Şimdi Ara

Başlangıç seviyesi off road araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hava araçlarından sıkılıp rc araç almaya karar verdim yurt içinde herşey pahalı olduğu için yurt dışından getirtmeyi planlıyorum. Banggood'dan wltoys a979 veya Amazon'dan nb16 nitro rc buggy almayı düşünüyorum. Wltoys yedek parça bakımında çok iyi her türlü parçası var. Nb16 nitro yakıtlı ve gördüğüm en ucuz nitro rc araba. Sizce hangisini almalıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Atalarımız boşuna dememişler ucuzsa vardır illeti diye.

Dikkatli olun WLTOYS model / oyuncak kırması bir araçtır. Kendi parçasından başkasını kabul etmez ayrıca başlangıç için nitro araç önerilmez. Kullanımında sürüş başına maliyeti yüksektir. Bu nedenle elektikli bir araca yönelmenizi tavsiye derim.
  • Ben nitro motor sesini çok seviyorum. Bakım yapmayı motor tamir etmeyi kısacası uğraşmayı seviyorum. Onun için nitro lazım . Nb16 nitro rc buggy kumanda hariç çok hoşuma gitti. Yedek parçası satılıyor mu ? Beni bu araç hakında aydınlatırmısınız, ve max 130 dolar nitro yakıtlı araç önerirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 20 Mayıs 2015; 18:32:59 >
  • Güncel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Story Mode Araç alma hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.