Şimdi Ara

🔥🔥BAŞLADIII 🔥🔥HEPSİBURADA - EFSANE CUMA 🔥🔥 (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.744
Cevap
57
Favori
519.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elbette görüştüm. Firma “şahıstan kabul etmiyoruz. Satıcınızın göndermesi gerekiyor” dedi. İlk yöneldiğim yöntem buydu. Gigabyte yetkili teknik servisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperTombak -- 9 Ocak 2020; 21:3:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperTombak A kullanıcısına yanıt
    bak oda doğru öyle bir saçmalık da vardı unuttum neyse umarım fazla beklemezsin

bu arada mecbur kalıp 2 adet akü aldım n11 den satıcı hemen kargoya verdi fakat Silivri mng suyunu çıkarıp hala yola çıkmadı bakır köy aktarmada yazıp 2 gündür bekliyor bu iş iyice boka sardı artık netten bir şey almak ölüm olmaya başladı yani indirim bahaneymiş pisliği yapan kargolar bence
  • Çok şükür dün 22 kasımda aldığım ürünün para iadesini yaptılar. Hazırlanıyor kısmından hiç çıkmadı siparişim aldığım ürünün fiyatı 49,99 TL idi. Tam bir ay sonra 50 TL hediye çeki tanımlamışlardı. Ama siparişimi ne kargoya verebildiler nede ücret iadesi yapmışlardı ki, dün 49,99 TL iade etmişler. 50 gün sonra iade edebildiler. Neyse çok uğraştık ama 50 TL hediye çeki bedavaya geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.