Şimdi Ara

Başlangıç Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı ilk açtığımda resimdeki gibi bir hata alıyorum. Eskiden gelmiyordu. İşletim sistemi Win7 32 bit. Birlikte aç geldiğinden açılacak dosyanın adıda Win olduğundan acaba bir dosyayı mı sildim diye aklımı kurcalıyor.

Başlangıç Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizlisen -- 5 Ağustos 2012; 3:17:33 >

Orijinalden alıntı: gizlisen

Bilgisayarı ilk açtığımda resimdeki gibi bir hata alıyorum. Eskiden gelmiyordu. İşletim sistemi Win7 32 bit. Birlikte aç geldiğinden açılacak dosyanın adıda Win olduğundan acaba bir dosyayı mı sildim diye aklımı kurcalıyor.

Başlangıç Problemi

Senden 2 Ekran görüntüsü koymanı isteyeceğim bu şekilde sorununu çözebilirim
    İlk olarak çalıştır'a regedit yazarak kayıt defterine gir
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ve
    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run alt klasörlerinin ekran görüntüsünü buraya koyar mısın

Not:Dostum forumda yenisin sanırım Dh'ye hoş geldin ayrıca bütün mesaj içeriğini büyük puntolarla yazmışsın oldukça rahatsız edici duruyor düzeltir misin
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 4 Ağustos 2012; 23:25:26 >

•  Başlangıç Problemi

Başlangıç Problemi

Başlangıç Problemi

Başlangıç Problemi

İlk verdiğin resimde bir sorun yok gibi duruyor fakat 2. resmi yanlış çekmişsin
    Koyduğun resim HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce klasörünün
    HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run bu klasörün de resmini koyarmısın

•  Başlangıç Problemi

Başlangıç Problemi

Yüklediğin resim gözükmüyor
    bpk
    DAEMON Tools
    Facebook Update
    Google Update
    IDMAN

bpk dışındakilerin hepsi program
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.