Şimdi Ara

Basketbolda Zıplama Yeteneğini Artırma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
5
Favori
104.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAKAETBOLA DEVAM ET YAZA KADAR OLABİLDİĞİNCE HERGÜN OYNAMAYA ÇALIŞ BİLEKLERİNİ GÜÇLENDİR 5 CM DAHA UZASAN BASARSIN SÜT İÇ ŞAKA DEĞİL KOLAY GELSİN...
  • yaw ben de 1,79 um.3,15 kadar büyüklükte potayı tek elle çekebiliyorm.3,5 e denemedim smac.sizce basabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobedodo

yaw ben de 1,79 um.3,15 kadar büyüklükte potayı tek elle çekebiliyorm.3,5 e denemedim smac.sizce basabilirmiyim

Kardeş sormana ne gerek var basabilirsin tabiii.Git hemen bi dene derim.Bu arada bi hareket söyliicem çok işe yarıyo.Çoğunuz bilirdirsiniz zaten ama.Sırtınızı duvara verin ve sandalyede otururmuş gibi yapın.Bu şekilde 1 dakika bekleyin.Müthiş yararı oluyo.Bu arada ağırlık aldım iki tane 2şer kilo ve 2 tane 1 er kilo.1 likleri kollarıma 2 likleri bacaklarıma takıp basket oynuyorum.Yararını hissediyorum.Yalnız fiyatı biras tuzlu yaws.Öğrenciyis sonuçta.
  • herkeze slm oncelikle..benım yaşım 17, kılom70, boyum1.73,74 falan ama zıplamam o kadar iyi degil nedenini bılıyorum kilomdan dolayı.benım hem kılo vererek hemde zıplamamı artıracak bı kucuk program gıbı bı sey varsa esırgemeyın lutfen yardımlarınızı beklıcem.su an sadece kapalı salondaki topanın filesine deye biliyom..lutfen yarıdm..
  • smaç,zıplama bence kendine güvenle alaklı(tabi çalışmaylada) sivil vaziyette kundurayla 178 cm boyla gece hiç kasmadan 310 cme çift vurdum.sonaki gün hazır vaziyette airlarla falan tek el bile vuramadım.olmaz diye düşünüyodum o yüzden. hernekadar kasla şuyla bunla alaklı olsada bence biraz da kendine güven ve beyinde vb,ten bi iş.
    bu arada adım alarak kol uzunluğum dahil 143 cmetre zıplamışlığım var.
    olduğum yerden 72cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurant -- 5 Şubat 2006 18:24:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurant

smaç,zıplama bence kendine güvenle alaklı(tabi çalışmaylada) sivil vaziyette kundurayla 178 cm boyla gece hiç kasmadan 310 cme çift vurdum.sonaki gün hazır vaziyette airlarla falan tek el bile vuramadım.olmaz diye düşünüyodum o yüzden. hernekadar kasla şuyla bunla alaklı olsada bence biraz da kendine güven ve beyinde vb,ten bi iş.
    olduğum yerden 72cm

Kardeş biraz attın gibime geliyo çünkü jordan bile 120 cm zıplıyodu diye biliyorum ben.Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.Sence de 143 cm biras fazla kaçmamış mı.

• eğer yaşın ergenlik sonsarı ise bol bol denge çalışmalısın çünkü önemli olan boy değil
    denge dir bugün
    steve francis smaç vuruyor ise sen çoktan vurursun
    önemli olan denge
    eğer yaşın genç ise bolbol süt iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

quote:

Orjinalden alıntı: kurant

smaç,zıplama bence kendine güvenle alaklı(tabi çalışmaylada) sivil vaziyette kundurayla 178 cm boyla gece hiç kasmadan 310 cme çift vurdum.sonaki gün hazır vaziyette airlarla falan tek el bile vuramadım.olmaz diye düşünüyodum o yüzden. hernekadar kasla şuyla bunla alaklı olsada bence biraz da kendine güven ve beyinde vb,ten bi iş.
    olduğum yerden 72cm

Kardeş biraz attın gibime geliyo çünkü jordan bile 120 cm zıplıyodu diye biliyorum ben.Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.Sence de 143 cm biras fazla kaçmamış mı.

t-mac de 110 cm falan zıplıyo arkadaş uçuyo o zaman helal.

• ya kızmayayım diyorum ama illa ..neyse
    arkadaşım bak hatta 2 arkadaş bakınız orda kol uzunluğum dahil demişim. yani burdan sen benim 143 cm zıpladığımı anlıyosan ben neyse bişi demiyeyim hadi ööle olsun ben çok atmış olayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

quote:

yaw ben de 1,79 um.3,15 kadar büyüklükte potayı tek elle çekebiliyorm.3,5 e denemedim smac.sizce basabilirmiyim

Kardeş sormana ne gerek var basabilirsin tabiii.Git hemen bi dene derim.Bu arada bi hareket söyliicem çok işe yarıyo.Çoğunuz bilirdirsiniz zaten ama.Sırtınızı duvara verin ve sandalyede otururmuş gibi yapın.Bu şekilde 1 dakika bekleyin.Müthiş yararı oluyo.Bu arada ağırlık aldım iki tane 2şer kilo ve 2 tane 1 er kilo.1 likleri kollarıma 2 likleri bacaklarıma takıp basket oynuyorum.Yararını hissediyorum.Yalnız fiyatı biras tuzlu yaws.Öğrenciyis sonuçta.

vuruosm

• quote:

quote:

quote:

vuruosm

hadi ya nası vuruyosun yani tabi düz vuruyon da yani ısınınca mı vuruyosun? fazla zorlanıyo musun vurarken?

