Şimdi Ara

Basur Hemoroid sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Beyler body building'e başladım 4 aydır. Genelde hacimleşme yönünde maksimum ağırlıklarla zorlanarak çalışıyorum ve hiç bu dertten muzdarip olacağım aklıma gelmezdi. Basur başlangıcı var, makatın dışarısında birşey yok ama parmağı biraz sokunca bezelye tanesi kadar birşey hissediyorum. Tuvalet yaparken acıyor ve sonrasında da otururken rahatsız edecek kadar ağrı yapıyor. Önerebileceğiniz krem vs var mı ? Bir krem duymuştum makata hafif sokup sıkıyormuşsunuz yumuşatıyormuş.

Yazarken bile gülüyorum yav

Alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim.

1 sene önce konuyu açmışsın fakat bağsur biraz zor geçen bir hastalık

çok sayıda krem
    şerbet
    bitki çayı içmiş ve baharatlardan uzak duran biri olarak son 1-2 haftada tanıştığım
    ÇOBAN ÇANTASI OTUNU şiddetle tavsiye ederim

İbrahim saraçoğlunun hemoroid için söylediği bir çay
    ben pek ihtimal vermedim ama ne kaybederim dedim gittim aldım

demliğe 5-6 dalı kırarak koy
    demliğin yarısına kadar su doldur
    saate bak 5-7 dakika dolduysa direk al
    kaynatacam diye uğraşma
    5-7 dakikada bir miktar ısınır, kaynıyor o yeterli
    10-15 dakika demliği başka bir yerde beklet demlensin, hafif ılıtacak şekilde
    demliğin kapağını açık bırak derim

saraçoğlu günde 1 bardak demişti
    fakat ben demlikteki tüm çayı içiyorum acayip faydasını gördüm

şöyle yazayım
    incir, kayısı, arı sütlü bir karışım, çeşitli kremlere çok para harcadım hepsi tam olarak geçirmedi
    fakat bu ot mükemmel

saraçoğluna şunu da yazmışlar
    ben içtim ama faydasını görmedim
    O'da faydalı otu bulmanız gerekli dedi.
    şahsen doğru söylüyor

aktardan otu al 1-2 hafta kullan faydasını görüyorsan git stok yap bir miktar daha

bende 2 gün içinde etkiyi gösterdi
    benimki iç hemoroid inan çok rahatladım
    basurlu olduğumun farkında bile değilim

neyse kim bu yazıyı okursa faydalansın

• Konuyu açtıktan 1 hafta sonra geçti, sağol yinede. :)
  • Öncelikle bu konuda sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun.Allah şifa versin.Bu konuda tedavi ile ilgili birşeyden bahsetmek istiyorum.Önceki çalıştığım ofisteki arkadaşımda hemeroid problemi vardı kendisi bu konuda bayağı muzdarip.Doktora göründü amaliyat vs. dediler güvenemedi.Daha öncesinde de bir sürü merhem değişik tedavi yöntemleri denedim diyordu.Bazıları biraz iyi gelmiş ama çok fark etmemiş.Geçen bir görüştük konu açıldı da şöye birşeyden bahsediyor:
    Almanya da bir doktor varmış adı VON JAN HUBER.Aynı zamanda da bitkisel tedavi konusunda da bizim maranki hoca gibi kendini eğitmiş.Ameliyat olmak istemeyenler için bitkisel bir tedavi yöntemi bulmuş.Tedavisi arkadaşın dediğine göre ilk 1 haftada çok etkili olmuş.Sonrasında da tamamen çözülmüş.
    Bu doktor bu konuyla ilgili bir kitap yazmış dünyada satışı yapılıyor.Kitabın türkçeye çevirisi yapılmış.Yalnız kitap içeriği sebebiyle e-kitap modülünde video falan içerdiğinden sanırım.Arkadaşım bu kitap sayesinde bu tedaviyle tanışmış.Ben arkadaşımdan e-kitabı istedim kurmaya çalıştım bilgisayarıma içeriğine bakmak için fakat açılmadı.Sebebi e-kitabı tek indirmelik ıp şifreli biçimde yapmış olmaları.yani tek bilgisayara inebiliyor.Ayrıca telif,ceza vs. gibi sorunlar da var.Bu yüzden mecburen kendi sitesinden indirmek gerekiyor.
    Son olarak şunları söyleyeyim dediğine göre kitap içerisinde nasıl beslenmeli,patenti alınmış 3 günde etkiyen özel bitkisel formül,tekrardan basur oluşmaması için yapılması gerekenler vs. gibi yöntemler ve bunların programı anlatılıyormuş.Bir gözatın derim.Kitap ücretli onu da söyleyeyim amaeczanelerden alınan bugüne kadarki merhem,tedavi parası vs. düşündüğünüzde ilaç parası vs. düşünüldüğünde buna değer diye düşünüyorum.Hepinize allah şifa versin.İndirme linki şudur dostlar:
    <<<<<www.basuraneiyigelir.org>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 9 Ocak 2015; 20:51:23 >

• arkadaşlar biraz hort olucak ama benimde derdime bi çare bulun iş mi dış hemoroidmi bilmiyorum 1.5 haftalık ishalden sonra böyle birşey oldu dışkımı yaparken yanma çekiyorum ağrı felan henüz yok nasıl anlıyabilirim hemoroidmiyim acaba çok korkuyorum ilgilenin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.