Şimdi Ara

Başlarım Böyle Ekran Jelatinine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk aldığım zaman yaptırdığım ekran jelatının içinde toz kaldığı için full hava kabarcığı vardı . Bugun de ekran jelatini aldım yapıştırayım diye . Ne yazıkki şuanda çöpte . Az kalsın ipadi de camdan fırlatacaktım.
    Siz jelatını nasıl uyguluyorsunuz . Üst kısma göre hizalayınca alt taraf yamuk oluyo , alt tarafı hizalayınca üst taraf yamuk oluyor tam bir işkence . Sonda dayanamadım buruşturup attım çöpe .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

ilk aldığım zaman yaptırdığım ekran jelatının içinde toz kaldığı için full hava kabarcığı vardı . Bugun de ekran jelatini aldım yapıştırayım diye . Ne yazıkki şuanda çöpte . Az kalsın ipadi de camdan fırlatacaktım.
    Siz jelatını nasıl uyguluyorsunuz . Üst kısma göre hizalayınca alt taraf yamuk oluyo , alt tarafı hizalayınca üst taraf yamuk oluyor tam bir işkence . Sonda dayanamadım buruşturup attım çöpe .

işinin ehli bi telefoncu sorunu çözecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeathhhone

quote:

ilk aldığım zaman yaptırdığım ekran jelatının içinde toz kaldığı için full hava kabarcığı vardı . Bugun de ekran jelatini aldım yapıştırayım diye . Ne yazıkki şuanda çöpte . Az kalsın ipadi de camdan fırlatacaktım.

işinin ehli bi telefoncu sorunu çözecektir

Burada o işten anlayan yok malesef . Toz parçası bırakıyor içinde sonra vay efendim ben bu kadar yapabiliyorum diyo

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcın olsun

• Kırılmaz camlardan takın onları uygulaması kolay zorlanmazsınız takarken .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

Kırılmaz camlardan takın onları uygulaması kolay zorlanmazsınız takarken .

Kolay kolay çizilmeyen ekransa daha takmam jelatin falan . Bu sefer tableti fırlatırım diye korkuyorum

Kolayca çizilebilen ekranlar değil yani tırnak fln çizmiyor tabletinizde telefon gibi anahtar bozuk para vs ile yan yanada kolay kolay gelmez jelatin kullanmasanızda pek bir şey kaybetmezsiniz bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardes malesef yazini gulerek okudum
    Ben jelatin cekerken kirtasiye tipi bant ile cekiyorum.
    Jelatini yapistir.
    Kalan tozu almak icin biraz bant koparip ikiye kes bir bolumu jelatine yapistirip digeri ile tozu al.
    Aslinda islem bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

quote:

Kardes malesef yazini gulerek okudum
    Ben jelatin cekerken kirtasiye tipi bant ile cekiyorum.
    Jelatini yapistir.
    Kalan tozu almak icin biraz bant koparip ikiye kes bir bolumu jelatine yapistirip digeri ile tozu al.
    Aslinda islem bu kadar basit.

Mesele tozdan çok ekrana tam oturmaması . İphone olsa tamam küçük ekran kolay oluyor fakat ipadde çok zor

• Arkadaş jelatin işi tam işkence kılıf alırken yanında gelen 2 jelatinden birini yapıştırmadım ikinciyi tam oturttum Boşluk falan kalmadı şimdi Kırılmaz cam aldın takayım diye eskisi ruh gibi yapışmış çıkmıyor tırnakla denedim bant yapıştırıp çektim yok arkadaş yapışmış takamadım gitti yeni camı

• Hocam eğer evde deneyeceksen en az 3 tane al diyorum tabi ilk etapta başarırsan diğerleri yedek olur ya da eş e dosta verirsin.İlk önce telefonun ekranını iyi bir temizle sonra filmi üstüne bırak ama hemen yüklenme sonra göz aşınalığı çoğu yeri yavaş yavaş kendiliğinden yapışacaktır .
    Sonra tam hepsi yapışacak gibi olunca ya da bazı yerlerde kabarcık hisseder hissetmez o noktadan en yakın enlem ya da boylam şeklinde içindeki havayı çıkartmaya bak.
    Bunun için en ideal küçük uç kutusu ya da bir kredi kartı olacaktır. Umarım yapabilirsiniz olmazsa lütfen en yakın telefoncuya gidiniz.İyi forumlar.
  • tozları zar zor çıkartıyorum da ipad 9.7 inch olduğu için üst kısmı yapıştırıyorum bakıyorum alt kısım home tuşuna denk gelmemiş.en az 20 kere denedim tabi 20 kere deneyene kadar jelatin hep toz oldu sinirden fırlattım çöpe
    Hocam sen en yakın tel tekno markete git işini hallet strese girme boş ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Arkadaş jelatin işi tam işkence kılıf alırken yanında gelen 2 jelatinden birini yapıştırmadım ikinciyi tam oturttum Boşluk falan kalmadı şimdi Kırılmaz cam aldın takayım diye eskisi ruh gibi yapışmış çıkmıyor tırnakla denedim bant yapıştırıp çektim yok arkadaş yapışmış takamadım gitti yeni camı

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Hocam sen en yakın tel tekno markete git işini hallet strese girme boş ver.

öyle yapacağım zaten .Bir daha strese giremem.Umarım onlar da yapabilirler :)
  • Flowe senden beklemezdim bro.

• Hocam bende 3 tl ilk filme 30 tl istediklerinde kendim alıpyapıştırmayı denedim 3 filmi heba ettim en sonunda filmimiz kullanıyorum ipad genelde evde birazda malım kıymetlidir yani dikkatli kullanırım yeğenlerin elindedir dolaşıyor kimi zaman yinede 1 seneyi geçti daha bir çizik yok ekranda yani kolay kolay çizilmiyor ekran bilgin olsun fazla Sıkma canını

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevo16

Hocam bende 3 tl ilk filme 30 tl istediklerinde kendim alıpyapıştırmayı denedim 3 filmi heba ettim en sonunda filmimiz kullanıyorum ipad genelde evde birazda malım kıymetlidir yani dikkatli kullanırım yeğenlerin elindedir dolaşıyor kimi zaman yinede 1 seneyi geçti daha bir çizik yok ekranda yani kolay kolay çizilmiyor ekran bilgin olsun fazla Sıkma canını

Ben de evde kullanıyorum . Akşamları film izliyorum o kadar . Titiz kullanırım . Olmadı çinden 10 tane 5 dolara getirtirim

• ben jelatinsiz kullanıyorum.hem jelatin kullanırken benim dokunmatik geç algılıyordu
  • Bu iş proluk ister dostum kendini kasma yaptır rahatla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.