Şimdi Ara

🔥🔥BAŞLADIII 🔥🔥HEPSİBURADA - EFSANE CUMA 🔥🔥 (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.744
Cevap
63
Favori
518.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş bu indirimli aldığımız deterjan, çay, çamaşır suyu vs 2-2,5 hafta bekledik bugün teslim edildi 4 parça ürün 3 parça teslim olmuş 1 tanesi yok 9 kilo deterjan o kadar beklemeye bide eksik gönderiyorsunuz siteden girdiğimde eksik diye iade talebi çıkıyor ben iade istemiyorum ki ürün teslim olsun istiyorum. Hepsijet teslim ederken 1 parçada gönderilir demiş bakalım gelecek mi yoksa indirimle aldık diye ücret iadesi mi olacak
  • sonunda trendyol 29 kasım siparişimi kargoya verdi 21 aralık diyordu kargo tarihi ve sanırım twiter ve faceden yazmam etkili oldu yazımda salıya kadar verdiniz verdiniz yoksa iptal edeceğim dedim bugün salı paket kargoda
  • İyiki tuvalet kağıdı alamamışım yoksa g.tumuzu silmek için 1 ay beklemek zorunda kalacaktık

    Trendyol dan 2 siparişim var hala tedarik aşamasında

    Bi daha da efsane cuma kara cuma tövbe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feyzal59 F kullanıcısına yanıt
    niye dağ başında mı yaşıyorsun market yok tabi
  • İnsanlar acayip şikayet var sitesine yazmaya başladı. Ayrıca instagram ve Twitter’dan da Hepsiburada’ya yardırıyorlar, çok mağdur ettiler insanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 3 Aralık 2019; 21:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    sonunda trendyol 29 kasım siparişimi kargoya verdi 21 aralık diyordu kargo tarihi ve sanırım twiter ve faceden yazmam etkili oldu yazımda salıya kadar verdiniz verdiniz yoksa iptal edeceğim dedim bugün salı paket kargoda
    Tedarik sürecinde felan mı yazıyordu kargoya verilmeden önce?
  • hem firmalar hemde kargo şirketleri dağılmış durumda :)
    ilginç olanı bu sene çok fazla sayıda bayanın internetten alışveriş yaptığı söyleniyor ,bayanlarda devreye girdiğine göre artık kampanya dönemleri hep böyle geçecek demektir

    trendyol da 2 siparişim 29 Kasım dan beri tedarik aşamasında görülüyor

    hb. da 27 Kasım dan beri 3 siparişten birisi geldi ,1 tanesi kargoya verildi görülüyor ama ptt.de hiç hareket görülmüyor günlerdir ,1 tanesi ise günlerdir hazırlanacak aşamasında bekliyor

    n11 de 29 Kasım dan beri 2 sipariş kargoya verildi ama sadece 1 tanesini bu gün teslim aldım ,diğeri bu gün dağıtıma çıktığı halde teslim edilmedi