• 3.05 e ilk smacimi basali 1 hafta filan oluyor arkadaşlar.Öncelikle smaç denediğiniz zemin çok önemli okulun düzü biras yamuk orada aynı boydaki potaya basamıyorum ama spor salonuna girince zemin tahta ve düz olduğu için basabiliyorum.Ve sonra ısınmak hatta bi maç yapıp sonra denemek güzel olur gaza gelince insan biraz daha fazla zıplar emin olun.Ve son olarak ta çalışmak.En önemlisi bu tabii ki kimse mucize beklemesin.Sadece basket oynayarak basılabilir sanmasın kimse kesinlikle haricen çalışmak gerekli.
  • Ve haricen potansiyel gerekli mesela desmond mason 16 yaşından önce basket topuna bile değmemiş biri ama potansiyeli olduğu için öyle smaçlar vurabiliyo...Küçüklükten beri uğraşmanız lazım şahsen ben küçükken yani ilkokul ortaokul yıllarımda sokaktan dönemezdim eve sürekli oynardım şimdide oynuyorum..Ama eğer küçüklükten beri ev çocuğu bilgisayara bağlı bi çocuksanız boşuna uğraşmayın derim...
  • E tabiiki katılıyorum basketbol oynamak istiyosanız olduğunuz yerde oturmanız yanlıştır.Hatta bi söz vardır "vücut yapmak için basketbol oynanmaz basketbol oynamak için vücut yapılır" diye.O yüzden gün gelicek merdiven çıkarken dizleriniz kendiliğinden kırılıcak yokuş inerken baldırlarınız titriicek.Ama basketbol oynamak istiyorsanız bu kadar fedâkarlık yapıp biraz yorulmak lazım bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

quote:

quote:

vuruosm

hadi ya nası vuruyosun yani tabi düz vuruyon da yani ısınınca mı vuruyosun? fazla zorlanıyo musun vurarken?

rahat yaw.düz vurdum.dierini denemye dt yemedi.cünkü okul macının öncesi sahadaki ısınmalarda denedim vurdum.ama zıplamamın cok gelistigini farkettim.bu sene okulun ilk dönemi takımla 2 antremana cıktım ve ozaman topsuz cembere anca deyiyordum.arada 3 ay felan gecmistir anca.simdi vurdum.boy yine aynı.bir program da uygulamadm.ama evde sürekli zıplıorm tek veya cift ayak tavana deymeye clısıorm ve artık ondaki deişimi bile farkettim.avcumu artık tamamen vurablior cift ayak.tek ayak daha rahat tabi.ama sunu söyliyim.zeminin düz olması cok önemli.parkta eğimli bir zemin var.ve aşağıki pota 1.87 kadar.ve oraya vurdugumdan cok az daha zor 3,5 e vurdum.yani zemin baya önemli.tavisyem sürekli zıplayın

• bence yaşında önemli onuda göz önünde bulundur bilindiğn gibi vücttaki bazı kaslar yaşla alakalıdır.bu arada kilonun bi önemi olduğunu düşünmüyorum ona bakarsan prince(nba daki)de zayıf ama çok kuvvetli yani klino problem etme
  • benim boyum 172 kilom 1 ay önce 70 ti ama baya zayıfladım önceden panyaya değemiyordum şimdi 3-4 cm geçiorum o duvara yaslanarak sandalyeye oturur pozisyonda durma hareketini yapıorum hergün çok işe yarıo şınav mekik de çekiorum düzenli olarak yaşım 15
  • beyler bular boş
    işler
    fazla kafanızı
    takıyorsunuz sadece ip günde 1500 yani20 dakika ideal bulabildiin merdeivenlerde çıbildiğin kadar çık unutma geliştiğin an çok yorulduktan sonra yaptığın idmanlardır ve en önemlisi karın kasın patlayana kadar mekik işte bu kadar alsana 2 ayda 30cm
  • ya beyler sizi hiç anlamıyorum neden her zaman sınırınız var yani sırtını duvara daya bir dakika bekle neden kendinizi aşmıyorsunuz ya 1
    dakika da neymiş 1 daki 2 hafta sonra kasmıycak bile sizi ama kasmanız çok önemli kendinizi aşın artık ya 2 dakika 1 hafta sonra 3 sonra 4 10 falan geldiğiniz zılamanızla ilil tek sorun karın kaslarınız olacak onuda yaptınmı sorun yok demektir artık hadi ama kendinizi aşın hayal gücünzü geliştirin ha söylediklerim ğır geliyorsa basketbolu bırakın basketbol günde bir 2 saat çalışarak olacak birşey değil tabi en iyi olmak istemiyorsanız devam edn
  • 1.85 Boy ii fakat kilo çok az ben 1.70 55 kiloyum çemberi çekiyorum ve 90 kasım lıyım senn o boyun yanında biras kilo alman kas yapman lazım ben 2 seneden beri merdiven-ip-düzenli antreman yapıyorum sennde düzenli yapman gerekir egzersizleri ama zıplamak için kas önmli onu söyliyim bana bunları öğreten abi şuan 1. ligte bence dikkate al yazdıklarımı işe yarıyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.