil içiyorum. bu rahatsızlık 2 -3 hafta önce başlamıştı tuvalet yapamama sonra araştırdım bahsur olmuşum. yardımlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar

Bağırsakları çalıştıran yiyecekler yemeye dikkat et, kabız geçerse basur da bir süre sonra düzelebilir. Fazla ıkınmamaya çalış tuvalette.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.