    artık sonuna kadar sabır deyip bekleyeceğiz :)
  • Çay, deterjan ve çamaşır suyu aynı kargoda gözüküyor. Sadece çayı göndermişler ama hesapta üçü de teslim edildi yazıyor. İade açtım eksik ürünleri gönderin diye. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız 5 dk reklam müziği sonra bekleyenler arasında 15. sıradasınız diyor. Aradan yarım saat geçse de aynı. Bakalım nasıl halledeceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    hayır sadece sipariş alındı yazıyordu ve sipariş iptal seçeneği aktifti şuan yolda yani kargoya verildi yazıyor ve iade seçeneği çıkmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Aralık 2019; 23:55:6 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağolun. Trendyolun kendi kargosuyla mı geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 4 Aralık 2019; 0:0:45 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    yok yurt içi kargoyla geliyor kendi kargosu sanırım istanbulda dağıtım için
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
  • Satın aldığım- daha doğrusu almaya çalıştığım ürün Hepsiburada da daha hızlı teslim edilir umuduyla piyasa fiyatının üzerinden sipariş geçildi. Herhangi bir siteden çok rahat 50 TL altına alabilirdim. Fakat Hepsiburada sitesi alışveriş esnasında belirttiği teslimat vaatlerinin hiç birini uygulamadı- daha doğrusu uygulayamadı beceremedi.
    Her sabah gelip ekrana siparişime bakıyorum teslim tarihini sürekli ileri atıyorlar. Taahütlerini yerine getiremiyorlar.
    İşin garibi sipariş geçtiğim ürün sitelerinde şu an hızlı gönderi olarak bulunuyor. Yani şimdi sipariş geçersen aynı gün kargodaymış. Benim ürünü yollayın o zaman diyorum. Hızlı gönderi yazan üründe hızlı gönderi değil ödeme ekranında uyarı gelir karşınıza deniyor. E o zaman bu adamlar bir de bizi kandırıyor yanıltıyor aldatıyor. Kural düzen ve denetimin olmadığı yerlerde bu adamlar istediği gibi boru öttürmeye devam ediyor.




  • 200 küsür lira ödeyerek 3 ayrı siparişte toplamda 19 kitap sipariş ettim, bir siparişimden sadece 2, diğer siparişimden ise sadece 1 kitap faturalandırılıp tarafıma teslim edildi. 3. siparişim ise daha kargoya bile verilmedi. İşin acayip yanı iki siparişim de tamamlandı gözüküyor. MH'ni aradığımda kayıt açtılar ama açılan kaydı takip edebileceğim bir yer bile yok.
    Ülkede okuma oranı arttı da benim mi haberim yok, saçma sapan işlerle uğraşıyoruz...
  • sikayetvar hb kargo şikayetleri ile dolmuş, 2 hafta oldu neredeyse hala kargolanmmadı. rezil gerçekten hb
  • Allah’ın belasi bu siteden bir daha alışveriş yapan ne olsun. Yok jet kargoymuş yok hızlıymış yok super hızlı kargoymuş. Arkadaş Almanya’dan, Çin’den sipariş ettiklerim geldi. HB’dan sipariş ettiğimiz şey 6 günde anca yola çıkmış 8 gündür de PTT kargonun elinde, 6 gündür de bulunduğum şehirde bir türlü gelmiyor. Böyle sacmalik olamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb den sipariş verdiğim; çay, tuvalet kağıdı, sıvı deterjan ve 9 kglik toz çamaşır deterjanı ürünlerinden 9 kglik toz çamaşır deterjanı hariç hepsi teslim edildi. Çamaşır deterjanı stoklarında yokmuş tedarik edemiyorlarmış istersem para iadesi yapabilirlermiş. Ben şuan için beklemeyi seçtim acelesi yok nasılsa ay sonuna kadar kargolarlar artık.
  • Hepsiburada şikayetvarda acayip şikayet alıyor. Dün ben de şikayet yazdım, dur yayınlanmış mı diye bakim dedim. Bir günde 55 sayfa şikayet olmuş ohaaa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet ekonomik krizden harcamaya harcamaya indirimleri beklemiş özellikle son durumda sitelerdeki bazı indirimler tüketim patlamasını doğurdu kargolar kilitlendi. Bu senenin kralı 100/50 kod ile Trendyoldur. (Tabi ürünler kargoya verilirse )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Of Earth

    Millet ekonomik krizden harcamaya harcamaya indirimleri beklemiş özellikle son durumda sitelerdeki bazı indirimler tüketim patlamasını doğurdu kargolar kilitlendi. Bu senenin kralı 100/50 kod ile Trendyoldur. (Tabi ürünler kargoya verilirse )
    Benim ürünler gelmeye başladı. Acelem yok. Gelsin de 2 hafta geç gelsin. Çok da önemli değil. Bunu göze alarak sipariş ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.